Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    hali!

    P55-ös lapokat nézegetek, nem sürgős a dolog, lassan konfigcsere lesz. miután a mostani kb 5-6 éve megvan, olyat szeretnék, ami megbízható elsősorban, nem cserélgetem évente a dolgokat. Intel front érdekel, csili-vili megatuning verziók nem hatnak meg, sokat megy a gép és egyelőre bőven elég a 2 mag (a fogyasztás is számít).
    legszívesebben 775-öst vennék, bőven kiszolgálna évekig, de nem tudom, azokból van-e USB3-as, eSatás verzió, mert azért ennyire tervezek előre. 1 vga lesz benne, tuning nem valószínű.
    szóval mit ajánlanátok? átlagos gép lesz, csendes, ne zabáljon sokat, szóval semmi extra, fő szempont a megbízhatóság, évekig működjön.
    nem tudom, melyik márkánál nézelődjek, és hogy mi a különbség a típusok között, ezért kérném a véleményeteket! az alapverziók (minden márkánál) mennyiben tudnak kevesebbet, mint mondjuk a néha 10-15 ezerrel többe kerülő verziók? hajlandó vagyok alaplapra többet kiadni, ha megéri! hisz azt nem cserélgeted... szóval minőségi darab érdekel, de nem kell a sok feature, CF SLI vízhűtés miegymás... :D

    előre is köszönöm a hozzászólást! esetleges ajánlatnál örülnék indoklásnak, hogy miért az...

Új hozzászólás Aktív témák