Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
Én azt tartom érdekesnek hogy a Kaspersky került ki végül gyöztesen, nekem nem jöttbe annyira.. hogy miért? Azért mert nekem anno csinált egy szép kék halált,és ha 1 program hibázik elég nehezen bocsájtok meg neki.
Anno Norton hírhedt volt arról, hogy a leginkább fogyasztotta a rendszererőfossásait. Ellenben napjainkban épp Norton ami talán a legkevésbé terheli a rendszert. KIS-nél voltak/vannak hibák, de olyan környezetben*, ami elsődlegesen nem játékra van használva, talán a legjobb választás. Summa-summarum, a programok fejlődnek és a múltbéli hibák alapján nem lehet egy jelenlegi kiadást prejudikálni.
- ill ez a a-squared is gyözött (remélem jol irtam le a nevét),ezt nem ismerem,felmentem a gyárto honapjára és ez sem magyar.. elég szomoru....
Már nem ez a neve, hanem Emsisoft Antimalware. És lokalizálva van magyar nyelvre. Kisebb félrefordítások és hiányosságok azért akadnak. Ellenben a legjobb kiegészítő védelem.
"Zonealarmot lehuzzák,nah ez engem nagyon sziven ütöt Igaz hogy nagyon fogja a gépet,de szerintem a legjobbak közözött van, igaz hogy ez sem magyar....."
Zonealarm, Kaspersky AV motorját használja. Általam tesztelt megoldások közül, ennek volt leginkább tiszavirág élete a virtuális rendszeren. Borzalmasan fogta a gépet, személy szerint senkinek nem ajánlanám.
"Comodot hallotam már, (szerintem jobban töletek) de méég kezeim közt nem volt.... van a comodonak ingyenes változata? nem antivirus kell hanem komplett csomag.."
Ahhoz képest, hogy milyen régóta tesztelsz vírusirtókat furcsa , hogy nem találkoztál Comodo nevével. Ezen program egyik vonzereje, hogy a legteljesebb ingyenes megoldás. Sőt fizetős változatok között is legfelső szegmensben keresendő. De hasonlóan a KIS-hez, nem "játékosgépre" termett. Itt tudod letölteni a komplett védelmi csomagot:[link]
Ill még anyi jutot eszembe!! hogy a virus irtok ajánlása mellé oda irhassátok nyugodtan hogyha az adott proginak van promoja és hogy hol lehet hozzá kulcsot/kodot kérni!!
Bullguardot tudom ajánlani. Sokat hezitáltam, hogy a következő egy évben mi legyen az első számú védelmi megoldás a gépemen, Bullguard vagy Norton. Az utóbbi győzött, bár nem racionális szempontok alapján. Itt tudsz két hónapos kulcsot igényelni [link]. Agnitum Outpost tűzfalat és Bitdefender antivírust használ
"Ill még azon csodálkozom hogy a Superantispywarét lehuzzák ill a malwarebytes antimalvarét.... kicsit rosz az a teszt...."
Amiatt, hogy a végeredmény nem szimpatikus számodra még a teszt nem feltétlen rossz. Másfelől lassan egy éves. Lusta voltam végig nézni, de gondolom on-demand keresésből állt a vírusirtók megmérettetése, és csupán ez alapján persze nem lehet verdiktet mondani.
üdv_
deter[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Akvarisztika
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok