-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
telleg?
egy ~20 eves 7gen kuvik semmivel nem dragabb, mint egy hasonlo eletkoru AR147
4-500k-ert van mar egy halommal mindekettobol
most neztem a hahu-n
vagy fiatalabban is hasonlo arban mennek
[link]
[link]
a Jazz hype meg... kivi lennek azt a nagy magic seat temat ki hanyszor hasznalta benne valahatöbb drón kell ;P
-
tboldi
nagyúr
válasz hobizoli #204101 üzenetére
Én mondjuk havonta legalább egyszer használni szoktam a medzsikszítet (cukor, tej, stb. nagy kiszerelésben, nyáron ásványvizek, üdítők). Persze annyira nem hiányozna, ha a következő autómban nem lenne, akkor megoldanám másképp a pakolást, de mindenképp örvendetes, hogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz tboldi #204107 üzenetére
ez asszem 188-s Punto
tobb lehetoseg is van erre
-pl lehullo falevelektol eldugult esoviz elvezetocsatona az ablaktorlok alatt
-ha szelvedocseres volt az auto, akkor nem sikerult a javitast jol megcsinalni
-ha tetoablakos, akkor a tetoablak vizelvezetoibol nem tud kifolyni az esoviz szinten dugulas miatt
-hifi plusz tapkabelt vittek be utolag, es nem tomitettek jol
hirtelen ennyitöbb drón kell ;P
-
tboldi
nagyúr
válasz hobizoli #204108 üzenetére
Köszi! Igen, a 2-es Punto tesója.
Az 1. lehetséges, a többi kizárható. A szélvédő és körülötte a gumi tök eredetinek néz ki, nem hiszem, hogy cserélték volna valaha, tetőablak nincs, hifi szintén, teljesen gyári az audio*.
Majd holnap ránézünk.*Még csak nem is Bose, pedig ha már Platino, kimaxolhatták volna. 🤷♂️
-
rob210
nagyúr
-
-
félisten
-
grizlisandor
veterán
válasz rob210 #204111 üzenetére
Beleolvastam Renault topikba, meg rákerestem a motorra, elég jól hangzik.
Kár, hogy a céges ferdehátú Megane III-ba nem igazán férek el normálisan. Coupéba vajon ugyanakkora a helykínálat vagy változtathattak rajta valamit? Sajnos a közelembe nem található, hogy üléspróbázzam.Laguna III Coupé is tetszene, csak a cégnél van egy ferdehátú, ami nagyon szűk sajnos(Megane III jobb helykínálatban).
-
rob210
nagyúr
Ez komoly?
Csukd be egyszer az ajtót és ha nem hallod a különbséget akkor semmi akkor neked minden szép és jó.
De engem nagyon zavar, hogy a tarbant ajtaja volt utoljára ennyire könnyű és nulla zajcsillapítású.
Nekünk ugye egy versonk és egy meganeunk van.
A 22éves megane ajtaját ha becsukom stabilabb komolyabb zajcsillapítása van mint a veronak!
Ettől még a toyota jó és szeretjük, de nincs benne anyag.
Pont ahogy egyik jappán autóban sincs.
A toyota szerencsére még a nem annyira rohadós márkák egyike.
De nem véletlen van a honda, mitsu, mazda, nissan fronton autóvásárláskor elsődleges megnézendőként a karosszéria átnézése feltüntetve!Renault power
-
tboldi
nagyúr
-
-
Qtya123
őstag
válasz Vismajor01 #204048 üzenetére
Köszi a GS tippet, közben már eldőlt véglegesen. A Corolla lesz. Vezettem is, rendben találom, bár úthibákon némi hangja van a műszerfalnak és ezt olvastam más fórumokon is. Az adott példányban nem volt ingerküszöböt megütően zavaró.
2019-20-as évjáratot fogok venni. Szeretném a legújabb 12. generációs kasztnival venni, jobban tetszik, mint a 11. gen. A legutolsó generációból vannak olyanok, amelyek nem a legújabb 3 hengeres 125 lovas 1.5-ös motorral szereltek, hanem az előző genben is lévő 1ZR-FAE motor (1.6 4henger 132 LE). Olyat akarok.
Ilyesmire fogok vadászni: [link]
Új kasztni, de a régi motor még.Aztán, ha esetleg lesz egy jó példány, lényegesen kedvezőbb áron a 11. generációból (ilyen a kinézete: [link] ), akkor az lesz, mert pusztán a kicsit jobban tetsző kasztni miatt nem akarok jelentős felárat fizetni. A technika alattuk ugyanaz motorban, váltóban, futóműben.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz #46372352 #204122 üzenetére
Arra hogy 12 év alatt láttam párat szétszedve.
Az új corollákat se véletlen viszik hangszigeteltetniDe olvasgass kicsit a toyota topikban.
Én nem azt mondom, hogy rossz autó, de vékonyabb anyagból vannak a japán autók ez tény.Renault power
-
alázógyík
addikt
válasz rob210 #204132 üzenetére
Nekünk 2 kombink van.
Egy 2013-as 3-as Megane és egy 2016-os Auris TS Hybrid.
Ég és föld az ajtó becsukás hangja a japó felé. A Megane mint egy Wartburg ajtó úgy kong.
Viszont a 2008-as Bravom nagyon mély hangon, puffanva csukódott, mégis az volt a leghangosabb menetzajú. -
rob210
nagyúr
válasz #46372352 #204135 üzenetére
A corolla motorja is nehezebb.
A súly nem anyagminőséget jelent.
Sok esetben igen pl. Féktárcsa, öntvények, de nem vitatkozom, én már kinőttem abból, hogy bárkit is meg akarjak győzni!
Mindenki azt vesz azt csinál amit akar.
Ezek az én tapasztalataim, aminek az ellenkezőjéről senki nem tud meggyőzni.
Azt pedig újra leírom nyomatékosan, hogy a toyota jó autó ehhez kétség sem fér!Renault power
-
Vismajor01
addikt
válasz alázógyík #204138 üzenetére
Nekem hasonlo erzes. 2009es Prius, mellette all a 2013-as Volvo. Kivettem a kabatom a volvobol hogy atrakjam a a Prius hatsoulesere. Mikor kinyitottam az ajtot akkor azt hittem a kezembe marad az ajto mert letepem. Neztem is h mi a fene? Aztan mikor kinyitottam a Volvot akkor rajottem, h Volvo ajtaja sokkal nehezebb. Ehhez kepest a Toyota ajtaja mintha papirbol lett volna. Megdobbento volt.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
SnoopDoggOG
csendes tag
sziasztok,
szerintetek mi a legjobb választás 4-5 millió között? munkába járáshoz kéne, vidékről bp, kb 30 km
K astrát, golf 7-et, skoda rapid-ot néztem eddig, esetleg ezeken kívűl van valami jobb?
-
Paxker315
addikt
válasz SnoopDoggOG #204142 üzenetére
Auris hsd. Ilyen felhasználasra pont ideális
És még zajszigeteles sem vállalhatatlan
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Focus 1.5 TDCI, Octavia 1.6 CR TDI?
Mondjuk ha van garázs/udvar, akkor plug-in hibrid vonalat meg kéne nézni.[ Szerkesztve ]
-
maroni
aktív tag
Sziasztok a Citroën 1,6 thp- motor minden évjáratban gáz vagy javítottak rajta?
Köszönöm -
diegho
nagyúr
Ma elém rakott a cégvezető egy papírt, hogy bruttó 55-ért havonta kapok autót korlátlan használattal. Ceed SW vagy Leon első körben a két opció. Szerintetek?
-
vzsryl
nagyúr
A Rapid egy nyújtott Fabia, szóval akkor már inkább Octavia.
diegho: A Leon-t szereted, nem? Akkor nincs kérdés. A Ceed biztosan többet eszik.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest