- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Windows 11
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- WD My Cloud NAS
- Programozás topic
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Felmerült egy érdekes probléma nálam, ennek a hátterét lenne jó valahogy kibogozni. Azoktól érdeklődnék elsősorban akik használnak MBAM Pro változatot. Tegnap történt, hogy itt a PH politika topikjában linkeltek egy oldalt, amit meg akartam nyitni, és a MBAM blokkolta mint rosszindulatú webhelyt. Megpróbáltam közvetlenül is elérni az oldalt, de úgy se jutottam fel, csak úgy, hogy ideiglenesen kilőttem a MBAM-ot. Ez az oldal a 444.hu, ami alapvetően egy politikával foglalkozó oldal, bár szerintem elégé egyoldalú, de ez nem ide tartozik most.
Természetesen megpróbáltam az oldalt a webes kizárások közé berakni IP cím alapján, tartomány hozzáadásaként, de így is blokkolja folyamatosan. Ez a helyzet minden böngésző alatt(IE11, Firefox, Edge, Chrome)
Szóval csak piszkálja a csőröm, hogy mi lehet az oka ennek a szerintem téves riasztásnak, mert ha egyszer előfordult egy oldalnál, akkor bármikor előjöhet esetleg más oldalaknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BestBuy topik
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- Opel topik
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest