- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Neurotoxin #12 üzenetére
GoW 6 még pár év szerintem. E-Day jön előbb. Na arról talán kapunk infót.
-
Köszönöm a visszajelzéseket! Én teljesen elégedett vagyok a HF5-tel, nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar érkezhet az utódja.
-
rdt89
addikt
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Olyan konkurencia van a piacon, hogy nem várhatnak vele, ja várj még a Horizon 3 szintjét se érte el senki.
Viccet félretéve nagyon kellene egy H6, mert iszonyat gyenge a felhozatal, a Motorfest-el 50 óra után nem bírtam többet játszani, taszít az a játék. A Solar Crown 80 óra után még élvezetes, de már kezd az is kifulladni, a H5 meg 1000+ óra után kicsit unalmas, pláne, hogy nincsenek új tartalmak se, amiért heti pár órára beszippantana. Élőben fogom nézni a Show-t és nagyon remélem, hogy letépik az arcom a WORLD PREMIER keretein belül és olyat prezentálnak, hogy ismét lehagyja a konkurenciát 5-10 évre. -
kicsako
őstag
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
4 éve jelent meg az előző, szóval pont hogy ideje lenne
előtte 2-3évente adták ki az újat.
-
Wesder
titán
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
2021-es a FH5. Az 3 évig készült. Az 1-4-ig pedig kétévente jött.
-
-
Low Noise
senior tag
En Quantum Break 2 nek örülnék, persze nem sok remény van rá.
-
kicsako
őstag
Egy Forza Horizon 6 bejelentést kérek és boldog leszek
Esetleg ha még a Fableből is mutatnak valamit, az csak hab a tortán.
-
wjbhbdux
veterán
xbox kapálóz minden mennyiségben AA játékokat AAA-ként beállítani
Új hozzászólás Aktív témák
gp A műsor után egyből indul a The Outer Worlds 2 Direct is, ahol a készülő folytatásról kapunk új infókat.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest