Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Pano
addikt
Javítsatok ki, mert esküszöm nem emlékszem: Az F-secure hasznél bitdefender motort is, ugye?
Körülbelül 36-ot?!
-
HZoli87
veterán
válasz kranazoli #4195 üzenetére
Én próbáltam az ingyenes verzióját (2012), nincs semmi baj vele. Ha nem csal az emlékezetem, akkor gyorsabb lett mint az előző széria. Memóriaigénye alacsony, keresője pedig kifejezetten gyors. Az Identity Protection pedig nagyon jó dolog. A nagy méret (160-170 MB-os offline telepítő) felét az adatbázis (vírus) foglalja el.
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Van vki aki kipróbálta már az új AVG 2011 free-?! (nem arra gondolok, amit olvastam, hogy kifagyott, ...)
Jelenleg a legújabb Béta Avast van fenn. Azonban azt soha nem értettem, hogy az AVG az becsomagolva 150MB, az Avast meg tizede. És ez utóbbi a Sandbox-al még okosabb is, ...
Kicsomagolva az AVG 2012 asszem 300MB fölött van. Nekem tetszett a 2011 is nem is volt vele semmi komolyabb problémám, csak áttértem Avast-ra. De többek között ez az amit nem értek, hogy miért 150/300Mbyte az AVG?! És miért tudják a konkurens védelmi szoftverek ezt jóval kisebb méretből kihozni?!
Csak az x64-es verziót töltöttem le, ergó az x86-os nincs benne a telepítő "csomagban".
Ha vki kipróbálta és működik is Neki, akkor mik a tapasztalatok?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
polonic
félisten
-
McKane
senior tag
valakinek ismerős ez az IP cím , mint támadó? ( csak mert sorozatosan kapom az üzeneteket)
ja, és egy kis olvasnivaló:
Autorun.inf védelem a VirusBuster tolmácsolásában[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz polonic #4191 üzenetére
Hát én csak követtem a trendet.
Meg szerintem ez így logikusabb, mert nincs több ezer hozzászólás egy topicban, csak évente pár száz, és ugye 2012 -ben már nyílván nem érdekel senkit az első pár ezer hozzászólás amit a 2005+2006 -os termékek váltottak ki . Hanem csak a legfrissebb termék.
-
törölt tag
-
zed01
őstag
Azt miért nem magyaráztad el neki, ami kártevő, az kártevő, függetlenül attól melyik vírusirtó jelez Ezek a kártevők botnet hálózatba köthetik a gépet, jelszavakat lophatnak, fake zsarolós vírusirtót telepíthetnek, vagy csak egész egyszerűen használhatatlanná teszik a gépet Gondolom olyan érzékeny jelszó nincs azon a gépen, hiszen az user semmiért nem fizet, így nem kell attól tartania hogy ellopják a steam fiókját, vagy a vírusirtója szériaszámát, stb. Ha meg a freemailes leveleit olvasgatják, és akkor mi van?
Szvsz azóta már mióta birtokba vette a gépét, megint hemzsegnek rajta a kártevők. Én radikális vagyok ilyen szempontból, az ilyet nem engedném internet közelébe, mert másokra is veszélyes.
Szóval nem értem, én tudom hogy a magyarok többsége kispénzű ember. De most olvasom a Medal of Honor és a Battlefield Bad Company 2 kemény 2.5 ezer ft, akinek erre sincs pénze az ne játsszon, különösen akkor ha a játékok crackjainak nagy része vírusos. A múltkor elmentem a kedvenc pubomba sört inni és meccset nézni, több min 3 ezer ft-ot hagytam ott, ami másfél Medal of Honor.
Nem kell mindig a legújabb játékokkal játszani, de a megjelenéstől számítva fél, egy év múlva harmad, negyed áron meg lehet venni a játékot. És akkor nincs crack, nincs vírus.
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
Pano
addikt
Tegnap voltam rokonnál, megbeszéltük, hogy újra telepítünk mindent, mert még a 3 éve feltelepített XP volt a gépen és már eléggé szét lett nyüstölve a sok telepítéstől és használattól (tegyük hozzá nulla karbantartás, szóval elég jól húzta ).
Most hetest tettem fel neki, telepítem vissza a szükséges progikat, erre a kérés: "Vírusírtónak ne az Avirát tedd fel". Kérdezem miért, mert az előző rendszert és marha jól megóvta, meg ráadásul totál alapszintű felhasználó mellett.
"Azért ne az avirát, mert az túl jó. Egy csomó mindenemet blokkolta vagy törölte aztán nem tudtam semmit telepíteni meg játszani".
Tettem fel neki Avastot, meglátjuk az miként húzza. Egy vírusirtót nála tényleg jól lehet tesztelni való életben, csak fel kell tenni a gépére és várni (nem csak miatta, de 2 kisgyerek is rendszeresen használja)Szóval, ennyit erről... vonjátok le a tanulságot
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
wilburwalsh
tag
válasz Fire/SOUL/CD #4162 üzenetére
Egy finom kis Conficker-variáns... Az eredetit régebben én is beszívtam, amikor a PC Tools Internet Security-t teszteltem nem igazán frissített XP-n, de az Avira sikeresen lepucolta a férget...
-
Roxbury
őstag
Eset facebook
"The Next Generation of Computer Security is coming on September 13th! Watch our Facebook page for more information."
-
kispx
addikt
válasz #41133696 #4184 üzenetére
Szerintem sokat használja a merevlemez. Lassú betöltés (soluto szerint 16-24 ms-sel terheli a boot folyamatot)
De leginkább, azért mert a múlthéten, végigfuttattam egy teljes scant a gépen, és a C:\Users\Sajat\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 két különböző almappájában két különböző rootkitet lelt (magas kockázattal jelölte meg). A google semmit nem mondott ezekről. Pedig az IE9-et csak a live.com és a skydrive használatához használtam.Szóval a valósidejű vírusfelismerésében a bizalmam egy kicsit csökkent.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Üdv,
érdemes-e átállni, Comodo Internet security-ről, Comodo Firewall + AVG 2012 Free kombóra? -
janes1976
őstag
Emberek!
Megjelent a várva várt Kaspersky Internet Security 2012 magyar!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
riki
senior tag
Azért végre a VB RAP teszten a comodo és a virusbuster is szépen teljesített ! ! !
Mind ketten, oda vertek az Emesének és a BitDefendernek.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #4170 üzenetére
A cpm koránt sem tökéletes, sog bug van benne, azon kívül mentett, tiszta rendszerre kéne telepítgetni, mert az általad beírt megoldás simán okozhat ilyen problémát.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
ErosenZold
senior tag
válasz Butcher-HUN #4169 üzenetére
Van magyar nyelv, nem friss rendszerre raktam, de ezen kívül minden felmegy rá, és mindent Comodo PM el törlök.
Am jónak kell lennie a serialnak mivel ez frissítés
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz ErosenZold #4164 üzenetére
Tiszta rendszerre telepítetted? Magyar nyelvi támogatás van benne? Illetve jó lenne tudni hogy jó e az a Licenc ami a 2011-hez van.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
blattida
nagyúr
válasz herb555 #4163 üzenetére
A szokásos blőd, félrevezető, kis számú mintán és csonkolt védelmi képességek mellett elvégzett vb teszt, nem sokat ér, nem kell vele foglalkozni, mondjuk már elég régóta igaz ez rájuk.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Sz_Imre
senior tag
válasz HZoli87 #4140 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
(A régi GUI nekem is jobb volt, átláthatóbb volt).
A Wilders Security olvastam hogy lassú a keresés. Majd javítanak rajta.(#4158) T_Stark: Igen ma jelent meg az AVG 2012 termékei.
Itt a változások listája. -
xyuki
csendes tag
jaaaahm..el is felejtettem..ha felrakom a norton is-t jo annak a tüzfala vay jobb lenne mondjuk egy outpostot felrakni?
-
xyuki
csendes tag
Symantec megint nem a legjobb helyen van,pedig jok a norton termékek...ez az a teszt aminek nem igen tudok hinni sokszor..
-
ErosenZold
senior tag
válasz ErosenZold #4161 üzenetére
Kipróbáltam az AVG 2012 őt, Prof x64 en WIndwos7 alatt.
Felrakod és újraindításkor a gép szószerint lefagy. Vártam 5-6 percet és semmi se történt, csak a fagyás maradt. Csökkentett módban lehet eltávolítani ha valakinek gondja lenne vele
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
herb555
tag
Virusbtn Aug.: [link]
-
félisten
Fiatalság háló partit rendezett, valakinek szüksége volt Nvidia driverre, letöltöttem, rámásoltam egy 100%-ig tiszta pendrive-ra, odaadtam nekik, mondtam majd a "buli" után hozzák vissza. Visszahozták tegnap..
Szerintem a hálózat összes gépének annyi, jó lan party lehetett...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #4143 üzenetére
Ja, hát be is cseszett volna, ha fertőzőtt lett volna
Amúgy a libreoffice.hu azon ritka esetek egyike, amikor hazai letöltőszervert használok. így is .ro tükörröl jött le Mozilla Firefoxot, például sohasem a Firefox.hu -ról hanem a Mozilla.com-ról szoktam leszedni
Más.
VT -nél miért nem kapcsolják már a ki a 20MB-os limitet?
Vagy HASH-elés után nem törlik? -
zed01
őstag
válasz Butcher-HUN #4150 üzenetére
Nem szabad egyszerre kettő valós idejű védelemmel ellátott védelmi progit felrakni. Akkor van baj, ha egyszerre ugranak ugyanarra a kártevőre, akár még windows újratelepítés is lehet a vége Egy jó vírusirtó, vagy Internet Security és kész. És a legfontosabb aranyszabály, ésszel használni a számítógépet. De egyébként sem értem miért akarod tovább lassítani a gépet a plusz védelmi progikkal. Ha nem megfelelő módon netezel, nincs az a vírusirtó, kémprogramirtó ami megvédjen.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
T_Stark
őstag
Megjelent volna az AVG 2012? [link] Vagy csak nekem újdonság ez?
Próbálta már valaki? -
blattida
nagyúr
válasz Tappancs2001 #4154 üzenetére
Alapvetően semmilyent.
Ha csúnyaságokat is művelsz a gépen, akkor egy sandbox jól jöhet.camalot
Igen.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #4154 üzenetére
Semmilyet.
Ez a netes szokásaidtól függ leginkább. Ha úgy űzöd az ipart, akkor nincs az a védelem, ami megvédjen.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A gépemen lévő Avira premium security suite+Malwarebytes mellé még milyen kiegészítő védelmet ajánlanátok? Előre is köszi a válaszokat.
-
blattida
nagyúr
válasz Butcher-HUN #4152 üzenetére
Az maradhat, ha szükségét érzed.
-
blattida
nagyúr
válasz Butcher-HUN #4150 üzenetére
Egyik sem rossz, viszont a counterspy gyakorlatilag megszűnik, a gfi nem viszi tovább, csak a vipre marad, abban él tovább a cs motor és adatbázis.
Az sd pedig nem egy rendszerkímélő cucc.
Avast mellé szerintem mindkettő fölösleges, neked is csak az mbam-ot tudom javasolni kiegészítő védelemnek.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Butcher-HUN
senior tag
-
camalot
tag
Win7 ultimate64-esre Avira PSS 180 napost tettem fel, ami indításnál automatikusan letiltja a windows tűzfalat. Jön is az üzi hogy kapcsoljam be, viszont akkor 2 tűzfal ketyegne. Mit tegyek?
-
titán
-
törölt tag
válasz wilburwalsh #4136 üzenetére
Mivel én akkor is azt valószínűsítettem, hogy téves riasztás, ezért eleve a letöltés mégis-re kattintottam. Azóta ellenőriztem, Norton Internet Security-vel, Comodo Internet Security-vel, Microsoft Secunirty Essentials -al, Malwarebytes Anti-Malware-el és Agnitum Oustposttal is . Nem találta egyik sem fertőzöttnek.
-
HZoli87
veterán
válasz Sz_Imre #4137 üzenetére
Feltelepítettem antivírus nélkül, stabil és nincs nagy gépigénye. Keresője lehetne gyorsabb. A program kezelése eleinte megszokást kíván, nekem a régi GUI felépítése jobban tetszett. Beállításokat átnéztem (itt tűnt fel, hogy telepítés után inaktív például a HIPS), de nem találtam olyan opciót, ahol nyelvet lehetne változtatni és a telepítés során sem lehetett.
Zárt béta teszt már hónapokkal ezelőtt indult, vagyis szerintem kitesztelték rendesen.
(#4138) csaba1203: köszi, még az elején vagyok az ügynek, pár dolgot még változtatni szeretnék majd.
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz wilburwalsh #4136 üzenetére
Köszönöm a segítséged! E szerint fogok eljárni.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Sz_Imre
senior tag
válasz HZoli87 #4132 üzenetére
Köszi hogy megosztottad a képet.
Úgy látom hogy sikerült nekik a GUI megvalósítás.
Ebbe nincs magyar nyelv?
És milyen kezelni, mennyire stabil, és mennyire gyors (pl. scan)? Persze ha kipróbáltad.A fura az pedig, hogy nem is volt belőle béta verzió. (Szóval nem hinném, hogy sokan tesztelték volna). Bár attól még lehet jó a program.
[ Szerkesztve ]
-
wilburwalsh
tag
válasz #41133696 #4134 üzenetére
Próbálj meg egy másik mirrort. Frissítsd a weboldalt, majd próbáld letölteni ismét - pl.: gd.tuwien.ac.at mirrorról.
@Butcher-Hun:
A Comodo falát is felpakolhatod, hogy ne kérdezgessen sokat a kezdő ismerősödtől, így állítsd be:
Tűzfal: Biztonságos mód
Defense+: Kikapcsolt
Sandbox: Kikapcsolt.A tűzfal így csak a bejövő kapcsolódási kísérleteknél fog kérdezni, meg ritkán az ismeretlen, digitálisan nem aláírt programoknál a kimenőkre is.
Ha az ismerősöd nem nagyon változtat a programjain, akkor megpróbálhatod a Defense+-t Tanuló vagy Tiszta PC módba tenni. Ha segítesz is neki az elején, akkor esetleg Biztonságos módba is.
A Sandboxot viszont szerintem ne kapcsold be - többet szívhat vele, mint amennyi haszna lenne belőle.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wilburwalsh #4127 üzenetére
-
HZoli87
veterán
Megjelent: Spyware Terminator 2012
- antivírus telepítési opció: F-Prot
-
Butcher-HUN
senior tag
Pedig olyan tűzfal kellene ami csendben van a háttérben és nem dobál fel mindenféle ablakot hogy ezt meg azt kellene engedélyezni vagy szabályt alkosson mivel az ismerősöm teljesen kezdő a témában. Ezért gondoltam a ZoneAlarm Free-re mert az olyan mint a Windows tűzfal csöndben van de mégis jobb mint a Win fala. Comodo tudom hogy erősebb HIPS-be de az dobál fel kérdéseket. PC Tools nem ismerem sajnos. Akkor mit ajánlasz mi legyen?
-
titán
-
7
addikt
Takarítottam kicsit. Remélem eszetek ágában sincs folytatni egymás cséplését Windows kontra Linux címszó alatt.
-
Pano
addikt
Igazából ez a "melyik lenne jobb" kérdés elég szubjektív. Abból a szempontból, hogy egyénre szabott. Nem csak a gép miatt, de a netezési szokások és a szakértelmed végett is. Ha a szaktudásod kellő mértékű, akkor szinte tök mindegy melyiket teszed fel.
Az általad felsorolt két program bármelyike ajánlható, szóval rajtad áll melyiket választod, mert mind a kettő kellő védelmet ad.
Körülbelül 36-ot?!
-
xyuki
csendes tag
na..én kimaradnék ebből a vitábol csak egy kérdés:
Persze persze jo a panda cloud de jobban biznék másbantehát..melyik a jobb is,melyikben biznátok jobban?
Norton vagy avira? (csak mert egyik se rendszerzabáló és azért nem is utolsó az av teszteken)
-
xyuki
csendes tag
Meg akkor duplapost~
Outpost firewallról vélemények? -
xyuki
csendes tag
Halihó segitség kéne
Ugye panda cloudban van av is meg weboldalszürés is...Na most mindkettő adatbázisa egyenlő mondjuk a Panda Global Securityéval?ezen vacakolok,jo lenne egy erősités -
zed01
őstag
válasz Butcher-HUN #4107 üzenetére
A ZoneAlaram Free csomagszűrője jó, kontrollálja a be és kimenő forgalmat, de a HIPS-e csapnivaló. Vannak nála sokkal jobb ingyenes tűzfalak.
Ja még valami, ha felrakod bármelyik ZoneAlarm terméket, akkor a a Daemon Toolstól búcsúzz el, ugyanis összeakadnak.
-
bivalyolo
őstag
válasz Butcher-HUN #4107 üzenetére
most IS vagy Free?
amúgy zonealarmnál vannak jobbak.
privatefirewall, pc tools, comodo. utóbbi 2 tud magyarul is."Let's agree to disagree!"
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Mi a vèlemènyetek a ZoneAlarm FREE FW ról? Egyik ismerősömnek lenne. Avast! IS 6 FREE menne mellè. olvastam hogy a ZoneAlarm csöndben vègzi a dolgát.
-
pmheros
őstag
köszönöm a válaszokat
nem vagyok tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest