- Synology NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Windows 11
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
kammler #18323 üzenetére
Az ipsecet végül kiszedted a konfigból vagy nyomtál neki egy disable-t vagy ilyesmi?
Mert ezzel anno én is szívtam(igaz az site-to-site volt) amikor ki akartam váltani az ipsecet wg-vel és az istennek nem akart működni a dolog. Aztán kiderült, hogy amúgy minden jól volt bekonfigolva csak aktív maradt az egyik ipsec konfig és az egyik oldalról érkező csomagokat az ipsec tunnelen át küldte tovább(a wg helyett) de ott nem volt már senki így bszott működni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest