Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz Marci177 #20498 üzenetére
Milyen procihoz kellene? Egy P35 vagy egy P45 bőven elég, nem éri meg egy ilyen gépbe szerintem 60-70k-s lapot venni...
(20-25ért is van már minőség, a drágább lapok már csak extra szolgáltatásokkal tudnak többet)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz kukulec #20494 üzenetére
Annyit tennék hozzá hogy az 1156-ös MSI-k nagyon jól sikerültek, jobb az energiagazdálkodásuk, mint a konkurenciánál. De bármelyiket választod, nem jársz vele rosszul.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
kelzsoca
félisten
válasz kukulec #20492 üzenetére
Az egyik fel van készítve az IGP-s processzorokhoz(h55) a másik nincs (p55)
Először P55 volt aztán lett a H55
P55=Lynnfield processzorokhoz (45nm)
H55: Clarkdale processzorokhoz (32nm)Viszont egy P55-ös lapban is használható egy Clarkdale cpu, csak a vga ebben az esetben nem használható, illetve egy H55-ös lapban is használható egy Lynnfield cpu, de akkor a H55-ös lapon található vga kimenetek nem használhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
válasz kelzsoca #20488 üzenetére
a lényeg, hogy a kártyámon lesz. az viszont még mindig kérdés, hogy az asus, giga, msi, asrock mind stabil. tehát végül is tök mindegy melyiket veszem?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kelzsoca
félisten
-
Marci177
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. (itt el is mondanám, h hardverileg annyira értek a gépekhez, h hol a bekapcs gomb, melyik a proci stb. de hozzá nyúlni és tudni, h mi merre hány méter semmit ) Tehát, egy másik oldalon nyitottam egy témát, h ajánljanak nekem egy gamer gépet. Az én elképzelésemhez kicsit jobbat mondtam, amik tényleg jobbak voltak.
Csak alaplapot nem tudtak még mondani, és ezért fordulnék hozzátok, h ehhez a prociohoz, vga-hoz és ram-hoz melyik gigabyte alaplap lenne jó? Nagyon hálás lennék bármiféle 5lethezTehát ezekhez melyik alaplap lenne jó??
-
kukulec
őstag
válasz kelzsoca #20485 üzenetére
árban 25 körül lenne jó, már csak azért is, mert mint említettem csak a stabilitás számít, semmi különlegeset nem kell tudnia. http://www.aqua.hu/asus-p7h55-m--alaplap-106653.html ez tökéletes lenne, de nincs rajta dvi, ami baromira kéne. azt meg nem tudom h a hdmi mennyire kompatibilis a dvi-vel.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
válasz kelzsoca #20483 üzenetére
jaj, valami félreértés van. én veszek hozzá vidikártyát, nem akarok integráltat. a táp pedig már most is egy kék fsp 400, azt hiszem ez nem a gagyi kategória. tehát valami konkrét békés alaplap esetleg?
-
kelzsoca
félisten
válasz kukulec #20482 üzenetére
Ez így nem fog összejönni
Az i5-750 processzorban nincs IGP, hiába vennél hozzá H55-ös lapot azzal semmire sem mennél, tehát ha ezt a cpu-t szeretnéd kell egy diszkrét vga is.
Vagy veszel mondjuk egy i5-650-es processzort, hozzá egy H55-ös lapot, és akkor megoldható az amit szeretnél.
Ebben az esetben csak 2 magos processzorod lesz ami a HT-nek köszönhetően 4 szálon képes dolgozni.Tehát el kell dönteni hogy kell -e a fizikai 4 magos cpu vagy az igp miatt kénytelen vagy választani a 2 magos megoldást.
Alternativaként ott az AMD
a lényeg tényleg az lenne, hogy atom stabil legyen és ne fagyogason
Az ilyen jellegű hibák általában a gagyi tápok miatt fordulnak elő, tehát egy minőségi tápot is számolj hozzá a konfighoz.
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
hello mindenkinek. valszeg egy i5 750-hez keresek relatíve olcsó, ám megbízható, stabil alaplapot. fontos, hogy tuning egyáltalán nem lesz és memóriákból is csak egyszerű 1333-asok mennének bele. ezenkívül legyen dvi-s csatija, hogy a monitorom rámenjen. több nem is kell, a lényeg tényleg az lenne, hogy atom stabil legyen és ne fagyogason, mert attól megpusztulok. köszi előre is a segítséget ja, nálam asus nagyon nagy előnyben, mert több géppel is csak a legjobb tapasztalataim vannak, de ha van ugyanilyen jó más márkánál, attól sem zárkózom el.
-
geri306
tag
Köszi szépen !
Mostmár nagy valószínűséggel a 760GM-E51 est veszem meg, de azt még megkérdezném, hogy asrocknál a 2 pcie slotnál mi a különbség a 16x és a 4x között? -
bartucc
addikt
válasz geri306 #20479 üzenetére
1. ASrock M3A770DE : integrált vga nélküli, több bővítőhelyes, ACC-t tudó, megbízható lap.
Nincs integrált vga viszont.2. MSI 770-C45: a három MSI közül az egyetlen integrált vga nélküli, de ennél jobb szerintem az Asrock, bár nem sokkal. Ha nem kell sok bővítőhely, egy integrált vga-s is jó lehet. Kisebb felszereltségű mint az E51, kiesik szerintem.
3. MSI 770-G45: előbbi lap integrált változata, integrált vga-val megpakolva. Integrált vga előny, de E51-hez képest kisebb felszereltség.
4. MSI 760GM-E51: a három MSI közül ez a legjobban felszerelt, én ezt választanám. Újabb chip van rajta mint a többin.
-
geri306
tag
Üdv!
4 alaplap között vacillálok(3msi 1asrock), szinte mindegyik egyforma specifikációkkal bír, de mégsem tudok dönteni, ezért kérném segítségeteket. A tuning nem feltétlenül kell, hosszútávra jó legyen, és gyors, ár-érték arányban is jó legyen. Pro-t és kontrát mindegyikhez várok.
1. ASrock M3A770DE
2. MSI 770-C45
3. MSI 770-G45
4. MSI 760GM-E51Köszi előre is.
-
-
bartucc
addikt
válasz gooool #20476 üzenetére
Jó szöveg Másrészt azért merem talán jobban ajánlani, mert egyik barátomnál is ilyen van, az X3-as nagyon szépen működik benne, semmi panasz nem volt rá. (8800GT vga van benne)
-
gooool
őstag
válasz Buda76 #20474 üzenetére
Hali!
A két lap nagyjából hasonló tulajdonságokkal rendelkezik,kivéve az E51-nek mATX a formátuma,illetve van benne egy nagyon jó int. VGA.
Ha nem kell sok bővítőhely,akkor mindenképp a 785GM-E51 a jó,mert teljesen hasonló a 770-hez,de van benne IGP vész esetére.MOD: bartucc kolléga is ezt ajánlja. (akár reklámszöveg is lehetne. )
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
-
Buda76
senior tag
Szépnapot!
MSI 770-G45 vagy MSI 785GM-E51
Vannak-e valamelyik lapnak nagyobb előnyei vagy hátrányai?
Melyiket érdemesebb megvenni, ha egyelőre nem igen tervezek 2 vga t a gépbe tenni? -
bartucc
addikt
válasz zsoltinnó #20472 üzenetére
Tőlem aztán tedd amit akarsz, de sokkal jobb lenne az AMD ebben az ársávban. Az hogy nem tetszik a mostani AMD-d, hát ez van, te pénzed, te géped lesz a következő is.
Na én mára inkább visszavonulok....
-
zsoltinnó
aktív tag
De van még1 jó árban az ilyen: [link] Csak kár hogy a tápcsatlakozója a proci alatt van! De elvileg tuning lap?
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
MecHa
csendes tag
Sziasztok! úgy néz ki az alaplapom megadta magát
(gigabyte ep45-ds3r) nem térnék ki a probléma gyökerére de a mostani lga775 ös kínálatok közül nem tudom mit válasszakami fontos lenne számomra:
ddr2 minimum 1066Mhz
1 db pci-e 16X
legalább 6 sata II porta többi igazábol nem számít... nem sajnálom rá a pénzt szal ha lehet inkább minőségre hajtok
(konkrétan belefutottam egy olyan hibába hogy akármennyire tuningolhatónak volt beállítva ez az alaplap a memória feszültséget istennek se akarta állítani és nem tudom mennyire tesz jó ha 2.1 volt referencia helyett 2.2V on üzemelt mert "ezt olvasta ki spd ből" de érdekes a cimkéjén nem ez van a memnek, azt már meg sem említem hogy egyszercsak menetközbe ugy gondolta magát a chipsetre szerelt hűtőborda hogy elengedi magát és a vidikarimon landolt, többek között sztem emiatt is halt meg)először az asusnak a striker II formula alaplapját akartam csak már nem gyártják oszt az istennek se tudom ujonnan beszerezni használt zsákbamacskát meg nem veszek
valakinek valami 5let?
[ Szerkesztve ]
-
AndrisBoy
aktív tag
amugy gd65 mien ramokat szeret? (:
•°o.OO.o°•
-
Archer
őstag
válasz bartucc #20459 üzenetére
Érdemes még ilyenre beruházni? 30k körül van használtan. Igazából csúcs AMD procit úgysem veszek bele, szóval a Bulldozer annyira nem lényeg. Ebben az árban lenne még az Asrock 890GX Extreme3 de az annyira nem szimpatikus. Asus, Giga meg nem bejövős, rossz tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
Üdv!
Szerintetek mennyire időtálló lap az MSI 790FX-GD70? Tudom, hogy már kijött az "új" 890 chipset de azért mégis ez az MSI csúcs 790-es lapja. Ha vennék egyet meddig lehetne még elköszörülni vele?Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
bartucc
addikt
válasz AndrisBoy #20455 üzenetére
AMD fogyasztás terén hátrább van mint az intel, amit ajánlottam a procis fórumon, az lenne a legjobb szerintem, ha teljesítmény is kell, kis fogyasztással. i3 530/540 vagy i5 750. Ehhez egy MSI lap lenne a legjobb, azok nagyon jó energiagazdálkodással rendelkeznek
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok. Nemtom jó helyen járok-e ,de nekem kellene egy kis segítség.
Mien alaplapot ajánlotok , intel avagy amd-hez , amihez a következőim lennének a kritikáim:
-Mindenképp a legfontosabb, hogy Energiatakarékos legyen, és kis fogyasztású, és támogasson mindent
-Ár érték arányban megfelelő
-Intel és AMD egyaránt érdekelelőre is köszönöm
•°o.OO.o°•
-
bartucc
addikt
válasz Fancy-boy #20453 üzenetére
Igazából már kategória a kettő, az Asrock-ban DX 10-es, integrált vga van, ezt olvashattad. A 790-ben is mennek a DX 10-es kártyák ugyanúgy. Ha nem kell az integrált, akkor talán a giga, bár ahogy fentebb olvastam melegedősek. De az Asrock jó lap.
-
Fancy-boy
addikt
Üdv
Még egy kis segítség kellene:
Ráakadtam közben, az ASRock A780GM-LE alaplapra
A GA-MA790X-DS4 összehasonlítva , még mindig inkább a Gigát vegyem meg?
Az ASRock tudom, hogy támogatja a DX10-et , a Gigáról meg nem találtam.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Ezt tudom ajánlani. Egész jó árban van, és jól fel van szerelve, esetleg egy MSI-t keresek, mást nem nagyon vennék AM3 alá.
BemApo: neked pedig ezt, ha kis tuning is lenne. De elég lehet egy jobb g31-es is akár, de a memória foglalatosok 14-15-ért mennek, ennyi felárat szerintem megér a p43.
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
sziasztok, keresek lga 775 ös alaplapot ich9 es vagy 10 -set, milyet ajánlanátok 20k alatt (csak új garival) ?
konfig: C2D E6700 proci, 8800gt vga, 4*1gb ddr2 800,
-
sharm
tag
Üdv!
phenom ii x4 965BE- hez milyen alaplapot ajánlanátok, lehetőleg 40ezer huf alatt? -
audi100td
nagyúr
válasz lumpen_stex #20436 üzenetére
Ez AM2+os, ajánlott a gyártó oldaláról tájékozódni, a boltok gyakran téves infókat adnak meg.
-
audi100td
nagyúr
válasz lumpen_stex #20434 üzenetére
Ez valamivel jobb, de akkor már inkább MSI 785GT-E63, azon hűtve vannak a MSOFET-ek.
790X és 790FX chipseteknek csak crossfire esetén van értelme, tuning szempontjából tökéletesen megfelelnek a kisebb számozásúak is. -
Fancy-boy
addikt
Üdv
Kéne egy kis segítség:
Négy közül melyik a nyerő :
Asus M3N78-EMH HDMI
ASUS M2NPV-VM
Gigabyte Ga-MA790X-DS4
MSI K9A2VM-F V2
Tudom, hogy nem mai darabok, de nem is csúcsgépbe kellene.
-
audi100td
nagyúr
válasz lumpen_stex #20430 üzenetére
-
lumpen_stex
aktív tag
9550-es am2+ phenom-hoz kéne egy lap, nem kell vga, semmi extra csak gyors legyen.
-
kelzsoca
félisten
Miért ne menne ha nem tuningolok az 1600as ram 1333on?
Az 1600-as ram természetesen menni fog 1333-on, de 1600-hoz tuningolni kell, én ezt mondtam.
Persze ha be szeretnéd magad biztosítani akkor vehetsz nyugodtan 1600-as ramot, és azt használhatod 1333-on, így marad tartalék a jövőre nézve is
-
De4d
őstag
válasz kelzsoca #20426 üzenetére
"Az a nagy helyzet, hogy nem igazán vagy tisztában a dolgokkal.
Neked bőségesen elegendő az 1333-as ramok ugyanis tuningolni sem fogsz, ami azt jelenti hogy alapon az 1600-as ramok is 1333-an fognak futni."
Miért ne lennék tisztában a dolgokkal? Miért ne menne ha nem tuningolok az 1600as ram 1333on? Ezt nem értem. Az olyan lapban ami max 1333at visz abban persze hogy max 1333on futna még a magasabb mhz-s ram ezt egyértelmű de én azt írtam 1600as ramokat kezelő lapot szeretnék, az már más kérdés hogy nincs sok különbség az 1333 és az 1600 között ez lehetséges így van nem kétlem hogy tudod, nekem sose volt egyik fajta ramom se nem tudom megmondani.
UI.: Egyébként írtam egyet a milyen gépet vennék topikba pár feltétellel ha gondolod írhatsz rá valami ajánlást.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
audi100td
nagyúr
Az is kezeli az 1600-as RAM-okat csak az MSI oldalán el van írva, csak tudom mit beszélek, nekem is ilyen lapom van.
Amúgy ahogy előttem is írták ezen a RAM sebességen kár agyalni, gyakorlatilag nincs különbség 1333 és 1600 között, kell venni egy olcsó 2x2-es minőségi kitet, ennyi az egész.
Egyébként ha nem lesz tuning, akkor neked bőven elég 16e Ft-ért egy MSI 760GM-E51 vagy valami Intel-es lap 25e Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Az a nagy helyzet, hogy nem igazán vagy tisztában a dolgokkal.
Neked bőségesen elegendő az 1333-as ramok ugyanis tuningolni sem fogsz, ami azt jelenti hogy alapon az 1600-as ramok is 1333-an fognak futni.
Továbbá semmi, de semmi különbséget nem fogsz érezni az 1333 vs. 1600-as ramok között.
A különbség csak szintetikus tesztekben mutatkozik ki.
Ne menj bele a nagyobb-jobb csapdába, mert csak magadat csapod be.
Ha gépajánlat kell, akkor várlak a másik topicban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
válasz audi100td #20422 üzenetére
Köszi, de az első csak 1333 mhz-s ramokat tud kezelni csak az nem jöhet szóba semmiképp, van olyan ami meg tudja 2 ghz-s ramot nekem felesleges 1600as ramok amik elég gyorsak és nincs akkora szakadák árban 1333hoz kképest mint az 1600 és az 1800 között. Nekem bőven elég elég az olyan lap ami 1600-ot tudja maximum rendesen kezelni. mert legközelebb kb 2 év mire lenne megint gép fejlesztés addigra meg mér 3-4 ghz-s ramok lesznek felesleges lenne ezért olyan lap ami pl tudja a 2133at, 1600ról nem érdemes 2133-ra emelni. nem úgy mint most a ddr2 800ról ddr3 1600ra.
Illetve tuning sem lényeg sose húztam a gépet. Nem akartam soha túlhajszolni.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv.
Milyen alaplapot ajánlotok ezek a paraméterek alapján:
DDR3 1600Mhz memória ( max ) úgyis azt tennék bele felesleges lenne ha magasabb mhz-s ramokat vinne.
4 magos procikhoz intel, amd
dx11es vgahoz.
Amit kérnék igazán az a 3 árrészben való besorolás. Ha 1-et 1-et írna valaki jó lenne ( olcsó, megfizethető, drága ) illetve megbízhatóságból, ár-érték arány szempontjából is 1et ha lehetMinden jó, ha a vége jó!
-
audi100td
nagyúr
válasz enginev3.0 #20418 üzenetére
Az ilyen kombó lapokat inkább nem erőltetném, főleg gagyi nV chipset-tel, ha kevés a RAM szerintem inkább cseréld le 2x2GB DDR2-re.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz enginev3.0 #20418 üzenetére
És minek akarsz DDR3-ra váltani?
Nem fogod megérezni a különbséget.
Ez a lap pedig egy öszvér lap, 2xddr2+2xddr3 foglalattal
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ez AM2+, AM3 is és DDR3-at is támogatja
Na meg van benne mag feloldási lehetőség
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
AKHook1
tag
válasz enginev3.0 #20415 üzenetére
Ha alaplapot cserelsz AM3-asra, akkor cpu-t is kell cserelned.
Hisz nyakas gaz fajtánkra bitófa vár....Igyunk hát pajtás yo ho!
-
audi100td
nagyúr
válasz enginev3.0 #20415 üzenetére
AM3-as lapba nem tudod belerakni azt a procit, de ennek a cserének amúgy sem lenne sok értelme, DDR3-mal nem lesz sokkal gyorsabb a géped.
-
enginev3.0
félisten
Helló
Most van egy
AMD ATHLON x2 5000-res procim, és ACC-vel 4magosítva van
Mellette egy Asrock alaplapom
És 3GB DDR2 800MHZ ramomHa szeretnék DDR3-ra váltani, akkor ugye cserélnem kell a lapot és a ramokat, de ha veszek AM3 lapot akkor már nem fog menni vele a proci sem ugye? :\
Ha megy, akkor milyen lapot ajánlotok, 17környékén?
ha nem megy akkor felejtős, a keretbe már nem férne egy másik proci
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
popey2
csendes tag
AMD vagy Intel
-
Arany1
csendes tag
Üdv
Kellene egy kis segítség:
Xfx x58i vagy msi x58 pro-e?? -
-
audi100td
nagyúr
válasz Endruboy007 #20404 üzenetére
Jók az intel lapok, egyedül azt érdemes figyelembe venni, hogy BIOS téren elég fapadosak, nem lehet rajtuk olyan sok mindent állítani. Viszont ha nem lesz tuning, akkor szerintem jó választás lenne, bár 25e Ft írtó sok érte, annyit nem ér. Olcsóbban kijönnél pl. egy Gigabyte G41M-ES2H-val vagy EG41MF-US2H-val, szintén jó lapok és rendelkeznek HDMI kimenettel. A gyári hűtő egyébként tuti elfér bármilyen mATX lapon...
[ Szerkesztve ]
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Szeretnék össze rakni egy micro ATX gépet. A proci megvan hozzá (Intel Core 2 Duo E6600), mondjuk bazi nagy a gyári hűtő, nem tudom, hogy rá fog-e férni a micro atx-es alaplapra???!!!
Nah szóval szeretnék egy micro atx-es elaplapot, de nem nagyon vagyok otthon, hogy mi számít jónak. Kb 15 - 20 körül gondolkdom.
Ami fontos lenne, hogy legyen rajta integrált VGA és HDMI kimenet (tv-re szeretném kötni a gépet, filmezni, nezetni, nem akarok külön VGA kártyát venni bele, játszani nem nagyon akarok rajta, csak filmezés, netezés)Amit ajánlottak: Intel DG43 GT, ez jó lapnak tűnik, van még valakinek ötelete, hogy mi jöhetne még szóba?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Endruboy
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI alaplap
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest