Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Google Chrome
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Megkérdezhetem hogy a kérdésem melyik részéből vontad le azt hogy ezt használom ????
Csak egy kérdés volt mert ezt írták oda rendszerkövetelménynek és kicsit sokalltam
Az aláírásomban van egy szó FORTICLIENT azt használom...(#13696) LiLxWaYnEx[
#13695) laca026Köszönöm szépen a válaszaitokat valahogy gondoltam hogy erős túlzás a HDD igény
a 150 mega már szimpatikusabbnak hangzik[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
Mivel nincs külön platform erre, ezért itt teszem fel a kérdést a vírusvadász topic lakóknak.
Mit szólnátok egy közös összejövetelhez? Választanánk egy közös időpontot, helyszínt és összeülnénk egy sör vagy üdítő mellett.
Ha van érdeklődő az privátban írja meg és azoknak az embereknek nyitok egy fórumot ahol megbeszélhetjük a konkrétumokat.
De kérem, csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják!Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
W666W
tag
AVG Free Edition
Requirements:
· Intel Pentium 1.8 GHz processor or faster
· 550 MB free hard drive space (for installation)
· 512 MB RAMMeg lehet tudni hogy miért kell ennyi hely a vírusirtónak ??? nem sok ez egy kicsit ????
Esetleg telepítés után valamennyit letöröl ?????[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Trend Micro internet Security 2013
[link]
What's new in version 6.0.1215
Easy-to-use & essential threat protectionImproved: Protects you from viruses, spyware, worms, Trojans, phishing, botnets, rootkits, fake AV
Social network safety
Expanded: Indicates dangerous links on Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest, MySpace, Sina Weibo, and Mixi
New: Identifies settings that may leave your personal information vulnerable using the new Facebook Privacy Scanner featureProtect children online
Sets an access schedule for your kids
Exclusive: Includes Trend Micro Online Guardian to monitor and protect kids on social network websites like Facebook, Twitter, and MySpaceProtect data from loss and theft
Exclusive: Includes Trend Micro SafeSync for online storage (5GB) with mobile access
Exclusive: Includes Trend Micro DirectPass to manage and protect your online passwordsPlatform protection
New: Lets you safely browse in Windows 8 Metro using Trend Micro SafeGuard
New: Lets you secure Windows 8 Tablets with Trend Micro Go Everywhere
Protects Android devices with Trend Micro Mobile Security for Android
Expanded: Protects up to 3 PCs for 1 year(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
janes1976
őstag
válasz hamyka #13684 üzenetére
Nem a te hibád.
Az a baj, hogy rengeteg az önjelölt "főokos", aki azt gondolja, különb másoknál, a lekezelő magatartásokról meg ne is beszéljünk. Lehetne akár normális hangnemben is üzenetet váltani, de egyes emberek ingerküszöbe a béka segge alatt van és bizony sokszor úgy reagálnak az üzenetekre, ahogy nem kellene.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
hamyka
senior tag
válasz hamyka #13683 üzenetére
Nem kötözködésképp mondom:
Tényleg köszy a promot és ha lesz még ilyen csak szólj nyugodtan ok?
Nem azt mondom hogy nem jó de ha jól olvastam a fórumot akkor már történt már meg olyan hogy letiltották a kulcsot és az is promo volt, bár nem emlékszem hogy melyik programnál fordult ez elő
Én jobban hiszek a 90 naposban hogy meglehet úgy csinálni hogy azt hidjék hogy meglett véve,
ha ez a 180 napos is megcsinálható úgy mint a 90 napos hogy átvihető a magyar verzióra
akkor nem szóltam semmit
Comodó új távlatok...........
-
hamyka
senior tag
válasz Tetete1 #13681 üzenetére
Hu köszy, de félek hogy hamar letiltsák
kicsit off:
Nem értem mi bajotok velem, én csak segíteni próbálok, és úgy érzem magam mintha elakarnátok az embert innen űldözzni, de nem állok le vitázzni Mirmimmel vagy hogy hívják mert még én húzom a rövidebbet, biztos valami ph félisten vagy valami admin fia és azért ekkora a szája nah mind 1 nem szóltam semmit se, és nem értem azt sem hogy akkor minek vannak a smileyek ide kitéve ha nem szabad őket használni, akkor szedjék ki a fórumról a smileyeket és nincs ebből probléma
Ja és nem kötelező olvasni a fórumot, ha valakinek nem tetszik hogy írok íde hát nem kell elolvassni kérem szépen, hanem simán átsiklik rajta és kész.....
Úgy csinált(ok)/csináljátok mintha kötelező lenne az én pötyögéseimet/levegővételeimet/gondolataimat olvassni
Lássa hogy: hmm Hamyka írta el se olvasom olvasom a következőt ennyi!!
Remélem segítettem
On: ennyi erővel adhatnának 1 éves vagy több éves kulcsot is
Béke veletek
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Tetete1 #13681 üzenetére
6 nap múlva jár le pont a Vipre, akkor jön most ez, köszönöm
Mellesleg bátran kijelentem, hogy eddig a Vipre volt a legjobb IS az általam próbáltak közül Win8-ra. Nem problémázott dolgokon, jól frissített, nem dobált közösségi dolgokkal (néha-néha felvillant, hogy lejár a trial, de ez a legkevesebb), nem fogta a gépet (25+2Mb a memóriafoglalása normál géphasználat közben, ez édeskevés). A háttérben keresést is piszokjól megoldották, hajnal 1 körül indult nálam egy Scan mindig, amit általában abból vettem észre, ha kimentem asztalra, akkor kiírta egy buborékban, és nem abból, hogy laggol bármi is.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
törölt tag
válasz Narxis #13679 üzenetére
Igen, alap esetben, ha nincs például rendkívüli akció, akkor 10 €-val kell kevesebbet fizetni közvetlenül a Symantec-nek mint teljesen új licenc vásárlása esetén. Évekig így újítottam meg, például 2010 -ben így nézett ki az árképzés:
39.99 € helyett 49.99€
Aztán volt a Symantec UK oldalán egy rendkívüli akció, amikor kuponnal együtt olcsóbb volt a három gépes NIS mint az egy gépes itthon. Ezt ugye nem hagyhattam ki, azóta sincs még beaktiválva, mert közben jött egy hazai számtecháruház születésnapja, ahol 2k-ért osztogattak - plusz futár - 1 év és 1 gépes NIS-t valamint mellé 1 év 1 gépes NAV-ot, na ugye ez egy rendkívüli helyzet nem célszerű kihagyni.
NIS-eket ma már nehéz ilyen jutányosan kapni: a CDG-ben az egyéves egy gépes kerül 14990 Ft-ba abban az esetben ha új előfizetésről van szó, a három gépes 19900 Ft ha frissítésről akkor itt is látszik, hogy jutalmazzák a dolgot, és csak 10990 Ft illetve 17990 Ft
Viszont az abszolút jó hír, hogy a NAV folyamatosan 1990 Ft és két évet adnak ennyiért, ha egyet adnának csak akkor is bőven jó ára lenne
A fórumon is van olyan aki négy évre betárazott belőle Aztán ha leketyeg az idő, csak bontja az ember az új csomagot
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz #41133696 #13669 üzenetére
Erre a npcoplgn.dll esetre én is emlékszem, ezen tényleg röhögtem mert elég konkrétan beazonosította "kártevőként". Asszem az Aviranál volt még ilyen nem is annyira régen.
Amúgy ezt a márkahűséget honorálják valahogy? Pl. Nortonnál? Gondolom kedvezményt kapsz ha hosszabbítasz?
Nekem nincs igazán kedvencem, Kaspersky, Norton, ESET, Avast, Avira, G Data. Ezekről jó a véleményem de igazából mindegyiknek megvan a gyenge pontja.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
Igen! Nekem is tetszik. Egyre "jobb" lesz ez a termék, és remélem a tendencia nem áll meg. (Nem bánom, hogy nem váltottam!)
Más kérdés, valahol olvastam, hogy az AVG IS kulcs jó az Androidos vírusirtóhoz is. Ez igaz? Valaki tudja a választ?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Így pár nap használat után kijelenthetem, hogy igen, érezhetően gyorsult az új AVG. Idáig a Javával történő kapcsolata borzasztó volt, nem ment pl. a Gaika és az Eclipse is borzasztó sebességeket produkált bekapcsolt védelemmel (ideiglenes kikapcsolása megoldotta a problémát). Most viszont kijelenthetem, hogy ez mind megoldódott, felgyorsul aktív védelem mellet!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #13638 üzenetére
Hát nekem az egyik ismérvem és szokásom, hogy azoknak a védelmi szoftvereknek vagy általánosságban szoftvereknek melyeket egyébként évek óta használok, és előnyben részesítek más szoftverrel szemben - önmagában már azzal is,hogy ezeket a szoftvereket vásároltam meg és licenceltem és nem amazokat -, a saját topicjaikban - melyeket jó eséllyel magam indítottam - leírom mindenféle tapasztalatomat akkor is ha az éppenséggel nem pozitívum. Ez szerintem így van jól, nem szabad semmit sem elhallgatni attól még úgyis azt a progit használom, hogyha találok benne bug-ot. Egyébként sem van olyan szoftver ami nálam nem csinálna valamilyen anomáliát
Szóval ez az előnyben részesítés nálam nem azért van, mert mondjuk egy fokkal is gyengébbnek tartanék egy Kaspersky-t. Nem, szerintem ezek ketten azonos kategóriájú szoftverek, csak dönteni kellett évekkel ezelőtt mi legyen, és így döntöttem, természetesen okkal.
A 2012-es vertzió nálam az életciklusa elején és a végén okozott sok FP-t.
A végén pedig egy olyan durvát, amire az én személyes tapasztalaimat illetően védelmi program esetében még nem volt példa.Az teljesen természetes dolog, hogy egy program néha FP-t produkál. Még azon sem lepődök meg ha a főkonkurenst írtja - lásd MSE és Google Chrome - de olyan eset amikor saját komponensét gyilkolja le, az azért már erős az én mércém szerint is Egyébként ez olyasmi, mintha az MSE nyírná a Bing eszköztárat
No és ez még a 2013 előtt volt, ami jelenlegi formájában elég zamatos kis működési zavarokat produkál, melyekkel tele is van a topic
Sokan akik nem kötődnek különösebben, vagy nem hűek egy adott AV Brand-hez, már simán váltottak volna, de én nem fogok. Jól el vagyok így is vele, van amit le kell nyelni, ameddig nincs javítás, ennyi. Az egyetlen elképzelhető váltás számomra jelenleg - most, hogy már megkapta a NAV is sz eszköztárat, hogy majd NIS-ről NAV+ AOFP-re váltok, de még 1.5 évig ez a kérdés sem aktuális
-
Szellem.
Topikgazda
-
hamyka
senior tag
Na végre ide találtam
Kicsit nehezen találtam ide vissza pedig le van mentve az oldal.......
Szóval:
Egyik emberke javaslatára feltettem az Avg internet securityt de elég nehezen akart a mozilla firefox megmukkanni, de megmukkant
ez mitől lehetett?
a teljesítmény optimalizálására mentem rá, és csak töltött-töltött a mozilla firefox...
de aztán megoldódott
-
vocalhost
tag
Immunet-ről szeretnék 1-2 tapasztalatot meghallgatni ha van valakinek.
Windows 8 Pro N 64 bit alatt szeretném kipróbálni.
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
PapauZ
aktív tag
Ezt általában akkor csinálja, ha valami megsérül a Windows lelkében, és az Alap szűrőprogram (Base Filtering Engine) valahogy megsérül.
Először is nézd meg a Vezérlőpult -> Felügyeleti Eszközök -> Szolgáltatások ablakban, hogy fut-e a BFE, és hogy az indulása automatikus-e.
Ha nem látod, próbálj meg futtatni egy sfc /scannow ellenőrzést.Ha ezután is probléma van még mindig, valószínű Windows reinstall lesz a gép sorsa...
-
Echoo
senior tag
Még valami: A gépen Norton van. Az 5013,3 hiba mi?
-
Echoo
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Úgy néz ki, hogy töröltem a windows\system32\services.exe fájlt, aminek kékhalál lett az eredménye. Ezután a saját gépemből ezt a fájlt pendrive-ra másoltam, majd livexp cd-vel bootoltam. Bemásoltam a fájlt, és most megy a windows. Norton Internet Sec fut épp, eddig 61 cookie a találat, más még nincs.
-
hamyka
senior tag
válasz Mikulásbá #13656 üzenetére
fogalmam sincs, de ez már régebben volt, jelenleg nodot használok, 7 nap múlva lejár a kód, amit kértem rá 30 napos.......
én ezt tettem fel nodbol:
eset nod32 antivírus 5.2.9.12
jó tudom van Kaspersky meg trusport meg stb (ismerem az egész szín paletát)
Kaspersky nekem anno csinált szép kék halált miután befejezte a vizsgálatot, xp professional rendszeren, 32 bites mielőtt megkérdeznéd
trusport mellett 1xrűen képtelenség netezni
nodhoz van promo? de olyan kéne ami magyar és nem vírusos
ui: van hogy nod mellett belassul a mozilla firefox, és képtelen vagyok más böngészőt használni
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz Mikulásbá #13651 üzenetére
Nah amit most írok nem azért írom hogy bármelyik vírus irto cég pártját fogjam de:
Én anno használtam pc tools Spyware doctort és ha elhiszitek hanem szebben szólt a gépem az az a hangfal, nem tudom mit csinált vagy mit nem, nah csak mondom ill írom
Kicsit off:
Mióta kicsikét meg hülyült a gépem nem merek semmilyen vírus írtó programot ki próbálni nem akarom én szoftveresen kinyirni a gépemet, jelenleg Nodot használok és kész
-
Szellem.
Topikgazda
Az írtás elött kapcsold ki a rendszervisszaállítást, de minden partíción ha több van!
Az oka, hogy a rendszervisszaállításból visszajön.
Ha ez sem segít, csinálj egy Kaspersky Rescue cd-t és azzal bootolj be. Az leszedi tutira.
Meg próbáld meg még a Malwarebytes Antimalware-ét. -
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Ha ez nem az a topic, ahol egy gané vírussal kapcsolatban kérdezhetek, akkor elnézést. Nem találtam konkrét topicot, ahol a vírusok eltávolításával kapcsolatban egy nálam okosabb segítségét kérhetném.
Tegnap 12:30-tól 18:10-ig szórakoztam egy Dell Vostro 1015-tel, Win7 prof 32 bit rendszerrel. Vírusos, négy féle vírusirtót próbáltam ki (Avira, Panda Global demo, Norton Internet Sec, Kaspersky).
Találat: Virus.Win32.ZAccess.m
Nem tudom kiirtani, semmilyen módon. Újraindítás után ismételt keresés, megint vírusos a gép. Mivel szedjem le?
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Narxis #13646 üzenetére
Igen, biztos, hogy Windows 8 alatt szórakozott, mert Windows 7 alatt szuperül megy.
A log probléma meg előjött. Tegnap este óta 500 mega eltünt. Hát, KIS csinált egy pár logfájlt. Töröltem őket és levettem az értékeket 50 megára. Kiváncsi leszek így mit reagál.
Telepítés elött én is csinálok mindig backupot. -
ƵøŁĭ
veterán
Advancde System Care 6 (beta) telepítés befejeztével ,milyen kiegészítővel lepett meg .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Narxis
nagyúr
válasz Szellem. #13642 üzenetére
Épp írni akartam, hogy nálad szerintem a Win 8 miatt rakoncátlankodott a KIS 2013. Win 7-en meglepően jól megy, persze érdemes várni 1 hónapot a merész kijelentésekkel, lehet majd problémázik pár hét múlva amikor felduzzad a log és egyéb fájlok miatt a mérete de az eddigi 3 nap alatt tényleg jó.
Mindenesetre telepítés előtt Active DiskImage-el csináltam egy mentést így gond nélkül meg tudok tőle válni ha probléma lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ƵøŁĭ
veterán
CIS 6 Test:[link]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
válasz BigManus #13641 üzenetére
Hát, érdekes lett a dolog. Megkedveltem a Windows 8-at, de ment vissza a Win7. Az oka, hogy sajnos egy pár hardver nem ment normálisan, pontosabban nem volt hozzá megflelelő driver. Főleg a videokarihoz, mert az ATI már nem támogatja. Így, megvárom az októbert és veszek egy erőgépet, aztán mehet vissza a Win8. A biztonságával meg voltam elégedve.
Ment vissza a Win7 X64 és rá a KIS, ugyanis tegnap csináltam egy próbát, és bármilyen fura, normálisan fut a Win7 alatt a KIS 2013 4190-es build. Win8 alatt ez nem mondható el, de valószínűleg a driver hiányoknak köszönhetően.
Ráadásul, ami Win7 mellett szólt még, hogy sajnos a programellátottsága még kevés a Win8-nak. A gyártók nem eröltetik meg magukat.(#13643) laca026: Kössz Fater. Már módosítottam.
És nálad mi a helyzet oprendszer fronton?[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Igértem, hogy írok, ha valami változás van Webroot ügyben.
Hát, eddig tartott a románcunk.
Windows 8 Prof. alatt használtam. Volt pár dolog ami nem tetszett. Többek között a Toolbarja. A biztonságérzetem nem volt igazán jó. Nem rossz program, de van még mit fejlődnie. A megoldás nem rossz, sőt!Így megkövetem kollégáimat: Fire-t, és blattida-t.
Kössz, hogy felhívtátok a "csajra" a figyelmem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #41133696 #13637 üzenetére
Örülök, hogy ezt így értelmezed és reagáltál!
("Érdekes módon vannak emberkék, akik tudják az általuk "drágaszágnak" kezelt szoftver "gyengeségit", és azon tudnak mosolyogni(mert tudják, mi a dörgés))[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #13636 üzenetére
-
félisten
-
törölt tag
Nem, ez honosítás szimplán. A srác általánosban osztálytársam volt 8 évig. Nincs Internet-e és nem igazán tud angolul. Viszont szeret játszani, és vannak neki is eredeti játékai. Közülük pár olyan is, amit úgy vett meg, hogy nem volt Internete így aktiválni sem tudta, tehát játszani sem vele Azóta - azaz pár éve odafigyel az ilyesmire. Viszont eljár egy teleházba is, és ott ezeket feltelepítve tud játszani, de ismerve a hazai teleházak gépparkjait az újabb játékok igencsak kifognak azokon a koros Hardware-ken. Mondjuk COD az megy...
Igazából Internetezni sem tud. Totál nem. Mint mondottam nincs otthon Internete, és semmilyen számtech végzettsége sincs. Tehát az volt a kérdése, hogy van a e The Saboteur-höz magyarítást vagy magyarosítás kinek hogy tetszik.
Megnéztem, hogy van, utána elemeztettem, és ismervén azt, hogy a rendszere semmilyen naprakész AV védelemmel nem rendelkezik, azt mondtam neki júliusban, hogy igen van, de 41 védelemből 5 azt mondja rá, hogy gáz - ekkor még a nagyobb nevek nem jelezték.
Ma itt volt nálam - ezért is írok ilyen sokára, csak néha az egyik gépen ránéztem a fórumra - és mondtam neki, hogy hát most már 2x annyian mozdulnak rá mint eddig, és nem javaslom, hogy feltegye. Azóta már a Norton is WS.Reputation.1-el.Ennyiben maradtunk.
Az adott oldalon található meg a kérdéses fájl is
A norton már egyébként magát a magyarításos oldalt már legalább egy éve blokkolja. Opera alól megjelenik.
Részletes jelentés
Gondoltam beküldöm a Microsoft-nak elemzésre, mert az M.S.E nem igazán jelezte gázosnak.
Előbb a Chrome-al próbálkoztam...
Itt még oké is volt...
de aztán a weboldal állandóan elvesztette a kapcsolatot, így megpróbálkoztam Internet Explorer 9.0-val is...
Az eredmény változatlan
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Terjed FBon egy vírus, chatben kapsz egy mediafire linket, ami a vírust tartalmazza, nem sok AV ismeri, de Windows 8 smart screenje blokkolja. A linket priviben megkaphatja aki kéri.
VTWindows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
őstag
válasz #41133696 #13628 üzenetére
Nem biztos még így sem, hogy vírus, ha elküldenéd nekem egy rar fájlban, továbbítanám a Kaspersky laborba. Ők és a BD csak akkor kukorékolnak, ha valós kártevő van az exe-ben és nem azért amiért írva lett.
Mondjuk ezzel szerintem már fényévekkel ezelőtt tisztában lettél, nem is a kioktatás volt a szándékom...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Mosanke
senior tag
vocalhost és lck köszi mindkettőtöknek a választ.
-
törölt tag
Haveromnak kellett volna ez a progi, még júliusban 5/41 volt most már 10/41
-
vocalhost
tag
válasz Mosanke #13623 üzenetére
Szia!
Egy régi notebook-on én avast free mellé tettem fel és tökéletesen elvannak egymás mellett, semmi lassulást nem tapasztaltam és ami hiányzik az avast free-ből az benne van a Kingsoftban
Más: Immunetről van valakinek tapasztalata? Ki szeretném próbálni 64 bites Windows 8-on, csak nem tudom érdemes-e letörölnöm a Comodo Is-t és próbálni ezt.
-
Mosanke
senior tag
válasz vocalhost #13620 üzenetére
Szia!
Kérdeznék valamit én is.
Ez a Kingsoft AV azt írja magáról, hogy - többek között - teljesen kompatibilis más antívírus szoftverekkel és mehet párhuzamosan mellettük. Igaz lenne ez?
A teljesség igénye nélkül akár egy NOD/ESS, KAV/KIS, NAV/NIS vagy AVAST, AVIRA, AVG mellett is megy? Nem akad össze velük?
Én leragadtam még annál a szabálynál, hogy két antivírus egyidejűleg nem lehet telepítve ugyan arra a gépre.[ Szerkesztve ]
-
-
vocalhost
tag
Ha az Android nem linux akkor az Ubuntu sem, de még az Novell termékek sem
(#13619) Imi1981: http://www.kingsoftsecurity.com/
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Van egy cloud antivírus amit már régóta ki akarok próbálni ,nem a panda és nem az Immunet hanem van egy harmadik, de egyszerűen nem jut eszembe a neve! A világoskék a menüje és teljesen felhő alapú és ingyenes is azthiszem.Mivel nem tudom a nevét googléban sem találom ,de itt az oldalon régebben sokszor írtatok rólla!Ha valaki tudja mire is gondolok és belinkelné megköszönném! Előre is kösz!! -
riki
senior tag
válasz eternam #13612 üzenetére
Nem védeni akarnám Laca forumtársat,de engem is érdekelt volna ez a lakó. Sajnos van egy beidegződés,hogy linuxra nincs ártó kód,csak max. a víruslaborokban ,de ott is 7 lakat alatt őrzik. Ezt mondták a droidra is és nézd mi lett belőle. / Tudom a Droid nem linux ,csak "hasonlít rá",még mielőtt felzúdulást váltanák ki./ Ha elér a linux ,egy bizonyos felhasználó számot, akkor nézd meg mennyi lesz rá.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy melyik vírusirtónak kisebb az erőforrásigénye? AVAST free vagy AVG 2013 köszi előre is.
-
BigManus
addikt
válasz eternam #13612 üzenetére
Na akkor hol vontam kétségbe? Ha nem tudsz olvasni, javaslok egy szemészt!
" De így megint csak mendemonda, mert folyamatosan az van, hogy van rá vírus, de senki nem találkozott még vele az ismeretségi körömből... " Ebben Te hol voltál megemlítve?" Sőt, elég régóta Linuxozok, de nekem sem sikerült még egyet sem kifognom, pedig én direkt keresem... "
Erre Te beteszel egy ilyet:" Egyébként linuxra ennyi kártevő van: "
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
eternam
tag
válasz BigManus #13611 üzenetére
Már amennyiben mendemonda az amit én állítok. Nem gondolotam akkor mikor mikor letöltöttem a torrent fájlt hogy hogy jön majd egy laca026 olvtárs és kétségbe vonja a szavaimat. Csak leírtam mint érdekesség, ígérem többször nem teszem, meg sem nyilvánulok ebben a topicban.
Egyébként linuxra ennyi kártevő van:
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
BigManus
addikt
válasz eternam #13610 üzenetére
Nem tudom. Ezért szerettem volna megnézni, hogy a kibontáson kívül milyen műveletet akart indítani.
De így megint csak mendemonda, mert folyamatosan az van, hogy van rá vírus, de senki nem találkozott még vele az ismeretségi körömből...
Sőt, elég régóta Linuxozok, de nekem sem sikerült még egyet sem kifognom, pedig én direkt keresem...Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
eternam
tag
válasz BigManus #13609 üzenetére
Nyílt torrentről szedtem, de nem mentettem el azt az oldalt ahonnan a torrent fájlt leszedtem. De most őszintén, nem gyanús már önmagában az hogy egy rar kibontáshoz root jelszót kér?
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
félisten
Egyszer már kérték tőled, hogy linkeld a képeket, ne pedig kilométer hosszan szúrd be, mert telóról rémálom... ([link])
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ƵøŁĭ
veterán
AVG Internet Security 2013
Letöltés/Részletek:[link]
Gépigény:[link]
AVG a mai modern világban az egyik legnépszerűbb termék,főleg az ingyenes változatok terén.2013-as verziókkal pár nappal ezelőtt ismerkedhettünk meg.Nézzük meg mivel is leptek meg minket a fejlesztők.
-A new user interface that is touch-friendly, developed with our customers, for a greater ease of access to most regularly used settings. It complements the new Windows® 8
design
-Improved performance by reducing the installer size, scanning speed time, browser launch time, and overall footprint
-Simplified firewall making it easier to protect privacy and identity, and simpler to personalize settingsLetöltést követően,már a rég megszokott telepítési folyamatokkal találkozunk újra.Gyors telepítést követően illetve aki az egyéni választja megadhatja saját beállításait,tűzfal újraindítást követel melyet végrehajtunk.Gép újraindítjuk,AVG megkezdi a frissítést,nincs más dolgunk mint megvizsgálni a terméket.
Kattintsuk rá az AVG iconra,először is észrevehetjük a modern kinézetét.
Milyen összetevőkből is épül fel maga a program?
AVG Biztonsági eszköztár,AVG Gyorsító,AVG Tanácsadó,Böngészésvédelem,Kémprogram-elhárító,Levélszemétszűrő,
Online szűrő ,Rootkitkereső,Személyazonosság-védelem,Számítógép elemző,Tűzfal,Víruskereső, Állandó védelem.Víruskereső & Rootkitkereső:
Kép
Itt elvégezhetjük az alapvető beállításokat illetve személyre szabott statisztikánkat megnézhetjük az interneten.
Víruskereső(nem alap beállítások):
Kép
Rootkitkereső:
KépLinkscanner Böngészésvédelem & Online szűrő
Web védelmünket e két modul biztosítja.
Böngészőbe beépül: AVG Biztonsági eszköztár és AVG Do Not Track.
Kép
Kép
KépSzemélyazonosság védelem (proaktív).
Védi az adatainkat,proaktív védelmet biztosít.
KépEmail-Védelem
Ellenőrzi ki /be jövő emaileket,szűri a levélszemetet.
Email vizsgáló:
Kép
Levélszemétszűrő:
Kép
Kép
Kép
Kép
Ezeken kívül még beállíthatjuk:
-nyelvlista
-országlista
-jóváhagyott ip címek/blokkolt
-blokkolt országok/karakterkészletek
-hamisított feladók
-RBL/internetkapcsolatokTűzfal
Kép
Itt elvégezhetjük személyre szabott beállításainkat.Számítógép elemző (PC TUNE UP)
Lefuttatjuk,megtudjuk milyen hibák találhatók a gépen.Melynek javítására letölthetjük egyszeri használatra vagy megvesszük egy évre a PC Tune Up-ot.
Kép
További termékek:
KépVizsgálati beállítások:
Kép
Teljes:
Kép
Mappák/fájlok:
Kép
Keresés:
Kép
Frissítés:
Kép
Jelentések alpontban,a a vizsgálat eredményeket/frissítési eredmények archiválással eltüntetjük.
Összes futó alkalmazás
Kép
Minialkalmazás
Kép[ Módosította: Ndruu ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
eternam
tag
Belefutottam életem első linuxos kártevőjébe. A linuxos Mainconcept H264/AVC kodekről van szó (ami egyébként majdnem 600 dollár) és amikor ki akartam bontani a rarból kérte a root jelszót és persze a NOD32 Linux visított. Nem semmi.
PS: Egyébként az sem értem hogy mire kellett volna ez a kodek nekem, ugyanis mindig XviD-et használok.
-
mrszitya
senior tag
Érdekes hír, Google bevásárolt: Google acquires online virus scanning service Virustotal
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest