Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HoTaZo

addikt

válasz ƵøŁĭ #27704 üzenetére

Üdv'!

Ha, nem is 1-én, de lefuttattam, nem talált semmit. Attól tartok, hogy mert minden registryje törölve lett már, csak egy db komponense ébresztgette állandóan azt a szkript fájlt (mint egy zombiujj, ami ott maradt a sarokban és rátalál egy vezetékre amit megérintve zárlatot okoz... :(( ), aztán találtam egy megoldást, és működött! :C
    Hátha másnak is akad vele gondja.
    Tehát ez a Delta search, beépült, majd utána ki is lett pucolva (mint hittem), Malwarebite viszont felfedte, hogy maradt valami belőle, ez viszont, nap mint nap, létrehozott egy prefs.js fájlt, hiába karantén, hiába törlés.
    Tehát, ha már "minden" törölve lett, s mégis vannak nyomai ( a FFox about:config oldalán, a keresőjébe beírva a delta szót, ki is adja félkövérrel- ami simával van az az egér kezelésének nem is tudom miéhez van). Na de onnan nem lehet kitörölni max. false-ra állítani az értékeket!
    A következő lépés: C:\users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\gycdufei.default\user.js fájlt megtalálni. Másik útvonal: Súgó>Hibakeresési információ>Profilmappa>Mappa megjelenítése; user.js fájl
    Ez az user.js fájlt hozta létre a delta, ez jelenik meg az about:configban. Jegyzettömbbel megnyitható, nekem csak az about:configban található sorok (deltához fűződő) voltak benne. Na, ezt a fájlt kell kitörölni.
    Ezután és kitöröltem a prefs.js-t is, bezártam, megnyitottam az FF-t, mint újonnan telepített korában olyan volt.
    Ráellenőriztem, az about:configban még mindig látszottak a deltás sorok (nem értettem :( ), bezártam, kidobtam az új prefs.js-t (amit a FF hoz magának létre), visszatettem az előzőt. Mert azt hittem, hogy nem sikerült, s így legalább meglesznek a beállításaim. Megnyitottam, meg is lettek, s láss csodát! Az about:configban nem volt többé deltának nyoma! Lefuttattam egy maxi Malwarebytes kergetést, és tiszta a gép!
    Nem titkolom, nem az én érdemem. Itt találtam rá a megoldásra.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

• HoTaZo

addikt

válasz ƵøŁĭ #27704 üzenetére

Köszönöm!

Holnap (hadd örüljön) munkára fogom! :K

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Új hozzászólás Aktív témák