Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz kelzsoca #20194 üzenetére
AMD oldalon is nagyon jók a mostani lapjaik, főleg a középkategóriában. 2-3 évvel ezelőtt senkinek nem ajánlottam volna ezt a márkát de azóta változtak az idők, MSI stabilitásban, kompatibilitásban, támogatásban szerintem most nagyon ott van és nem utolsó sorban szépek is a lapjaik (tudom ez nem lényeges szempont, de akkor is ). Asrock-ról sem hittem volna, hogy ilyen tuti lapokat fog kihozni, mára szintén bestbuy, főleg 20k alatt (legalábbis AMD alá). 965P/P35/P45 korszakban nagyon ott volt a Giga, de mostanában sajnos nem az igazi, az Asus meg szvsz már jó ideje inkább olyan átlagos lapokat csinál, legalábbis a középkategóriában, a ROG szériás cuccaik ott vannak de az messze van tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Csuporka #20191 üzenetére
Üdv,
nem lehet, hogy annak a tápnak van valami baja? Tudom Chieftec, de akkor is fura, hogy elszállt több alkatrész is, mondjuk az is lehet, hogy a lap nyírta ki.
Ebben az árkategóriában én az MSI P55-GD65-öt választanám.
-
Csuporka
csendes tag
üdvözlet mindenkinek!
olyan problémám van hogy adott egy intel i5 570 es processzor, Club3d Radeon HD4890 videokártya, 2x2 GB 1333Mhz DDR3 Geil ram, 550W-os chieftek táp ehhez eddig egy Gigabyte GA-P55-UD3 alaplap volt benne ami megadta magát és mivel már nem forgalmazza a kereskedő (AB informatika[link]) ezért választani kellene egy újat, ideiglenesen egy Asrock H55 Pro van benne. Ti milyen alaplapot ajánlanátok ehhez úgy 30-35eFt környékén?
Válaszotokat előre is köszönöm.
ui.: a ram és processzor is cserélt, mert mindkettő meghalt valamiért... (feszültség védett konnektor van, valamint ugyanarról a konnektorról használt P4-es konfignak semmi baja..)
-
audi100td
nagyúr
válasz Gyárfás #20188 üzenetére
Lényegében annyiban különbözik az mATX, hogy rövidebb a nyák, így kevesebb PCI/PCIe bővítőkártyát tudsz bele rakni, mondjuk ez a userek 90%-nak nem probléma, hiszen max egy hangkarit és/vagy egy tunert rak bele.
A kettő chipset között lényegében annyi a különbség, hogy a 760G tartalmaz IGP-t, amit ha az ember esetleg nem is használ, vga cserénél jól jöhet amíg megérkezik az új kari.
Egyébként a 770-es chipset általában magasabb "FSB"-re képes, de a 760G-nél is benne van legalább 270-285MHz, ami gyakorlatilag több mint elegendő, előbb fogy el a prociban lévő tartalék.A RAM-okkal persze lehet szívni, erre nincs garancia semmilyen lista által, illetve a gyártók gyakran cserélik a felhasznált memóriachipek típusát/beszállítóját, így még az is előfordulhat, hogy 2 azonos típusú RAM nem fog egyformán viselkedni egy adott alaplapban. Egyébként korrekt helyen kicserélik másikra, ha valami kompatibilitás probléma lenne, illetve a törvény szerint is 3 napig kötelező visszavenni a bolt az árut, akár indoklás nélkül is, internetes rendelés esetén úgy tudom 1 hét ez az intervallum.
[ Szerkesztve ]
-
Gyárfás
tag
válasz audi100td #20181 üzenetére
M-ATX lapon eddig nem gondolkodtam. Ezek miben mások a rendes méretűeknél? Az ember gondolná hogy a laptopokhoz hasonlóan a kisebbért többet kell fizetni, de ezek általában olcsóbbak.
A 770 és 760G északi híd között mi lényegi különbség van?Régen az asus a7n8x-e lapommal volt olyan hogy vettem bele 1 kingmax ramot és sehogy nem volt jó, ha egyedül volt, ha átraktam másik slotba, ha az időzítést babráltam, ha feszt babráltam... Win normál használat közben és bizonyos (akkoriban újnak számító) játékok alatt nem volt gond, más játékokban meg igen.
Tesóm abit nf7 lapjában tökéletesen ment...Ezek szerint mindegy milyen lap+ram párost veszek, amilyen szerencsém van biztosan szívok vele
-
audi100td
nagyúr
válasz Gyárfás #20180 üzenetére
Szia,
ez a lista csak a gyártó által letesztelt modulokat tartalmazza, semmi utasítást nem ad arra, hogy a listán nem szereplő modulokkal nem fog működni. Én pl. olyan Corsair RAM-okat használok MSI 785GM-E65-ben ami szintén nem szerepel a listán, mégis tökéletesen működik és még tuningolni is lehet szépen. Itt valaki ugyanilyen Geil kitet használ AM3-as MSI lapban: [link]
Ezt a lapot tudnám neked ajánlani, rendelkezik minden szükséges tuning opcióval, akárcsak a 770-C45 és a magokat is feloldja (persze ehhez megfelelő processzor is szükséges), az ára 16e Ft körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Gyárfás
tag
Sziasztok!
Új konfig vásárlását tervezem és a megfelelő topicban már jártam is, viszont ott egy olyan lap+memória párost mondtak, ahol az alaplap memóriatámogatási listáján nem szerepel az ajánlott DDR3 1333Mhz 2Gb Geil. Az alaplap az MSI 770 c45 volt.
Alternatívának más memóriát mondtak, de én inkább lapot cserélnék. Ezzel kapcsolatban nincsenek nagy igényeim, nem kell usb3, se sata3 és cf sem. Kellene viszont magfeloldás és az alábbi konfiggal kompatibilis legyen:
AMD Athlon II X3 435@Phenom II X4 B35
ASUS EAH5770/2DI/512MD5 512MB DDR5 PCIE v Sapphire 5770 (talán nincs is különbség)
GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJOlyan lapra lenne szükség ami 5-6 évig bírja és egy minimális tuningot csinálhatok vele, ha úgy adódik hogy később esetleg kevés lenne a proci egy új videókari mellé.
Előre is kösz a válaszokat! -
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #20102 üzenetére
THX Bakos úr!
-
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet tudni, hogy egy alaplap mennyire tuningolható??
Vagy van olyan márka amelyik arról híres, hogy jól bírja a húzásokat???(Gigabyte vagy asus jobb tuning célra?)
Üdv:Mr.Peter[ Szerkesztve ]
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
bálint0520
tag
Hát akkor mindegy
-
audi100td
nagyúr
válasz bálint0520 #20173 üzenetére
Nem tudok olyan P55-ös lapról amire integráltak volna kivezethető USB 3.0-t, pontosan semmilyen alaplapról nem tudok, legyen az AMD vagy Intel, amire került ilyen csatlakozó, ugyanis nincs még USB 3.0 képes chipset.
-
audi100td
nagyúr
válasz bálint0520 #20171 üzenetére
Szia,
szerintem felesleges ennyi pénzt kiadni egy P55-ös lapért, én ezt választanám: [link]
-
bálint0520
tag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni,hogy milyen alaplapot ajánlotok.1156 os alaplapot szeretnék és ugy 40-47e szánok rá.Én már ki is néztem egyet csak nem tudom hogy az jó e(ASUS P7P55D-E PRO)
-
Arany1
csendes tag
Hali
I7 920 vagy 930-as procihoz milyen alaplapot ajánlotok?? -
scream
veterán
válasz audi100td #20165 üzenetére
Igazából van valami igazságtartalma amit írtál ... mert tényleg cserélnem kell a lapot.
De az egész történet úgy fest,hogy lecseréltem anno az E8400amat egy Q9550re és a P35-DS4-emet egy P5Q deluxe-ra. A lap rendesen vitte a procit,de 2 RAMot hazavágott már ... (összesen 4GB OCZ , 4 GB Corsair ...) ,ezért kivettem és körbenéztem,kérdezősködtem és egyik ismerősöm felajánlott egy másik P5Q Deluxe-ot ,hozzá is jutottam,szinte ingyen (5k) ,viszont inkább lecserélném,mivel nincs kedvem venni megint új RAMokat ... inkább eladom 24k-ért és veszek rajta egy Gigabyte-ot.
Asus BIOS-at már ismerem,régebben is volt Asus lapom (Giga lapom is volt és a BIOSa 1000% jobban bejött ... és lehet hogy csak a driverek miatt lassú,de ugyan abban a konfigban a giga lap gyorsabb volt mint az asus) és már akkor is probálkoztam procithuzni,de még mindig valahogy ellenszenves ... lehet válogatós vagyok vagy nem tudom ... de negyonutálom.
quick boot-ról még nem is hallottam merrefele van a BIOS-ban ? lehet megnézem ...
-
audi100td
nagyúr
válasz scream #20164 üzenetére
A lassú boot nem a lap miatt van, többek közt pl. catalyst is okozhatja, vagy a driver bizonyos komponensei, illetve a merevlemez, egy ssd pl. sokkal gyorsabb. Nekem volt Giga P35-DS3-am és ott is szépen körbe ment az Xp-csík vagy 15-ször mire belépett windows-ba. A BIOS-ban egyébként be lehet kapcsolni a quick boot-ot akkor nem ellenőriz annyi mindent POST-nál, az express gate-et meg ki tudod kapcsolni, az engem is zavart. A BIOS felépítése meg szerintem kb. egy olyan kifogás, hogy "csak mert", volt már mindenféle lapom (asus, giga, msi, asrock, sapphire, biostar), ilyen a téren a Giga tényleg elég egyszerű és átlátható, de mindegyiket meg lehet szokni elég hamar. Szóval amiket felsoroltál mind olyan dolog amin lehet változtatni, pl. beállítod a BIOS-t (quick boot, express gate, veszed a fáradtságot és kicsit áttanulmányozod, stb...), körül nézel driverek terén, ajánlott nem felrakni a komplett catalyst-et (szerintem), hanem csak a feltétlen szükséges dolgokat, én pl. csak a grafikus driver-t szoktam.
De nekem nagyon úgy tűnik, hogy nincs igazából valós érved, csak szimplán lapot szeretnél cserélni mert meguntad ezt vagy tudom is én. Nekem is volt ilyen időszakom, hogy 1-2 havonta cseréltem a cuccaimat, de így visszanézve baromi nagy hülyeség volt, ha van egy jó konfigod szerintem hagyd a fenébe ahogy van, 2 hétig örülni fogsz a giga lapodnak, aztán megunod azt is és le akarod majd cserélni megint valami másra, de majd úgy is rájössz (vagy nem)...
Egyébként mind a kettő Giga lap lényegében ugyanazt nyúltja mint a mostani Asus-od, szóval mellényúlni nem fogsz, csak értelme nincs a dolognak...
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz TazLeacher #20160 üzenetére
Ha csak a DDR3-as slotok zavarnak és beéred 2xDDR2-vel, én ezt venném, ha mindenképp 4xDDR2 kell, akkor: [link]
#20163: nincs mit
babicsbalu: Meg tudnád valamivel indokolni hogy miért?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz TazLeacher #20158 üzenetére
Netezős gépnek szerintem megteszi ez a lap: [link]
-
TazLeacher
nagyúr
Kérnék egy tippet alaplap ügyben:
Prockó: X2 5000+
A lapnak semmit nem kell tudnia, általános, netezős, letöltős gép, nagyon ritkán játék, akkor is nagyon régi játékokkal. Win7-es driverek legyenek hozzá, és megbízható legyen. Ennyi, semmi extra. Ja, és az ár az elsődleges szempont.
Köszönöm
-
scream
veterán
válasz scream #20115 üzenetére
Valaki erre ? (#20115) babicsbalu]
-
gooool
őstag
válasz torma1981 #20154 üzenetére
Akkor nézz körül az olcsóbb lapok háza táján,nagyon sok jó deszka található ott.
Amik jók:
Asrock P55 Extreme(33K és ez már fullos minden szempontból,sokkal többet tud,mint a P55M-es Giga,ugyanannyiért)
Biostar TH55XE(ilyen lapom van,nagyon tuti,26K,ami nem vészes)
Asrock P55 Pro 28KEzeket említeném így elsőre.
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz torma1981 #20151 üzenetére
Jelen platformnál nem gond a méret,ugyanis ezeket a S1156-os procikat ugyan úgy lehet tuningolni egy 20K lapban,mint egy 100K-sban.Jó azért van különbség,de mondjuk 4200-ig bármelyik lap jó alá.
A többletszolgáltatások nagyon megnyomják a Giga lapok árát,ezért is vettem én Biostar deszkát.Nem drágák,nagyon sok mindent tundnak,de nincs tele felesleges dolgokkal,amit nem is használ aki megveszi,csak kifizeti.Üdv, Balázs
-
torma1981
veterán
GIGABYTE GA-P55M-UD4 34ezer
GIGABYTE GA-P55A-UD4 47ezerNormálisak ezek. 2 pci, 2 sata, 2 usb plusszért kérnek 13ezer pluszt.
Nem értem ezeket a gyártokat.[ Szerkesztve ]
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
GIGABYTE GA-P55A-UD3 és a GIGABYTE GA-P55M-UD3 között mi a különbség?
A betűjelzések a P55 után mit jelölnek?
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
szerintem nyugodtan vehetsz MSI-t, semmivel sem jársz rosszabbul mint egy Asus vagy Giga lappal, sőt...
De azért nem árt figyelembe venni, hogy 25k-ért azért elég fapad ez a lap, ahogy a többi 870-es is, helyedben inkább a 7-es szériából választanék, pl.: [link] [link]
SATA 6Gb/s-nek illetve USB 3.0-nak még úgy sem jött el az ideje és kiforrottabb az előző széria, más fontos újítást meg nem hozott a 8-as chipset. Ha a későbbiekben mégis szükséged lenne rá, tudsz bele venni PCIe bővítőkártyát.[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz mclaren777 #20136 üzenetére
Annyiban változott a helyzet, hogy nem igazán van szükségem Crossfire-re, max, ha lenne pénzem egy 890FX chipsetes lapra, mert azokon teljes, 16x+16x CF van.
Így elég lenne egy 870-es chipsetes is. Abból is van Asus meg Giga, de találtam náluk olcsóbban egy MSI-t.
Mik a tapasztalatok MSI lapok terén? Megbízhatóak? Jó tuning lapok? (Már amennyire lehetnek, ilyen árkategóriában.)
Van egyébként valami hátrány abból, ha 870-es lapot választok a 890GX-essel szemben, A Crossfire-ön, meg persze az integrált vid. kártyán kívül?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Peter
aktív tag
Okés!
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
Mr.Peter
aktív tag
Bocs.. tényleg, csak felületesen néztem a lapot http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45-ud3r_11.html csak a felső résznél néztem meg.
Köszi az ajánlatot, de mindenképpen vadi új alaplapot akarok venni![ Szerkesztve ]
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
mclaren777@: ez egy amd-s alaplap de azért köszi...
gooool@: ez nem lenne rossz, csak a mostani procim FSB jét nem támogatja....<<<KEEP IT REAL!>>>
-
gooool
őstag
válasz Mr.Peter #20135 üzenetére
Szia!
Azok a cuccok elég régiek,de ha cserélve lesz,akkor egy jó alap nem ért nekik.Én egy Gigabyte EP45-UD3R-t ajánlanék,most aprón van is nagyon jó darab,olcsón,garival,full dobozosan.Nagyon jól járnál vele.
Itt a link.Üdv, Balázs
-
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a gondom amiben a segítségeteket kérem:
Adott egy P4-es proci egy régi IBM alaplap és 2Db. 512-es ram.
A mostani procimat szerttem volna tuningolni de az alaplap miatt nem lehet......, másrész majd a jövőben szeretnék venni majd egy Core 2 Duo vagy Dual Core procit amihez úgy is új alaplap kéne majd, ezért gondoltam, hogy mi lenne ha ez egyben oldanám meg.
Vagyis olyan új alaplapot szeretnék venni amibe a mostani Intel P4 630-as procim is belemegy(FSB:800MHZ), A 2db. 512MB os ramom is belemegy (667MHZ) és majd ha valamikor az említett processzorok közül venni akarnék egyet akkor arra is legyen lehetőségem.(ami kéne még bele: PCI-E 16X, 5.1 es hang)Mondjuk valami ilyesmire gondoltam: http://gepbolt.hu/termekek/58743838/GIGABYTE_P43_ES3G_alaplap_s775_.html
Viszont 20 fölé nem akarnék menni!
Előre is köszönöm!<<<KEEP IT REAL!>>>
-
Boxi88
őstag
válasz 1hijjanhusz #20132 üzenetére
Esetleg ez, bár ha több vga-s rendszert akarsz kialakítani, ez ugye nem alkalmas rá... mennyit szánsz rá? és hány vga-t szeretnél?
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Egy AM3 lapot szeretnék venni. Tuning fontos és a magfeloldás. Először egy kis Ahtlon X2X3-as lenne benne, később meg majd vmilyen 4magos. Valószínűleg használtan vennék.
A legfontosabb az ár/érték arány!Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
geza12
aktív tag
Hát elég sok frissítést szoktak kiadni.
Pl az én MA 785gt-UD3H-mhoz ez a 7. bios, és nem olyan régii a lap.
De a tulajok nem panaszkodtak eddig a 785-nél, de a 890 topicban sem panaszkodott eddig az a pár tulaj.
-
lvnt
őstag
Melyik alaplapot vegyem szerintetek?
- Asrock ASROCK 890GX Extreme3
- Asus M4A89GTD-ProAsrock mellett az szól, hogy: -van rajta USB3 csatlakozó
-azt hallottam, jók tuningban az Asrock lapok
-az Asus lapok (elvileg) nagyon megdobják a gép
fogyasztását
Egy Athlon II X4 630 lesz benne, később talán valami erősebb Phenom. Tuning és egyebek szempontjából melyik lenne a jobb választás. Ugyanolyan áron tudnám őket megvenni. -
freewulf
csendes tag
-
Tigi
őstag
Sziasztok
GigaByte GA-880GM-UD2H
Erről a lapról szeretnék véleményeket esetleg tapasztalatokat.
Előre is köszike.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
MZsoltee
veterán
válasz freewulf #20119 üzenetére
A másodikat semmi képpen ne válaszd Nforce lap, melegszik és antituning, mért nem veszel egy sima p31-es lapot, 775-be már nem szabad sok pénzt ölni!
Ugye nem teljesen új konfigot szeretnél építeni egy 4éves procifoglalatra!
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
REDeath
őstag
válasz scream #20116 üzenetére
de a butítás miben merül ki, azon kívűl hogy nincs CF támogatás, ami nem is kell nekem?
újat biztos nem veszek, a differenciát ramra költöm majd.
Proci pedig egy E7300 lenne, 3.5-öt környéke lenne a cél vele, most egy Asus T3 bareboneban üzemel, de abban nem lehet húzni semmit...
másik gépben pedig egy amd athlon x2 5000+ van 3.2 Ghz-en, de az e7300 húzva jóval erősebb lenne annál, használt phenom II procik meg drágábbak lennének mint az alaplapos mókaKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna,hogy most cserélem le Q9550mellől az alaplapom : Asus P5Q Deluxe és ay volna a kérdésem,hogy a Gigabyte EP45-DS4 megállná-e a helyét a proci alatt,ha az huzva van? Most 4GHz-en megy (8.5*471@1.26v) és vajon menne-e ugyanigy vagy jobban egy DS4ben?
Vagy esetleg még lehet tudok olcsón szerezni egy EP45 Extreme-et ,azzal jobban járnék,mint a mosatnival vagy a DS4-el ?
Előre is köszi.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
válasz Free04 #20112 üzenetére
most nézegetek ilyeneket a válaszaitok alapján:
MSI
GB P43
P43 mit tud a p35 és p45-höz képest? vagy nem is említettétek mert rossz választás?
GB P35eddig mindig GB lapjaim voltak, és semmi bajuk nem volt, MSI neo3-ról vélemény?
köszi az eddigieket is!
[ Szerkesztve ]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Free04
tag
-
freewulf
csendes tag
Üdv!
Megdöglött (végre...) az Asus P5LD2 Deluxe alaplapom. Adott a proci (PentiumD 945), a 2 db 1 GB-os DDR2-es Samsung memória, valamint PCI-E-es VGA, és egyéb IDE-s, SATA-s eszközök. Kérlek javasoljatok nekem oan lapokat (15.000-20.000-ig), amik elviszik a PentiumD-met, de később esetleg a Core 2 Duo-s procikat. Gigabyte-ban és Asrock-ban gondolkodtam, de viszonylag sürgős lenne, így nem nagyon érek rá 30-40 lapot összehasonlítgatni...
Előre is köszönöm, jó étvágyat...!
Széles utat!
-
Hunyus
senior tag
Valaki esetleg erre a hsz-re (#20101)?Valami 5let?Másik lap kellene hozzá?
-
Blaze71
őstag
válasz MZsoltee #20106 üzenetére
Csak az a baj vele, hogy hiába lehet húzni a procit, ha nem stabil. Haver küzdött vele valamilyen négymagos procival, ami alapórajelen 667 MHz-en akarta kezelni a memóriákat. Aztán tuningolva meg akadt minden, meg fagyogatott, így inkább alapon maradt.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
válasz zozoka43 #20099 üzenetére
Használt árakkal nem vagyok tisztában, de úgy rémlik, hogy pár hete az ASRock A770-DE lap 13 ezer körül volt. Sajnos azóta az árfolyam elmászott rendesen, de talán még sikerül szerezned ennyiért. Nem rossz választás.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
hibavissza
veterán
Hi!
Milyen alaplapot ajánlotok, amiben tudom állítani a BE procim (9600) szorzózárát és a Cn'Q is működik?
THX
[ Szerkesztve ]
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok ez a cpu lap páros,játékra mennyire jó választás?
INTEL Core i3-530 2.93Ghz 1156
BIOSTAR TH55XE
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest