Aktív témák
-
válasz
Szellem. #7647 üzenetére
nem kellene kiforgatni, illetve a mondatrészeket szétválasztva értelmezni, amit írok!
nem kell elvenni belőle, sőt hozzátenni sem kell semmit - főként olyat nem, amit nem is írtam, de még csak nem is gondoltam!
de igen, én találkoztam többször is olyannal, hogy hiába lett a rendszerpartíción újratelepítve (nem rá, hanem újra) az oprendszer, később a másik partícióról visszaférkőzött a kártevő - néha annak ellenére, hogy a többi partíción is volt ellenőrzés és irtás, több érdemleges védelmi alkalmazással is!
előttem már írtak példákat, hogy ez többnyire hogyan működik, ezen felül nem akarok "virítani" semmit, csak megjegyeztem, hogy nem teljesen felel meg a valóságnak, amit korábban írtál.
szerintem nem az én stílusommal van a baj! vagy az már eleve baj, ha valaki ellentmond neked?
Aktív témák
- YouTube
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- eBay
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi 12T - egytucat
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest