Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Azért tudnak ezek a szlovákok vírusirtót gyártani. Bárcsak mi magyarok is itt tartanánk a Vírusbusterrel. Fogalmam sincs arról mi az újdonság az 5-ös ESET termékekben, csak azt tudom hogy sok fejlesztés van benne. Leírná valaki valaki a 4-es verzióhoz képest mit fejlesztettek?
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
titán
-
herb555
tag
Miért van az hogy az ESS 5-ben azt írja ki állapotnak hogy "A termék nincs aktiválva" és ugyanakkor meg ott írja hogy a lic. érv. ideje: 2014.04.22? (eredeti licenc) Már most az elején bosszant
-
Butcher-HUN
senior tag
Tesztelés alatt a NOD32 AV 5 + ZoneAlarm Free FW. Eddig minden oké. Szinte észre sem lehet őket venni. Minimális erőforrást használnak. Viszont lenne egy kérdésem is itt valaki írta visszább hogy a COMODO FW jobb mint a ZoneAlarm és többet is kérdez. Kérdezném hozzá értőbbektől hogy miben jobb a COMODO fala illetve hogy megférnének e egymás mellett mivel ha jól láttam van a NOD32-ben is HIPS ami megtalálható a COMODO FW-ben is. Mit hogyan kellene hangolni? Válaszotokat előre is köszönöm. Ja és egy kis érdekesség nekem is fent van a MBAM PRO semmi gond nincs vele megférnek szépen egymással.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
-
HZoli87
veterán
Sajnos nem oldotta meg, bár NOD32 után gondoltam hogy nem fog működni. Ezt abból gondoltam, hogy a sima AV is tartalmazza a protokollszűrést, és mellette tökéletesen működik az MBAM Pro, úgy hogy nem adtam semmit sem a kivételekhez.
Tűzfal interaktív módban van, két ablakot dob fel,hogy az MBAM kifelé akar kommunikálni, természetesen engedélyezve van neki.
-----
MÁS! Frissült a magyar honlap is.
ESET NOD32 felhasználói kézikönyv (HUN): PDF (103 oldal)
ESET Smart Security felhasználói kézikönyv (HUN): PDF (122 oldal)[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Greenebola #4482 üzenetére
Itt kezdődik a gond. WS fórum
- Ez nálam is jelentkezik. Nincs újabb firmware a routeremhez, azt javasolták, hogy frissítsem. Ezután kértek ESET Advanced Firewall logot, Wireshark logot, PCM logot, csináltam videót is róla nekik. De azóta sem jeleztek vissza, javítani meg nem javították.
Routert nem kötöttem ki a hálózatból, és nem is fogom. Az marad a helyén, nincs vele semmi baj.
(#4483) Narxis: nem próbáltam, de mivel most NOD32 van fent és ezzel működik a MBAM Pro rendesen, ezért gondlom nem a protokollszűréssel van a gond, hanem vagy a tűzfallal, vagy az ESET hálózati driverével. -> De kipróbálom, nem veszthetek vele semmit, majd leírom a fejleményeket.
(#4484) GoodSpeed: nem tudom pontosan, nem szeretem a Panda termékeit. De szerintem van.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz HZoli87 #4480 üzenetére
Olvastam a problémád Nod topikban, nekem RC-vel volt ilyen, véglegessel nincs. Azt kipróbálhatod, hogy az MBAM Pro-t felveszed a Web és e-mail/Protokollszűrés/Kizárt alkalmazások közé.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
HZoli87
veterán
válasz Kezdő vagyok #4479 üzenetére
Felteheted, nincs vele semmi baj. Nálam vannak gondjai, de ez egyedi eset. Valami nem tetszik neki (router, hálókártya, esetleg annak a drivere, ki tudja ... ).
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Most akkor mi van az új ESET-tel?
Feltegyem,ne tegyem?
Bugok?
MBAM valós védelmével még összeveszik? -
T_Stark
őstag
MBAM új verzió:
1.51.2.1300 -
törölt tag
válasz ErosenZold #4475 üzenetére
A Linuxos verzióhoz igazították, úgy néz ki. Nekem egyszerűen nem tetszik.
-
pohár
félisten
letiltottam egy bizonyos URL-t az ESET-tel, nálam megy is a korlátozás, de egy másik felhasználói profilban sajna megy az url... most ez az ESET hibája, vagy mi?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ErosenZold
senior tag
Comodo TrustConnect VPN Free 10 GB Monthly Traffic
Közbe kipróbáltam az ESS5-öt, ez a GUI direkt az ilyen 1 bites "next" finish" user-eknek van?
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
janes1976
őstag
-
Pano
addikt
Loool, milyen ikonja van D
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
félisten
ESS5 x64 - Magyar
ESS5 x86 - MagyarAz x64-eset leszedtem, az az, x86-os nem próbáltam... Ha meg innen is visszavonják, akkor monnyannak le...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
Pano
addikt
Inkább még ne.. elbaszták Édes Istenem... kiközlik, hogy START van, de honlapon felemásan van fenn
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Roxbury
őstag
válasz Szellem. #4458 üzenetére
Tetszik ez az "Én a robot"-os beütés.
Más: nem csak nálam volt ilyen hiba az aktiválásnál, hogy aktiválva lett, de piros maradt a cucc.
De megnézve az újságos kódok mekkáját ([link]) már meg is van arra is a megoldás.
Idézem: "Aktiválásnál előfordult probléma.A program jelzi,hogy aktiválva van,de a piros felkiáltó jel nem tűnik el.Kapcsoljuk ki a vírusvédelmet majd kapcsoljuk vissza és átvált zöld pipára."
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Most telepítettem fel az ESS 5 (5.0.93.7) verziót (trial) "ajánlott" beállításokkal. Szükséges valamit állítgatni a beállítások között vagy jók ezek az alap beállítások?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Szellem.
Topikgazda
Viszont megjelent az ESET Smart Security 5 végleges és hosszabb reklámja:
ESS 5 Reklámfilm -
HZoli87
veterán
Csak viccelek.
-
L7wy
őstag
válasz Butcher-HUN #4447 üzenetére
Valami nem okés az ESET oldalán... bekattantXD és a 4es van kint.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Roxbury
őstag
Sajnos most nem, mert ahogy nézem elég nagy keveredés lett most meg a letöltési oldalon.
Össze vissza vannak a számozások, meg a nyelvek.
Az a link amit megadtam, nem is jó most meg. Valamit mahináltak megint. Szerintem estére jó lesz.
De egyébként itt lehet majd kiválasztani, hogy melyiket akarod: [link]
Az előbb még az 5-ös verzió volt mindenhol, rengeteg nyelvvel (magyarral is).
(#4444) HZoli87 : és ilyenkor hogy oldják meg? Egy frissítéssel jön is a javítás majd? (nálam automata frissítésre van állítva a modul rész is direkt)
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
-
L7wy
őstag
válasz Butcher-HUN #4445 üzenetére
Mi a setup neve?
[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Butcher-HUN
senior tag
Nekem meg teljesen angol nyelvű pedig elvileg magyart szedtem le. Nod32 AV.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Roxbury
őstag
válasz Roxbury #4438 üzenetére
Megvan az első hiba, persze igazából jelentéktelen.
Az optimalizált ellenőrzés végén kiírja, hogy mennyi idő alatt végzett. Nálam azt írta, hogy 7 perc AND 25 másodperc.
+Aktiváltam az újságos kóddal, ki is írja, hogy október 15-ig jó a liszensz, de attól még azt írja, hogy a számítógép veszélynek van kitéve, a termék nincs aktiválva. Holott ugyebár ott fel is ajánlotta, hogy aktiválhatom most, és el is fogadta elvileg, mert kiírja a lejáratot + minden védelmi szolgáltatás aktív.
Ezeken kívül egyébként semmi gond nincs vele eddig. A gép (X2 255) ugyanolyan gyors eddig vele (böngészés is), mint a védelem nélküli állapotban.
Az az aktiválásos gond lehet, csak a 64 bites verziót érinti és lehet, csak az újságos kódokat, bár tulajdonképpen elfogadta, szerintem pár frissítési próbálkozás után meg is oldódik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Roxbury #4438 üzenetére
Köszi! Ki is próbálnám mert az AV-hez Licencem. Viszont azt nem tudom hogy a ZoneAlarm Free tűzfal mehet e mellé? Comodo-t nem szeretem egyszerűen sokat kérdez, Private FW próbáltam nem jött be. PC Tools nem ismerem
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Már letölthető ez ESS5 magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
Én most beszéltem a Sicontact Kft-vel és azt az infot kaptam hogy ma este már letölthető lesz az eset.hu-ról a Home Edition. Home Edition lényegében Smart Security 5 vagy valami butított lesz? Buisness verziót láttam már. Vagy pedig a Licenc alapján nevezik el hogy hány gépre lehet majd maximum telepíteni.
-
Szellem.
Topikgazda
Akkor a hazai support ismét hazudott.
Nekem nem ezt írták privátban, főleg mienkután résztveszek a tesztelésekben, vagyis részt vettem.
Aszem, a Sicontact ismét bebizonyította, hogy kikből is áll valójában.Egyébként, a facebook-os online közvetítésben a Sicontact hírnöke K. Zoltán elszólta magát, hogy fordítják a programot már magyarra. Ennyit róluk.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Ennek nagyon örülök én is! Felteszem magamnak is az ESS-t hosszú távra délután az tuti.
Egyébként, amikor volt a Facebookon az az élő adása a magyar ESET-es srácnak, akkor mondta, hogy valószínűleg elkészülnek a hivatalos szeptemberi rajtra a magyar verzióval. Mondta, hogy még vannak (akkor) túlcsúszások a magyarított szövegben, de valószínűleg Szeptemberre meg tudják oldani. Ezek szerint sikerült nekik.
-
Pano
addikt
List of 27 languages in which you can download version 5, this afternoon European time:
English, Slovak, Czech, French Canadian, Spanish Latin, French, Spanish, German, Russian, Portuguese, Brazilian, Thai, Korean, Hungarian, Romanian, Ukrainian, Lithuanian, Polish, Dutch, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Swedish, Danish, Finnish, Norwegian, Estonian, Turkish, Bulgarian
Tényleg le lehet majd magyarba tölteni. Hihetetlen, hogy már az első release-nél lesz magyar nyelv
Körülbelül 36-ot?!
-
félisten
válasz Tappancs2001 #4428 üzenetére
Igen, tehetsz egy próbát az Avast Free-vel...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy 8 éves PIV (Pentium 2,4 GHz, 512 MB RAM, Windows XP Pro op. rendszer) milyen ingyenes vírusírtót javasolnátok, ami nem fogja vissza a teljesítményét nagyon? Eddig nod32 volt rajta előfizetéssel, de mivel már csak kb. 2 hónapig lesz használva, ezért gondolkodom ingyenes verzióban. Az Avast 6 free szerintetek jó választás lenne? Köszi előre is a válaszokat.
-
Pano
addikt
Kezdőknek lehetne ezt mutogatni, hátha tanulnának belőle valamit.
Körülbelül 36-ot?!
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4425 üzenetére
Az a Firewall PRO-ban is benne van
Köszi szépen mindenkinek, sokat segítettetek
-
titán
válasz #41133696 #4415 üzenetére
Agnitum OSS Pro-ban van egy fekete lista (alapból nem látszik) és ha azon szereplő oldalra akar az ember lépni akkor letilt, ezt a tiltás manuálisan később fel lehet oldani + kézzel lehet készíteni egy saját letiltási listát is.
Egy kis kiegészítés az Agnitum tűzfalaihoz:
IP Blocklist for Outpost.
Ad Blocking Resources (több szoftverhez is jó).
Mindkettő használata csak saját felelősségre, nem veszélyes de blokkolhat olyat is amit nem kellene.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
janes1976
őstag
Sziasztok!
Az Eset 5-öt sztem sokan várják (a magyarra gondolok) köztük én is, kíváncsi vagyok milyen lett. Remélem a rendszerterhelése kisebb lett. Az meg hogy holnap magyarul is elérhető lesz, nos, az hab a tortán.
A Trustport TP nem fogja a gépet? Most akkor mi van? Csak mert olvastam olyat is hogy fogja meg olyat is hogy nem. Nos? Fogja vagy nem fogja?
Ui.: kitöltöttem a játékot és rendesen meg is kaptam az 1 éves kódot azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Van az az eléggé elismert oldal, ahol globálisan tesztelik a free és fizetős antírus programokat egyaránt.
Ha jól emlékszem 100-as listát csinálnak, és az első 10 a legjobb, zöld, utána vannak narancsságrák, meg vannak pirosak. Ez így lehet hülyén hangzik, de nem tudok róla többet, nem emlékszek sajnos az oldalra, viszont azt tudom, hogy elismert oldal, ezért szeretném megtalálni.
Szóval tudja valaki melyik ez az oldal? -
BigManus
addikt
válasz HZoli87 #4419 üzenetére
Nekem nincs fent, de ha emlékezetem nem csal akkor link scannert is és beépülőt is.
Keresésnél pl. Google, oda teszi a találatok mellé a zöld pipát vagy a piros x jelet.
De kikapcsolható az opció úgy emlékszem.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
törölt tag
Helló,
Melyek azok a Komplett Internet biztonsági csomagok melyek NEM tartalmaznak link-ellenőrző szolgáltatást? Ilyen szolgáltatásra gondolok mintAVG LInkscanner, McAfee SiteAdvisor, WOT.
A Comodo Internet Security például nem tartalmaz. De érdekelne, hogy melyek azok amelyek még nem tartalmaznak.
-
Roxbury
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy az ESS 5.0 mit csinál, amikor lejár a liszensz? Újságos kóddal lesz használva.
Leállít mindenféle védelmet a tárgynapon, vagy csak frissítéseket nem fog kapni onnantól? Mert olyan gépre akarom telepíteni, ami ritkán lesz használva, vagyis lehet, hogy akkor lesz bekapcsolva, ha már túl halad a liszensz lejáratán. Persze az aktuális újságos kódokkal frissítem, de addig, amíg aktiválom, akkor ki lesz kapcsolva a tűzfal meg miegymás is, ha ugyebár ez első-féle megoldást használja, ami akárhogy is nézzük, iszonyat gáz. Mert, ha így viselkedik, akkor inkább a sima NOD32 5.0-át telepítem.
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
Azért az nem semmi ,hogy a "támadhatatlan" os-n, a sötét oldal úgy megy, át mint kés a vajon. És ez már tuti, mert az előzőt, azt még lehetett magyarázni ,de ezt már kicsit kínos lenne.[link]
Az Eset időben kapcsolt,és a többiek is követik. Nem véletlen,hogy a google is, zárni akarja
a droid kernel hozzáférést.Pano : Holnap kiderül. Bárcsak igazad lenne, és már a honosított verziót telepíthetném.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Érdekes dolgot olvastam ESET facebook oldalán.
Feltettek egy kérdést, hogy holnap milyen nyelveken lesz elérhető az új ötös verzió:"Tomorrow ESET 5 will be released in all languages?"
Válasz: ESET
27 languages: English, Slovak, Czech, French Canadian, Spanish Latin, French, Spanish, German, Russian, Portuguese, Brazilian, Thai Korean, Hungarian, Romanian, Ukrainian, Lithuanian, Polish, Dutch, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Swedish, Danish, Finnish, Norwegian, Estonian, Turkish, Bulgarian"Lol, ESET - you are translating fast ! Great !!!"
Most akkor hogy van ez? Ki hazudik, vagy ki téved?
Körülbelül 36-ot?!
-
adise
őstag
Ennek az TrustPort-nak van vmi játék módja vagy valami? Játék alatt közben nem frissiti magát meg ilyenek?
-
zed01
őstag
Csak a G Data-val az a gond, ha túl sokszor aktiválod, letiltja az aktivációt és a magyar support úgy ahogy van megszűnt. Jobban jártál volna ingyen egy egy éves TrustPort Total Protectionnak, amivel nincsenek ilyen gondok.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
McKane
senior tag
én is most megkaptam a Fukarban a Gdata total care programot,igaz 2010-et 3 gépeset, de csak 2.990 ft volt.
mert nemsokára lejár az Internet Security a családi gépen..a múlt héten, meg valami trójai program volt a Virusbusteres gépen. szóltak az ismijeim, hogy az általam adott pendriveon valami trójai program volt az ESET SS 4.2 és a Panda cloud free szerint. a gépen azonnal végeztettem egy teljes keresést a VB ISS-el,semmi eredmény. A családi gépről a Gdatával csináltattam egy boot CD-t és lefuttam a notin. Tényleg volt egy trójai (valami "buzus" nevű ), a Windows / System 32 mappában.
-
zed01
őstag
-
zed01
őstag
Eddig tetszik a TrustPort TP, a gépet nem lassítja, ahhoz képest hogy dupla motoros vírusirtó, nagyon szépen muzsikál, vannak egy motoros vírusirtók amik jobban fogják a gépet. Még a 2011-es verziónak megvolt az a hibája hogy a játékok indulását jelentősen csökkentette, de ezzel a 2012-es verzióval ezt is javították. Viszont van egy hibája, mikor a Medal of Honort indítom, a frissítés elindul, de utána szegmentációs hibára hivatva leáll. A múlt héten vettem meg a játékot, több mint indegesítő. A gépen lévő több mint 15 játék közül csak ez nem indul, pedig az egyik kedvenc játékom. Na mindegy ha végképp nem bírok vele, akkor leszedem a Medal of Honort, mert a TrustPort fontosabb. Egyébként hogy tudok blokkolni a tűzfalon bármit is? Konkrétan a WinUtilitiest blokkolnám, sejthetitek miért. Egyébként nagyon örülök a TrustPortnak, jövő szeptemberben ha lejár a promóció, meg fogom venni (ez nagy szó részemről). Ja, és az AV Comparativesen ez és a G Data az ami több mint 99 %-ot kapott, nem csoda hiszen dupla motoros vírusirtókról van szó.
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #4371 üzenetére
a TrafficLight for Firefox azaz egy addon tölt le külön 10Mb-ot ? amúgy az is pár ms lenne, észre sem venném. tuti nem az volt a gondja. írtam, h többször is próbáltam, azaz böngésző bezárás -újranyitás, uninstall és újra fel és ki-be kapcs.
más
azt hittem itt többen használnak WOT-ot. hm fura, h senkit nem zavar az a sok bejegyzés a Firefox about:configban vagy más böngészőt használtok...
AVG link scanerről sincs vélemény ? mindegy majd kipróbálom magam szokás szerint...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest