-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz anjani182 #11248 üzenetére
Jobban megnézve az LtAP képeit. A három SIM helyből a legfelső távolabb (magasabban) is van a másik kettőhöz képest és a SIM kártya pozíciója is pont a fordítottja az alsó kettőnek.
[link]
Ebből én arra következtetek, hogy a felső SIM az a fő kártya helye, mivel annak a bővítő kártyája van default szerelve a konfigba.
[link]
Ha további második és harmadik ilyen kártyát szerelsz a LtAP-ba, azoknak a SIM nyílásai az alsó kettő valamelyike lessz.
Ebből következik szerintem, hogy azok tartalék elérés miatt vannak beszerelve, így azok akkor lépnek működésbe, ha a fő SIM nem talál hálózatot. -
törölt tag
válasz anjani182 #11248 üzenetére
Lejárt már a szerkesztés ideje.
Bocs hülyeséget mondtam az SXT-vel kapcsolatban.
Mivel Licenc Level 3-ban vannak, ezért vezeték nélküli AP-nak nem használhatóak.
Amit kinéztél LtAP_LTE6 + a második LTE6-os bővítő kártya, az biztos működni fog, mivel 3 SIM kártyát tud fogadni. Így szoftveresen biztos fel van készítve a 2 SIM failover funkcióira.
Még ha nem is megy elsőre csont nulla konfiggal belőni. A QuickSet-ben tuti van erre előkészített séma.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest