- Milyen routert?
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Outlook topic
- Brave
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- macOS PC-re
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Jack Oneill #3575 üzenetére
Windows-ban meg a böngészőben a sötét téma van beállítva?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Jack Oneill #3573 üzenetére
Nálam meg pont csak Firefox csinálja ugyanezt. GPU driver friss?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
C0lumb0 #3524 üzenetére
Found a solution that works for latest Edge Version 121.0.2277.128 (Official build) (64-bit)
1) Open the Command Prompt as an administrator.
2) Copy and paste the following line into the command prompt:
reg.exe add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Edge" /v HubsSidebarEnabled /t REG_DWORD /d 0 /fYou can go to "edge://restart" instead of rebooting after running this.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
spleenszuru #3499 üzenetére
Azt, hogy törlődjenek egyenként nem, de pl. hogy elfogadja-e a harmadik féltől származókat azt igen.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
spleenszuru #3497 üzenetére
A másodikhoz: nincs véletlenül az beállítva, hogy a cookie-k minden bezáráskor törlődjenek?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Angel2014 #3319 üzenetére
Ezt a két bővítményt próbáld ki szerintem:
Font Rendering Enhancer
Chrome Font Super Enhancer -
Sweet Lou 6
addikt
hivatalosan nem szabadott volna elveszniük, de ezt nagyon rosszul menedzselték le, rengetegen szívtak vele, reddit is tele volt ezzel kapcsolatos bejegyzésekkel...
ráadásul ahogy írod jól ki is herélték ezt a funkciót. Bing AI integráció számomra inkább hasznos, de az ilyen mismanagement mint ami a Collections volt elég idegesítő.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
tordaitibi #2978 üzenetére
Opera le is védette talán úgy emlékszem, azért nincs más böngészőkben.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Jack Oneill #2868 üzenetére
igen a backend azonos lett a desktop verzióval, sokkal használhatóbb lett így androidon is.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Jack Oneill #2863 üzenetére
szerintem nemsokára frissülni fog 92-esre, csak nem egyszerre tolják ki az összes eszközre.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Jack Oneill #2855 üzenetére
-
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
hackeeeee #2481 üzenetére
Hello,
Én Firefox > Vivaldi > Edge utat jártam be. Érdemes meglesni a Firefox-os kiegészítőid megfelelőit illetve beállítani a Tracking preventiont (ez utóbbi ugyanaz a lista alapján dolgozik, mint Firefoxban).
-
Sweet Lou 6
addikt
itt figyelik elvileg a visszajelzéseket: Edge Insider Tech Community
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#90384640 #2245 üzenetére
az androidos verzióban ki fogják cserélni a Chromium engine - t ugyanarra a verzióra, mint desktopon, most ezen dolgoznak. Ezért van most jelenleg régi, 77-es Chromium alatta, desktopon meg 83.
Brave esetében év elején történt meg ugyanez az engine szinkron, twitteren nemrég demozták androidon a dark readert, nyárra ígérik az extension támogatást. Egyébként a Vivaldi androidos verziója eleve így jött ki, úgyhogy később elméletileg majd ott is meg tudják oldani az extension-öket. -
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
junior11 #2094 üzenetére
igen, használom azt is
desktopon nincsen vele sok gondom, ott is inkább az android verzió, amit javítani kellene (mondjuk még mindig beta státuszban is van legalább). amik vannak vele főbb gondok:
- új lap nyitásnál nincs előugró switch to new tab link
- a jelenlegi snapshotnál MIUI alatt nem lehet letölteni
- nincsen semmilyen tartalomblokkolóviszont androidon hiába mindkettő Chromium, simább, mint az Edge. pl. az Edge androidon egy emag oldallal megszenved vagy egy hvg cikken darabos a görgetés (mindezt Snapdragon 855-ön), Vivaldinál ilyen gondok nincsenek.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
nekem eddig 0 hibám volt a developer verzióval, viszont a legutóbbi frissítés után mindegyik lap végtelen ciklusba került (sajnos restart után is). valószínűleg resetelni kellett volna, akkor már inkább váltottam azon a gépen beta vonalra
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
junior11 #1692 üzenetére
duckduckgo kereső pl rögtön kidobja, de bármelyik másik keresőbe is ha beleírod első találat lesz: user agent
a főverzió így látszik pl. desktopon (mobilon is hasonló): Your user agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.10 Safari/537.36 Edg/77.0.235.5 -
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
daimonion #1668 üzenetére
A jelenleg Windowsban előretelepített Edge (tehát a stabil, nem a Chromium alapú) a felhasználók által meglátogatott weboldalak címeit elküldi a Microsoftnak, ők pedig ezt a Smart screen szűrő fejlesztésére használják (ez az a szűrő ami a vírusos, kártékony oldalakat és fájlokat kiszűri). A böngészővel letöltött fájlokról is adatokat oszt meg, mint a fájl neve, tanúsítványa, letöltés helye, hash adatok (ezt szintén a Smart Screen szűrő fejlesztése miatt az MS szerint).
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#86564352 #1230 üzenetére
Igen az nagy érvágás, hogy csak az újabb win10 verziókkal frissül együtt, pedig évek óta ígéret van arra, hogy a Store-ból jöjjön az update. A másik hátránya (ami a Firefoxot is érinti) a Google szolgáltatások Blink-only kódja, mint pl. a YouTube, ami Firefoxban és Edge-ben jóval lassabb és erőforrás zabáló.
Most az Operát próbálgatom, eddig elég tisztességesnek tűnik az is, a Blink motornak hála pedig kompatibilitási gondok sincsenek. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Pierre75 #1224 üzenetére
disqus sajnos már régebben is lassú volt vele (win10 mobile első buildjeiben is pl).
gyorsasagaval nincs bajom, és a tesztek szerint is hasonló a teljesítménye, mint Chrome/Firefox párosnak. A görgetés még mindig ebben a legsimább, most pedig, hogy a kiegészítők után végre van mobilos kliense is, már számomra is használható.
így kellett volna eleve kiadni és akkor talán nem lenne ennyi negatív előítélet vele kapcsolatban.
akksirol nem tudok nyilatkozni, de nekem a Chrome/Firefox se szívta sokkal jobban.
-
Sweet Lou 6
addikt
én teljesen visszatértem IE 11-re. talán ha lesznek kiegészítők visszatérek, viszont a jelenlegi only Bing search, a fix letöltési mappa és a reklámblokkoló hiánya túl nagy érvágások nekem.
-
Sweet Lou 6
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egészséges életmód
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest