Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr3eWar

    őstag

    válasz Phili #22641 üzenetére

    Helló, igen amd fronton a 800-as szériás déli hídban natívan sata3 van és az említett lapon a +2 külső vezérlésű sata is 6gb/s-es. Ezek természetesen visszafelé is kompatibilis. (Lehet használni Sata1-Sata2-Sata3 mat).
    Egyébkén az egy árkategóriájában verhetetlen lap. Nyugodtan építhetsz rá konfigot. Tuningolni is lehet és van rajta USB3 is.

    (#22642) Jim-Y

    A két kék az USB3 és van két piros USB2(ezek extra feszültséget tudnak leadni pl külső merevlemezeknek) és van még két fekete sima USB2 ez összesen 6db a hátlapon, további usb-k velezhetők ki az alaplapról.

    (#22643) Mr-dark

    Az említett lap kifejezetten tuningosoknak ajánlott, tehát nagyon jó tuningpotenciállal bír. A vízhűtés használata nem kötelező, csak extraszolgáltatásként van jelen a lehetőség. A hűtési potenciál elég, ha nem tervezel extrém tuningot.

    (#22648) Divi27
    Azt azért írtam mert van vele személyes tapasztalatom. De nekem is a P6X58D-E volt az eredetileg kinézett préda. Ebben az árkategóriában sata3+usb3-mal még a giga versenyez. Nekem ez előtt volt sok giga lapom és most szetettem volna simét asus-t.

    (#22650) Viperator

    Max olyan van amin USB3 van, de hogy mindkettő, olyanról nem tudok. Már el van felejtve a 775-ös tokozás és nem fejlesztetenek rá. Sata3-mas bővítőkártyával tudod megoldani, nem tudom mennyire van rá szükséged. Ha nagyon akkor add el itt a Quad-ot és vegyél egy I5-öt, nagyonbb teljesítmény és van hozzá sok lap ami tuningos is és sata3+usb3-mas.

    (#22651) dokee78

    Nem jelent gondot, elegendő az is a megfelelő feszültség biztosítására. Ha durván szeretnél tuningolni ahhoz víz fog kelleni úgyis. Ha meg vizezni szeretnél, akkor gondolom többet szánszál a lapra is. De én még mindig az Tpower I55-öt venném a helyedben.

    (#22652) sgteam
    A mostani lapodban jobban teljesítene, az 4x-es pci-e már tényleg visszafogná az egyik 5770-et a 8x és 16x között olyan 10%különbség van. Ráadásul ígyis úgyis VGA limites lenne a cucc így mindegy melyik proci van alatta és mint említettem a jelenlegi lapodban jobban teljesítenének a VGA-k.

Új hozzászólás Aktív témák