-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
vocalhost
tag
Már lassan 3 hete használom az AVG Internet Security 2013-at és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Gyors szkennelés, nem lassít, jó sok beállítási lehetőség. Megérte megvenni! (Windows 8 64 bit alatt használom és minden működik)
-
vocalhost
tag
Immunet-et próbálta már innen bárki?
Kérdeztem eddig 2-3x de mindig átugrotta mindenki a kérdést
-
vocalhost
tag
Immunet-ről szeretnék 1-2 tapasztalatot meghallgatni ha van valakinek.
Windows 8 Pro N 64 bit alatt szeretném kipróbálni.
-
vocalhost
tag
válasz
Mosanke #13623 üzenetére
Szia!
Egy régi notebook-on én avast free mellé tettem fel és tökéletesen elvannak egymás mellett, semmi lassulást nem tapasztaltam és ami hiányzik az avast free-ből az benne van a Kingsoftban
Más: Immunetről van valakinek tapasztalata? Ki szeretném próbálni 64 bites Windows 8-on, csak nem tudom érdemes-e letörölnöm a Comodo Is-t és próbálni ezt.
-
vocalhost
tag
Ha az Android nem linux akkor az Ubuntu sem, de még az Novell termékek sem
(#13619) Imi1981: http://www.kingsoftsecurity.com/
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest