- Synology NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Windows 11
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
#42556672 #6037 üzenetére
Igen, a hEX PoE-n csináltam. Ezen videot követtem, ahol is minden beállítást a boardon csinált a srác, de amit ő csinál 7:10-kor, már nem tudtam.
Tehát a HEX helyett minden AP-n létre kell hoznom ezeket a beállításokat?Azt hittem a capsman arra van, hogy a boardon létrehozott beállításokat kitolja az ap-kra.
Ezt az AP-ken állítsd be, itt add meg, hogy melyik WLAN-t kezelje a CapsMan és itt adod meg a hEX PoE-t ami a CapsMan-t futtatja.
A hexpoe-t pontosan hol adom meg?(#6034) bacus
Ha arra gondolsz, hogy a hex poe-ben van-e wireless, akkor nincs. Ha nem, akkor máshogy tedd fel a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest