Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Ok köszi. Lehet a frissítése ezért érdekes, ugye néha le van maradva a BD motor frissítése.
A ZA fent volt nekem egy darabig, nem fogta a gépemet, de van erőforrás igénye, nálam olyan 150-200 mb-t használt.
Plag: Én már egy ideje használom a Roboscant, eddig nem volt vele problémám. Az mbam eddig nem talált semmit, úgy hogy szerintem nem rossz a progi. Egyedül a frissítése ami nem százas, időként érdemes manuálisan ráfrissíteni. És tényleg nem erőforrás igényes. Nagyon észre sem lehet venni. Még egy negatívum: a telefont mikor rádugom a gépre, akkor ott a memórikartyát nem ellenőrzi automatikusan, mint pl a pendrive-ot.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Szellem.
Topikgazda
Valami biztos nem okés az angol nyelvű Roboscan-el. De reméljük hamarosan javul a helyzet!
Ettől függetlenül jó a fenti cikk és meggyőző a program nagyon. Abszolút nem fogja a gépet és azért bőven fogja a vírusokat! Szóval, gyengének, vagy rossznak nem lehet nevezni. A másik gépemre feldobtam és meglepődtem nagyon.
Mivel egy fiatal program, biztos hamarosan kiforrja magát. Ettől függetlenül mindenkinek javaslom mint ingyenes alternatíva! -
Szellem.
Topikgazda
A képet most készítettem a gépemen lévő KIS 2013-ról. Az 'a' patch fent van, de igazán nem vettem észre semmit extrát, annyit, hogy az FF 14-be ismét beépülnek a moduljai.
Sőt! Az FF 14-ben már magyar nyelvűek a modulok, tehát a magyar nyelv is készül keményen. Remélem, arról is hamarosan be tudok számolni..Szóval nyugi a fenti verzió fog megjelenni. Amiket meg találsz, azok a Win8 miatt készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest