Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz Greenebola #2399 üzenetére
Nav-ot uninstallálsz, igaz? Ez mit takar? Nyilván nem azt, hogy ingyenesen bővíthetsz nis-re egy uninstall miatt. . .
Ha meg uninstallálásnál akarják rádsózni a nis-t plusz pénzért, az is furcsa. -
deter
aktív tag
válasz blattida #2394 üzenetére
Tény és való, hogy a részleteket benéztem. Na de, hogy korrigáljam magam (vagy, hogy még inkább kaotikussá tegyem a fentieket) lefordítottam a bejegyzést. Természetesen messze nem tökéletes. Az állományt szándékosan használtam az objektum helyett, miközben informatikai értelemben nem feltétlen fedik egymást. Egyébként pedig a fenti állításaim, a pontatlanságokat nem tekintve igazak... )
Az iChecker technológia működési elve:
Az első vizsgálat alkalmával az állomány ellenőrzőösszege mentésre kerül. Az ellenőrzőösszeg , egy egyedi digitális aláírása egy adott állománynak/fájlnak, amely lehetővé teszi hogy az adott állomány/fájl beazonosítható legyen. Az ellenőrzőősszeg minden alkalommal változik, ha az adott állomány/fájl módosításra kerül. Ez az információ egy speciális táblalázban van tárolva. A következő ellenőrzés(ek) alkalmával az előző és a jelenlegi ellenőrzőösszeg összehasonlításra kerül. Amennyiben az ellenőrzőösszeg eltérő, akkor adott állomány/fájl megváltozott. Így az újbóli átvizsgálás szükséges káros kód után kutatva. Amennyiben az ellenőrzőösszeg megegyezőek, abban az esetben az adott állomány/fájl változatlan, ezért nem kerül átvizsgálásra.
Az iChecker technológia előnyei:
-Az előzőleg már átvizsgált állományok/fájlok másolatai (duplikátumai) felismerése kerülnek bármely más mappában, üzentekben/levelekben és archívumban.
-Az iChecker technológia kompatibilis az eltávolítható meghajtón található állományokkal/fájlokkal, levél mellékletekkel stb.
-Az iChecker technológia a Windows operációs rendszer erőforrásait használja, annak érdekében, hogy optimalizálja és gyorsítsa az adott állomány/fájl első átvizsgálásának sebességét.Az iChecker technológia hátrányai (korlátai):
-Az eljárás nem működik nagy terjedelmű fájlokkal, abban esetben, ha fájl átvizsgálása gyorsabb, mint az ellenőrzőösszeg kiszámítása. Valamint ezen eljárás csak korlátozott számú fájlformátumokkal működik együtt (úgymint: *.exe *.dll. *.ttf stb.)
Az iSwift technológia működési elve:
Ez az eljárás az NTFS fájlrendszerhez lett kifejlesztve Ebben a rendszerben minden egyes állományhoz egy NTFS azonosító van rendelve. Ez az NTFS azonosító összehasonlításra kerül az iSwift adatbázisában tárolt értékekkel. Amennyiben az adatbázisban tárolt érték nem egyezik az NTFS azonosítóval, akkor az adott állomány átvizsgálásra vagy ismételt átvizsgálásra kerül.
Ez az algoritmus figyelembe veszi az előző átvizsgálás idejét és az alapján határozza, meg hogy szükséges-e az ismételt vizsgálat. Az algoritmus működése mértani sorozatokon illetve néhány változó/véletlen tényezőn alapul. Például, ha első és utolsó vizsgálat között azonos vagy több idő telt el, akkor az állomány ismételten átvizsgálásra kerül. Az algoritmus nem veszi figyelembe a köztes átvizsgálást, sem azok számát, csakis az első és utolsó ellenőrzés közötti időszakaszt. Az állományok abban az esetben is átvizsgálásra kerülnek, ha a kereső modulban szigorúbb beállítások lettek alkalmazva.
iSwift technológia előnyei:
-Gyorsabb, mint az iChecker, mivel nem hozz létre ellenőrzőösszegeket az állományok átvizsgálásakor.
-Bármilyen formátumú, méretű és típusú állománnyal kompatibilis.Az iSwift technológia hátrányai (korlátai):
-Ez az technológia, az NTFS fájlrendszer fájlok helyének a meghatározásával van kapcsolatban. Következéskép, ha egy adott fájl helye megváltozik, az ismételten átvizsgálásra kerül.
-Ez a technológia kizárólag NTFS fájlrendszeren működik. -
janes1976
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogy van az, hogy a virusbulletinen az első a TrustPort, míg az AV-Comparativesen elég "szarul" (abszolut nincs az élmezőnybe) szerepel. Hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
bajtokarpi
őstag
deter köszönöm a válaszodat!
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
deter
aktív tag
Nem logikai bukfenc. Csak nem érted. Másfelől a valósidejű védelem is használja a iSwift technológiát. Persze azért jóval bonyolultabb a logikai szerint kerülhetnek adott fájlok a mellőzöttek közé. Vélhetően van valami limitáció, tegyük fel, hogy a futtatható állományokra nem vonatkozik a kizárás. Az előző vizsgálat során tisztának vélt, például, csak a videó és hang (stb.) fájlokat mellőz. Vagy még azokat sem.
Most feltettem szándékosan KIS 2012-őt a virtuális gépre, átállítottam a keresést, kiterjesztést általira (tehát csak olyan állományokat ellenőriz amely adott eseteben káros kód futtatására alkalmas), heurisztikát kikapcsoltam. És úgy tűnik tévedtem:
Az időt érdemes figyelni. Tehát a második ellenőrzéstől kezdve jól érzékelhetően negyedére csökkent a lefuttatási idő. Ami épp csak arra elég, így 96K fájl esetében, hogy összehasonlítsa a iSwift adatbázisban levő hash értékeket. Hogy történt-e változás. És nem végez effektív ellenőrzést.
Egyébként még egyszer olvasd el a korábbi hozzászólásomat. Nem azt írtam, hogy egy aktív vírus szabadon tud módosításokat végezni, hanem hogy egy fertőzött állomány az iSwift miatt, akár nem kerülhet a találati jelzésre.
bajtokarpi:
KIS (a személyes ellenérzéseim ellenére is) sokkal átfogóbb és hatékonyabb védelmet jelent, mint a NIS. Nortont úgy érdemes használni, ha van még mellette néhány védelmi program.
[ Szerkesztve ]
-
sznorbi2
senior tag
Itt a legújabb ingyenes felhő alapú antivírus!
Ha létezni fog több nyelven, akkor erős konkurense lehet a Pandának.
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
betyarr
veterán
nem tudom volt-e már Trusteer Rapport
-
HZoli87
veterán
válasz bajtokarpi #2384 üzenetére
Ha megvoltál elégedve a Kasperskyvel, akkor vásárolj hozzá hosszabbítást, ha váltani akarsz, akkor jó választás a Norton. Tiszta rendszeren próbáld ki őket, 30 nap próbaidő bőven elég ahhoz, hogy az esetleges hibákat megtapasztaljad az adott program mellett.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Lejár a KIS licensem, maradjak KIS-nél, vagy váltsak NIS-re, ez a nagy dilemmám? Abból is a 2010-es verziót tudnám megvenni, egy itteni kedves fórumtárstól elég jó áron. Apropó a 2010-es verziót be lehet aktiválni a 11-es, illetve a később megjelenő 12-es verzióhoz?
Köszönöm
-
a már korábban átvizsgált állományokat nem nézi át újból, feltéve, ha nem lettek módosítva. Ebből adódik a hátránya is. Ha egy adott kártevő csak a későbbiekben kerül be az adatbázisba. És például pont egy ilyen korábban már ellenőrzött állományban lapul, akkor nem kerül kijelzésre.
Ez logikai bukfenc. Ha bekerül az adatbázisba, és felfedezi, hogy az adott gépen fut(ni próbál), akkor ezt megakadájozza, riaszt. Az is mind1 mennyi ellenörzésből kivont fájlt fertőzőtt meg. Amikor ezen fájlok megnyitásra/futtatásra kerülnek, lecsekkolja, és jelzi a problémát, amit vagy törléssel, vagy javítással megold.
Vagy az iSwift a valósidejü védelemre is hatással van, és ott is élnek ezek a kizárások? Mert az nagyon nem lenne jó.
Ja és mit jelent a rootkit scan?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Narxis
nagyúr
Rootkit scan minek? Alapból csinálja minden nap, külföldi fórumokon már azt kérdezgetik, hogy lehet véglegesen kikapcsolni. Mondjuk ha valaki kikapcsolja akkor érdemes tényleg a full scan-hez hozzáadni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
deter
aktív tag
válasz Vukmuty #2377 üzenetére
Igen, ez ilyen lassú. (Előző kiadásban hajlamos volt beragadni is) Ráadásul alapbeállításon a heurisztika nincs is a legmagasabbra véve. Vigasztaljon, hogy elvileg a következő teljes ellenőrzés már gyorsabb lesz az iSwiftnek köszönhetően. Bár én azt tanácsolom, hogy kapcsold ki ezt a funkciót. Ez az iSwift lényegében annyit jelent, hogy a már korábban átvizsgált állományokat nem nézi át újból, feltéve, ha nem lettek módosítva. Ebből adódik a hátránya is. Ha egy adott kártevő csak a későbbiekben kerül be az adatbázisba. És például pont egy ilyen korábban már ellenőrzött állományban lapul, akkor nem kerül kijelzésre. (iChecker maradhat, duplikált fájlok esetén hozhat gyorsulást és nincs biztonsági kockázata) Sőt továbbá azt javaslom, hogy állítsd át a heurisztikát maximumra, és jelöld be rootkit scan opciót. Mivel ha már teljes vizsgálatot választasz, akkor az legyen ténylegesen alapos.
Ha egy idő hatékonyabb ellenőrzést kívánsz futtatni, akkor "Costum scan"-t állítsd át a megfelelőkre. Tehát kiterjesztés szerinti keresés, közepes szintű heurisztika, iswift, és vedd ki a pipát az archívum ellenőrzés elöl.
-
Vukmuty
tag
KIS 2012 próbaverzióját raktam fel és elindítottam egy teljes scannt és azt tapsztalom hogy meglepően lassú.Ez normális vagy csak a próbaverzió ilyen?Hogy lehetne egy kis extra kakaót rá adni?
-
HZoli87
veterán
válasz Greenebola #2345 üzenetére
Most már biztos, hogy ez nem a végleges verzió. Link
-
HZoli87
veterán
válasz Roxbury #2372 üzenetére
A régit eltávolítod, majd telepíted az újat.
-
Roxbury
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg 4.2-es Nod32-t használok. Ha október környékén megjelenik talán az 5.0, magyar, 64 bites változat, akkor ez magától fog frissíteni rá?
A modulok frissítése automatára van állítva. Régen úgy emlékszem, hogy nem frissített magától, csak azért kérdezem. -
félisten
válasz Forza_JUVE #2358 üzenetére
deter sok hasznos tanáccsal/infóval látott el, hogy mit lehet a telepítést követően tenni, Én más oldalról közelíteném meg a kérdést:
1.Szánd rá az időt és húzd újra a rendszert, de úgy, hogy az XP telepítővel törölj le minden partíciót, majd hozd létre és a rendszernek szánt partíciót lassú formattal formázd le. Ha így jársz el, akkor az MBR kártevőnek annyi. (bár az MBR többszörösen védett terület, azt művészet megfertőzni).
2. Chipset drivert ne telepíts, csak ha szükséges, és akkor is ne az egészet, csak ahhoz az eszközhöz, ami ismeretlen eszközként szerepel az eszközkezelőben. Pl gyakori, hogy SM buszvezérlő jelenik meg az eszközkezelőben, ennek a drivere a chipset driverben van. Ilyenkor ki kell tömöríteni a chipset telepítőjét(általában ezt egyszerűen meg lehet tenni), és ebben a mappában kell kerestetni drivert az SM bus-hoz. Így nem az egész megy fel, csak ami kell.
Ez azért fontos, már vannak olyan chipset családok, amelyek a rémálom kategóriába tartoznak, mert pl egy gyorsan felálló és működő XP, a chipset telepítése után vagy 1 percre megnő a boot idő és szó szerint belassul a működése. Egy tipikus példa az Intel 845/865 családba tartozó chipsetjei...(pl laptopoknál, olyan gyorsan áll fel az XP, hogy max 2-3x fut el a betöltőképernyőn a csík, nincs 20 másodperc és él a gép. A fentemlített chipset telepítését követően, már a betöltőképernyő is darabosan jelenik meg, mint a képregény, a betöltőcsík vagy 10-12x fut le, és lomha dög válik a korábban süvítő laptopból)3. Automatikus frissítések telepítése legyen kikapcsolva. Így kizárhatod, hogy frissítések telepítése előtt még gyors volt a gép, míg utána esetleg meg belassult.
(Amúgy ha egy XP SP2-re rátelepíted az SP3-as csomagot, már csak ezért érzehetően(de nem drasztikusan) lassab lesz a boot idő pl )4. Ha a fentiek megtörténtek és a hiba megint előjön, akkor pedig deter hsz-ban találhatsz megoldásra...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
deter
aktív tag
Ha képfájlból állítottad vissza a rendszert, akkor az felülírja a MBR-ot is. (Persze nem tudom, mit használtál visszaállításra) Így nem hiszem, hogy boot vírus volna probléma. Persze kártevő, nem csak a rendszer partíción lakozhat. Lehet, hogy van egy fertőzött állomány másik meghajtón. Valamint nézd meg, hogy nincs-e rejtett partíció a lemezen. Ha van, az még nem jelent önmagában semmit, hisz az ilyen OEM gyártók rendszerint odapakolják fel driverket, telepítőt stb. De azért ellenőrizném, hogy mit tartalmaz. Ja igen, az előferdülhet, hogy ezen a partíción van az MBR. Ebben az esetben a nem íródott felül, rendszer visszaállítás után. Pont azért mert a legtöbb gyártónak saját helyreállító konzolja van. De ez a terület gyakorlatilag ROM-ként funkciónál, nem hiszem, hogy ide egy vírus be tudta volna magát írni.
Másfelől én ellenőriznem magát a merevlemez állapotát is. Van erre tucatnyi program, például [link] [link] és persze CHKDSK-et is futtattnék. Illetve indítsd el csökkentett módban a rendszert. Ha itt abszolút, semmilyen szinten nem érzékelhető a lassulás, akkor tovább kutakodnék. Megnézném, hogy mire vár a rendszer, melyik folyamat töltődik be lassan. Windows Taskmanagerre helyett, használd a Procces Hacker-t érdemes az I/O részt is figyelni (Lehet, hogy van erre külön program is). Ha megvan a ludas, és nem rendszerkritikus folyamat akkor XP esetén is van lehetőség elvileg elhalasztani az indulásukat, sajnos konkrétan nem tudok olyan programot ajánlani, amiről tudom, hogy teljesen biztonságos, de megfelelő topikban biztos tudnak megfelelőt javasolni ezt találtam [link] ) ESS egyébként csinál egy gyors memória ellenőrzést alapbeállításon induláskor ami gyengébb gépeket terheli. Plusz nem tudom milyen netet használ, de nincs állandó kapcsolat tehát "betárcsázós", akkor érdemes a hálókártyának az IP címét fixre állítani.
(Persze aztán, lehet hogy nem, vagy igen ki tudja? Csak okoskodok )
-
Roxbury
őstag
válasz MolnárPéter #2368 üzenetére
Köszi!
-
MolnárPéter
aktív tag
Eset usereknek:
ESET hírlevél
Hírlevelünk tájékoztatást nyújt a legújabb programverziók megjelenéséről, az elérhető kedvezményekről és akciókról. Olvasóink részt vehetnek havi nyereményjátékunkon. Ezenkívül hírlevelünkben tartalmazza a legfontosabb biztonsági figyelmeztetéseket, és értesít a legújabb víruskitörésekről. -
HZoli87
veterán
válasz Greenebola #2366 üzenetére
Kösz
-
Greenebola
senior tag
válasz Greenebola #2364 üzenetére
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Greenebola
senior tag
válasz HZoli87 #2363 üzenetére
Itt kéne szerintem.
moderátort keresek az apróhirdetésekhezWEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
HZoli87
veterán
Ha valaki jártas a témában, hogy hol és milyen formában lehet a csalókat jelenteni, akkor itt egy újabb eset. Link
-
Greenebola
senior tag
válasz Imi1981 #2361 üzenetére
Nálam nem csinálja ezt egyébként visszarakom én is mert nem akarom így használni folyamatosan majd ha hivatalosan kint lesz amúgy is vannak érdekességek ami a bétára emlékeztetnek.
Kártevőkkel etetem megnézem így magyarul milyen.Intelligens definíciók be van kapcsolva alapból ami csak a "fele adatbázis" ez ßetában is így van.
Illetve ha a súgót megnyitom akkor nem a programban hanem webes felület jön elő és egy szép szöveg van ott amit nem lehet félre érteniItt ennél a 19-0-0-128betánál írja is Tim_Lopez ,hogy nem fog annyi ßeta kijönni ebbe a 2 hónapban mint eddig.
Csak hát persze ,hogy olvasni meg gondolkozni nem tudok ilyenkor ,szóval várok én is.
Addig is házi tesztWEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Imi1981
veterán
válasz Greenebola #2356 üzenetére
Nálad nem csinálja ezt:
Csak teljes rendszer vizsgálatánál csinálja!
Már egyszrer uninstalláltam meg vissza de akkor sem lett jó!Most leszedtem és visszaraktam a 2011-est ez jó.Majd ha kint lessz hivatalos oldalán akkor majd felteszem. -
L7wy
őstag
Olvasd el ezt a hozzászólást, kb én is ezt mondanám.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Imi1981
veterán
Hát nálam már van hiba a programban! szerintem visszarakom a 2011-est!
[link][ Szerkesztve ]
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Egy másik topicban már feltettem a kérdést, de mivel "vírusos" a téma, így gondoltam itt is megpróbálom.
Erről lenne szó.
Előre is köszi ha bárki bármit ír!
-
HZoli87
veterán
válasz Greenebola #2356 üzenetére
Norton 360 is multilanguage. Béta verzió pedig 2x14 napot adott.
-
Greenebola
senior tag
válasz Imi1981 #2351 üzenetére
Nem buherát véleményem szerint.
ßeta logo sincs,60 nap trial, illetve multi language (ami fura mert eddig nem volt)
A beta NIS2012 7 napot adott illetve meglehetett "hosszabbítani" még 7 napra.
A verzió szám tényleg ugyan az.WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Imi1981
veterán
Amúgy nem a beta verzió szokott 60 napos lenni?
Amúgy nem nagyon találok a külső megjelenésen kívűl különbséget a 2011-hez képest.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Greenebola #2350 üzenetére
Nem lehet hogy ez egy megbuherált program, és csak leszedték a beta feliratot?Furcsa hogy sehol nincs fenn, és ugyan az a verziószám mint a beta-nak!
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz Imi1981 #2349 üzenetére
Igen szerepelne. Ami érdekes ,hogy multi language telepítő.
Ezze a verzióval egyezik meg,ott a ßeta logo is[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Greenebola #2348 üzenetére
A beta-nál a program nevébe szerepelt a beta?Mert ez tényleg véglegesnek tűnik!
-
Greenebola
senior tag
válasz Imi1981 #2346 üzenetére
Nekem nem új már a ßeta megjelenés óta használom.voltak hibák benne a régebbiekbe ebbe is van biztosan ,de nem használtam még ezt ami "elvileg végleges" a verziószám megegyezik azzal a ßetával amit 1 hónapja adtak ki.
A régit eltávolítottam úgy ,hogy a beállításaimat tartsa meg.
Your Uninstaller programmal töröltem a régit.
Idáig minden ok nem fogja a gépet.Brekecs Hopp tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Ezt kihagytad !
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Imi1981
veterán
Na és milyen?A gépterhelés maradt alacsony?
Ráfrissítettél a régire, vagy azt eltávolítottad elötte?[ Szerkesztve ]
-
-
McKane
senior tag
akit esetleg érint a VirusBuster termékek által a jövőben támogatott platformok:
" Ugyanakkor a több mint tíz esztendeje megjelent Windows 98, Windows ME és Windows NT4 használata ma már biztonsági okokból sem ajánlott, hiszen támogatási időszakuk a Microsoftnál is régen lezárult. Ezért a VirusBuster úgy döntött: a továbbiakban már nem vezet be új funkciókat szoftvereiben ezeken az operációs rendszereken, hogy az így felszabaduló erőforrásokat inkább korszerűbb termékei továbbfejlesztésére – vagyis az Ön biztonságának további javítására – fordíthassa. "
-
polonic
félisten
válasz Neil Watts #2339 üzenetére
Igen, a NIS 2012 jó választás lehet. A 2011 sem fogta egyáltalán a gépet.
De, ha meg vagy elégedve az mse-vel, akkor meg fölösleges lecserélni.(#2340) creed30
Megszórtad pirospaprikával? Az étel lehet magyaros, egy program nem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, de elotte egy kis elozmeny:
Megjelenes ot Microsoft Security Essentialst hasznalok, meg is vagyok vele elegedve meg minden, de azert erdekelne masi is, hatha van jobb
Van olyan programcsomag a piacon amire a kovetkezo feltetelek teljesulnek?:
1. Nem fogja a gepet (jo, ha raneztek az adatlapomra akkor ilyentol nem kene felnem, de egyes K betus AV-k megis P2-est csinaltak belole meg mikor 2 magos procim volt )
2. Teljeskoru vedelmet ad (AV+FW+etc [miket csomagolnak ma meg melle? ])
3. Ha van benne tuzfal akkor ne kerdezzen mindenegyes DLL-re ami ki akar maszni a netre. Szoval ne jojjon percenkent felugroablakok hada. (Pandanal voltak ilyenek)
4. Jo virusfelismero kepessege legyen.Ezek alapjan mi legyen? Norton 2012-es termekei? Vagy mi? A Nortonból (NIS) utoljara azt hiszem a 2009 vagy 10-es volt fent, az marhara fogta a gepet)
Mindenkit meghallgatok pro/kontra!Köszi!
Udv. core2
-
riki
senior tag
Egy kis leírás korunk népbetegségéről. Elnézést,hogy angol ,de rendkívül részletes.[link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
1. Szerencsére azért vannak emberkék, akik megértették, hogy semmi mást nem kellene beletenni Hitman-ba, csak egy listát a scan végén, ahol a user eldöntheti, hogy mit enged feltölteni és mit nem...
2. Ez csak annak marhaság, akinek tök mindegy mit töltögetnek fel az engedélye nélkül. Ha majd Te is fejlesztenél, rengeteg időt, energiát, agyalást, pénzt(azóta copyright-os a cucc) stb fektetnél be egy projectbe, akkor Te sem így vélekednél a dologról.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Brekecs
aktív tag
-
HZoli87
veterán
válasz Brekecs #2330 üzenetére
Azért óvatosan az ilyen fájlmegosztókról letöltött programokkal. Egyébként is még tart a béta teszt. Symantec mindig jelezni szokta, ha lezárult a teszt és pár héten belül megjelenik a program.
-
félisten
válasz Brekecs #2330 üzenetére
Az ilyen fájlmegosztós warez cuccok tiltottak a PH!-n... Alapelvek
Szólj önként, hogy töröljék/módosítsák a hozzászólásod(ITT), úgy talán megúszod egy figyelmeztetéssel, mert ha más fogja kérni a törlést, akkor könnyen elképzelhető, hogy egy kis pihenőre mész...[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
válasz bajtokarpi #2325 üzenetére
Ha a kasperskyt választanád akkor deter forumtárs linkelt egy olcsó vásárlási lehetőséget a (#2123) hozzászólásában !
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Egy egyszerűnek tűnő kérdés, de mégsem az, NIS 2011, vagy KIS 2011-12. A KIS-t hosszabbítani kéne, a NIS meg első licens-es lenne.
Köszi
-
-
Vukmuty
tag
KIS 2012 honlapjáról simán meg lehet rendelni itthonról?
-
quasar78
csendes tag
core 2 duo 2ghz 4gb ram nvidia 512 mb
-
Brekecs
aktív tag
-
quasar78
csendes tag
kevés memóriafogyasztás és hatékonyságban érteném mindenképp fizetős érdekelne
-
Brekecs
aktív tag
válasz creed30 #2313 üzenetére
Általában a : Program Files (x86) / Kaspersky lab / Kaspersky Internet Security 2012 / nél található a skin_HU mappa ! azt tallozd be neki !
[ Szerkesztve ]
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Most magyarosítom a KIS 2012-t.
Aki már csinálta légyszíves árulja el hol találom a skin_HU mappát hogy befejezhessem a magyarítást. -
quasar78
csendes tag
Sziasztok!a véleményeteket szeretném kérni hogy melyik vírusirtót használjam?eset SS kaspersky nod32 vagy ha van vkinek saját ötlete azt szívesen látnám.köszi
-
Roxbury
őstag
Chrome alatt is tökéletes.
(#2299) Vukmuty
Én próbáltam a G Datát. Szinte az összes tesztben nyerő, bár ez várható is volt, hiszen két motort használ, azzal nincs is baj.
Összesen egy délutánt volt a gépemen, mivel véletlenszerűen olyan belassulásokat okozott, hogy rossz volt nézni, pedig nem kaki a gépem, 8Gb DDR3, 6 mag, ami 3.7 Ghz-n megy + egy nagyon gyors vinyó. De sajnos így is gáz volt az egész. (G Data Antivirus 2012)
Én a helyedben elgondolkoznék még a Nod32-n. Az élvonalban van, plusz gyakorlatilag nem lehet érezni, hogy a gépen van.
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
válasz polonic #2301 üzenetére
Eddig a NIS-T használtam de ahogy kész lett a magyarosítás a KIS-hez egyből feltettem a 2012-es verziót és legnagyobb meglepetésemre cseppet sem fogja a gépemet kb egyszinten van a NIS-vel ! kíváncsi leszek a Norton 2012-es végleges verziójára mit tudnak még kihozni belőle ? Bármelyiket fellehet tenni Kis-t vagy a Nis-t mind kettő jó megoldás !
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest