Új hozzászólás Aktív témák
-
"Menet közben, miközben beszélsz és az egyik szó után küldöd a másikat, eközben kikeresed fejben hogy melyik tárgyerset, melyik részes esete forog fenn, hogy a megfelelő előtaggal megküldd a mondókádat."
Erre válaszoltad azt, hogy...
Amúgy igen, amgy rutinná nem válik
Szerintem meg, amúgy nem, és sosem válik rutinná. Azokat a szavakat használod, amelyeket eleget láttál, halottál az adott közegben, abban a formában szerepelni ahhoz, hogy élesben eszedbe jussanak.
És megkérdőjelezek mindent, ami nem működik, mivel annak is van oka, hogy valami működik.Hieronymus Továbbra sem értem, miért merült fel benned, hogy nem magyar az anyanyelvem. Nem láttam még, hogy hozzászólásban megkérdőjelezted volna bárkinél. Ha szíriai menekült vagyok, akkor ez azt is jelentheti hogy másodrendű állampolgárként kezelsz. Csak hogy értsd, ez helytelen, nem elfogadott, nem kulturált viselkedés, és a törvény sem enged ilyet. Nem szokásom fenyegetőzni, ezt se vedd annak, de nem árt ha tisztában vagy vele hogy már túlmész minden határon, ami később neked lesz kellemetlen. Ráadásul a személyes támadásaidat próbálod, tényeknek feltüntetett összevissza hablatyolás mögé rejteni, amiknek a közös nevezője, hogy baromságok, de legalább a tárgyhoz sincs semmi közük.
A Tények Erdejében nincsenek faházak
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft elnöke szerint a következő 12 hónapban biztosan nem készül el, de valószínűleg a következő évtizedekben sem.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest