- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Meg a régi egyhengeres traktorok. Lásd Lanz Bulldog, Hoffher.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Kis segítség kéne döntésben. Adott 3 autó amik jele esetben: vw: passat, skoda: octavia, ford: mondeo. ezek közül szeretnék választani kb 2004 től 130e km-körülieket. Egyedül a mondeó ami dízel felé csal de kicsit félek tőle. Volt már tdci fiestám azt szerettem de inkább benzin. Számos autóm volt fiataloktól a régiekig. Most egy kicsit buherált saxóval járkálok, ezt imádom de nehezen fér el benne a 2 gyerek, asszony+csomagok.... Ti a 3 közül melyiket ajánlanátok fenntartás s megbízhatóság szerint?
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
qdak
addikt
válasz bitpork #36999 üzenetére
sztem igazad van, munkahejen kamionok, udvar tiszta sar eselytelen tiszta labbal beszalni!, akk minek takaritgassam, majd ha felszarad
kerdes: ha 6-3 prolaszto szar, es megall az auto menet kozben, lehet ez az adagolotol is ? mar 1 idelye nem porlasztott rendesen, de hasznalnom kell...
igy nem lett megcsinalva, de akkor meg ment, ennyire hazavagodhat a porlasztocsucs ? vagy amitol felek adagolo?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Kornel
veterán
válasz Rivaul #37005 üzenetére
130e körül nehezen fogsz találni, azaz lehet találsz, csak szorozd be minimum kettővel. persze nem lehetetlen, de az az árában is meg fog mutatkozni. az évente kb. 15k futást feltételez, az esetek nagy többségében minimum 30k-t (de van hogy dupláját) futnak az ilyen kategóriájú kocsik évente, főleg ha dízelről beszélünk...
-
Rivaul
addikt
válasz Kornel #37008 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. Nem 800 ezerért keresek autót. Dízeltől emiatt félek mert míg egy tekert benzinest rendbeszedek +2 kilóért de egy agyonrúgott dízelt nem lehet ennyiből rendberakni. Próbálom elkerülni az átvágást de soha nem lehetek benne biztos tudom. Inkább itt maga a választás amibe segítséget kérnék, vélemény vagy inkább tapasztalat alapján.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Tetszik s nézegettem is őket. Bár alacsonyabb futással a classic forma se zavar. kombit nem igazán szeretnék azt kihagytam mert azoktól mindig is óckodtam, habár praktikusabb lenne az tény. A legközelebb a mondeó áll hozzám bár lehet csak a fiestával való kellemes élményem miatt. Remek futómű, jó váltó, takarékos. De azért a másik kettő is nagyon tetszik csak hasonlókat még nem használtam, kivéve golf+ t azt utáltam
-
Rivaul
addikt
Ahogy elnézem a passat amit a legtöbben preferáltok. Számítottam rá egy kicsit ami azt illeti. S mennyire necces egy ilyen autót 200e km-el megvenni ha úgy alakulna? A saxómba 182e van de minden második héten kicserélem a felét... Valószínű nem mindenki ennyire figyelmes.
8th Azt asszony sokat vezette s utálta így kilőve sajna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rivaul
addikt
válasz MunezXBK #37018 üzenetére
Amire nagyon vágyok az egy tdci mondeo valójában de félek a porlasztócsere stb től mert azt olvasom mindenhol hogy 150e után már sanszos s egy vagyonba kerülnek a hasonló cserék. Nekem meg legalább 5-6 évre kéne most a jószág ha már 1,5m vagy kicsit többet is költök rá
-
Rivaul
addikt
válasz Bdanyy #37020 üzenetére
Ahogy olvastam kb 6-7 kilót is kiforgathat a kezemből rövid időn belül ha sikerül belenyúlnom. Most van lehetőségem 1,5 ért venni egy hasonló autót +200k hogy helyre is pofozzam mert naiv nem vagyok s hibátlan autót tudom hogy nem találok de 2 gyerekkel nem engedhetek meg magamnak ekkora kiadást talán egy év múlva.
-
qdak
addikt
válasz bitpork #37017 üzenetére
konkretan: nehezen indul, alapjaraton is olyan, mintha kimaradna 1-2 utem, uresben 2500 folott dadog, 1.-2. sebessegben is erotlen, szinte csak alap gazzal megy, nagyobb gazra nyeli az uzemanyagot, de inkabb csak befullad, 3 asban alt megall, gyenge, mint harmat.
a motornal megint volt 1-2 gazolaj csepp :@ pedig tegnap ala fekudtunk, ahol szivargott (levegot kapott) megszuntettuk, orakig nem cseppent, pedig jarattam is, most megint de nem onnan, hanem a motor terbol nem lathato hejrol csepeg.
kb ennyi a tunet, a porlasztokbol 3 halott, de ettol meg idaig tudtam menni. csiga tolt, esetleg meglessem az olajszurot, nem e dugulas?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Gázolaj szűrő és AC. Ha ezeket le sikerült ellenőrizni és hibátlanok, akkor jön az adagoló. Az összes vákum csövet sem ártana megnézni, mert nekem volt már h pályán teli talppal ment 110-t a kocsi, és haldoklott, mert elrepedt a turbónál vmi cső.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
Kornel
veterán
Parkoltam, fizettem, megbüntettek
ezt egyszer velem is majdnem eljátszották ezt, amikor megláttam, hogy épp fényképezni készül a kocsimat a k****g, amíg dobálom a pénzt az 500 m-re lévő automatába. Közbe persze figyeltem, mert láttam már hasonló szitut... futva, és ordítva odaértem, csúnyán elmondtam neki, hogy mi fog következni, ha nem hagyja abba. a durva az, hogy ehhez ez kellett, szép szóval, és nyugodtan esélyem se lett volna, csak látta, hogy nem ér meg annyit a fénykép, hogy utána a mentő vigye el.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz Kornel #37031 üzenetére
Pesten nagy **-ok ezek a parkoló őrök.
Többször láttam olyat, hogy IX. kerület, fizető időszak 18:00-ig, parkolok le, előttem néhány autóval 6óra előtt néhány perccel kezdett el fotózni az őr , mire megcsinálta a fotót, megírta a csekket, regisztrálta stb, és a lapát mögé tette a csomagot, már el is múlt 6 óra, kihasználják az utolsó másodperceket is
Én már inkább 18:05-ig a kocsiban maradok olyankor, ha hamarabb sikerült leparkolni, mint 6óra.
szerk:
ja az én csonti-nál láttam FB-on, ő a forrás, nem a topic[ Szerkesztve ]
üdv
-
qdak
addikt
válasz !Overdose! #37023 üzenetére
and bitpork:
go szurot nem nagyon lehet szemrevetelezni mi? olyan 6000km lehet benne.
ac t meg direktbe kotom ha tolja akkor ok ?
ezt az adagolot nagyon fajoan hallom,
az a baj a csoveke max szemrevetelezni tudom igy magam most :/
vagy ne vacakoljak kapasbol csereljem???
igy nem akarok menni vele, majd csak ha megjottek a porlasztok(injektor?) hozzaஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Tamoo
MODERÁTOR
hello
Mennyit szoktak általánosságban elkérni egy forgalmi vizsgáztatásért? Ha mondjuk odaadod, hogy nézzék át, vizsgáztassák le. (teszem azt ideális eset... nem kell cserélni/csinálni vele semmit) -
Rivaul
addikt
Nekem most volt 35k de olyan hogy "ideális eset" nem létezik. Általában egy 3 napos jószágon is fogást találnak ha akarnak 30+5k s egy két kis dolgot elengednek. Ennél többe nem kerül ha nincs kirívó baj de ennyire jobb ha készülsz. Persze előtte 70k volt amiket cserélnem kellett tudatosan...
-
Kornel
veterán
én most vittem először saját magam vizsgáztatni kocsit, eddig mindig elvitettem a szerelőkkel, de most nem volt rá mód. 4 éves suzukit bevittem a géróhoz, és az alap 20k-ért megvolt a vizsga, nem kértek semmit, pedig egy két dolgot lehetett volna cserélni rajta(fékolaj, toronyszilentek), de ettől még átment simán.
(#37036) MunezXBK: jaja, ha meg nem menne át egy két dolog miatt, akkor egy ötös jól szokott jönni
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Utólag érdeklődök kíváncsiságból. ma volt a vizsga. 10éves Focus.
Hátsó ablaktörlő lapátot cserélte csak a szaki, meg megdumáltuk hogy tavasszal cseréltessem a fékeket mert pont határeset. 24-et fizettem összesen. (ők is vizsgáztatták )Szóval akkor nem volt drága.
[ Szerkesztve ]
-
Szeged, vizsga plusz szerelő költsége 25k. A kocsin a rendszámtábla izzókat kellett cserélni. Idei ár.
(#37034) qdak : Ac a nem takarított tanktól tud akadozni. nem ismerem a tiédet, de nekem anno volt olyan h a szerelő direktben adott áramot neki majd polaritást fordított h az esetlegesen benne lévő koszt is kinyomja. Arra figyelmezni kell h mindezt csak üzemanyagba állítva lehet, mert különben könnyen kinyírod.
Ha van OBD csatid meg haver géppel, akkor könnyen ki tudod szűrni a legtöbb hibát. Mágus2 megaszondja neked nagyon szívesen h a turbó nyomásnak vagy vákuumnak vagy az üzemanyag átfolyásnak mennyinek kell lennie.Sőt, a légtömegmérőt is ki lehet akkor zárni. Milyen kocsid is van (ne haragudj de elfelejtettem )? Omega?[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zsid
senior tag
válasz Kornel #37031 üzenetére
Tavaly ősszel parkoltam a IX. kerületben. Általában sms-sel fizetek, megérkeztem, sms megír, elküld, válasz megérkezik : "ABC123 rendszámra XX óra YY percokor parkolása elindult" . Kiszálltam, az utcában egy árva lélek sem volt, se gyalogos se parkolóőr senki. Visszamentem a kocsihoz, ott várt a mikulás csomag, kibontom és bla bla nem volt érvényes parkolójegyem. Az sms-ben érkezett időpont után 1 perccel büntettek meg, mondom úgy, hogy egy qrva lélek nem volt a környéken!! Azért az a nem egyszerű.
Hívtam a parkolási társaságot, utánajártak, tényleg volt érvényes mobilparkolásom elnézést kértek és törölték.
<tRucKdriFteR>
-
hossszú
őstag
válasz Kornel #37038 üzenetére
Én még mindig saját magam vizsgáztattam az autóimat. Soha nem volt még úgy, hogy vizsgára felkészítettem mert folyamatosan karban vannak tartva az autójaim. Én úgy vagyok vele, hogy az embernek egy élete van a fékek, futómű, gumik mindig legyenek rendben.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
-
Rivaul
addikt
válasz Kornel #37044 üzenetére
Egy 10 centis részen repedt a szélvédőm. Nem is lehet látni s azonnal meg is lett javíttatva de elvileg nem mehet így át. A légzsák visszajelző folyton villog mert a csatija kimocorog. Day light-ok vannak előre téve s nincs katalizátorom. Ezek miatt senki épségét nem veszélyeztetem én sem hisz 3e km van a komplett fékrendszerben s minden ilyesmi azonnal cserés is de nem hiszem én sem hogy szükséges lenne minden vackot javíttatni. Jól jön néha az a +5k
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- Sorozatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest