Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Üdv'!
Ha, nem is 1-én, de lefuttattam, nem talált semmit. Attól tartok, hogy mert minden registryje törölve lett már, csak egy db komponense ébresztgette állandóan azt a szkript fájlt (mint egy zombiujj, ami ott maradt a sarokban és rátalál egy vezetékre amit megérintve zárlatot okoz... ), aztán találtam egy megoldást, és működött!
Hátha másnak is akad vele gondja.
Tehát ez a Delta search, beépült, majd utána ki is lett pucolva (mint hittem), Malwarebite viszont felfedte, hogy maradt valami belőle, ez viszont, nap mint nap, létrehozott egy prefs.js fájlt, hiába karantén, hiába törlés.
Tehát, ha már "minden" törölve lett, s mégis vannak nyomai ( a FFox about:config oldalán, a keresőjébe beírva a delta szót, ki is adja félkövérrel- ami simával van az az egér kezelésének nem is tudom miéhez van). Na de onnan nem lehet kitörölni max. false-ra állítani az értékeket!
A következő lépés: C:\users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\gycdufei.default\user.js fájlt megtalálni. Másik útvonal: Súgó>Hibakeresési információ>Profilmappa>Mappa megjelenítése; user.js fájl
Ez az user.js fájlt hozta létre a delta, ez jelenik meg az about:configban. Jegyzettömbbel megnyitható, nekem csak az about:configban található sorok (deltához fűződő) voltak benne. Na, ezt a fájlt kell kitörölni.
Ezután és kitöröltem a prefs.js-t is, bezártam, megnyitottam az FF-t, mint újonnan telepített korában olyan volt.
Ráellenőriztem, az about:configban még mindig látszottak a deltás sorok (nem értettem ), bezártam, kidobtam az új prefs.js-t (amit a FF hoz magának létre), visszatettem az előzőt. Mert azt hittem, hogy nem sikerült, s így legalább meglesznek a beállításaim. Megnyitottam, meg is lettek, s láss csodát! Az about:configban nem volt többé deltának nyoma! Lefuttattam egy maxi Malwarebytes kergetést, és tiszta a gép!
Nem titkolom, nem az én érdemem. Itt találtam rá a megoldásra.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest