Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Üdv!
Felmerült egy érdekes probléma nálam, ennek a hátterét lenne jó valahogy kibogozni. Azoktól érdeklődnék elsősorban akik használnak MBAM Pro változatot. Tegnap történt, hogy itt a PH politika topikjában linkeltek egy oldalt, amit meg akartam nyitni, és a MBAM blokkolta mint rosszindulatú webhelyt. Megpróbáltam közvetlenül is elérni az oldalt, de úgy se jutottam fel, csak úgy, hogy ideiglenesen kilőttem a MBAM-ot. Ez az oldal a 444.hu, ami alapvetően egy politikával foglalkozó oldal, bár szerintem elégé egyoldalú , de ez nem ide tartozik most.
Természetesen megpróbáltam az oldalt a webes kizárások közé berakni IP cím alapján, tartomány hozzáadásaként, de így is blokkolja folyamatosan. Ez a helyzet minden böngésző alatt(IE11, Firefox, Edge, Chrome)
Szóval csak piszkálja a csőröm, hogy mi lehet az oka ennek a szerintem téves riasztásnak, mert ha egyszer előfordult egy oldalnál, akkor bármikor előjöhet esetleg más oldalaknál is."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest