Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quantal
tag
Ha hivatalos panasonic kereskedőtől veszed, akkor semmi probléma sem lehet a garancia érvényesítésével. Én innen vásároltam panát, ez az egyik leghivatalosabb hely:
[link]
(pontosabb linket nem tudok kiszedni a böngészőből, de könnyen megtalálható)
Abszolút korrektek voltak a szállítással kapcsolatban is.
Ebben az automata kategóriában szerintem teljesen jó választás a DMC-LS3. Ráadásul a stabilizátor se az óccsó CCD stabilizáló fajta, hanem a sokkal hatékonyabb optikai. -
Retro11
senior tag
Igen ennyi a különbség.ÉS az Ixus I5?Az nem tetszik,az is jó kis gép ebbena kategóriában..Amugy pedig ezek közt a gépe közt amiket itt tárgyalgatunk nem sok különbség van szóval amelyik elnyerte tetszésed azt fogod ugyis venni
!
ÉS amugy ha megteheted vedd kézbe őket,teszteld őket,ha nincs akkor csak olvasgass és nézz képeket!
Igy lehet leginkább a gépeket hasonlítani egymáshoz!!!
Ja és a nikonokkal sincs semmi gond,csak kiváncsi voltam mit szólsz a canonhoz...
Üdv: Retro11
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest