- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27942 üzenetére
sajnos az egyik nem müködik a másik nélkül legalábbis mostanába ezt mutatják a tesztek .Most mérlegelj ! Ha tegyük fel a teszten szereplő vírus lenne a gépeden amit pont kihagyott a g data , az ugye kellemetlen lenne , mert lehet hogy lenne egy rendszer uninstallod vagy fontos adatvesztés. Márpedig a tesztre nem hiszem hogy nem valódi kórokozókat tettek be a listába . nekem is csinált téves riasztást a rendszerembe de azt a vírustotalon kielemeztem meg elküldtem vissza nekik , és semmi baja sincs a gépemnek meg online bankolok is és minden rendbe . Szóval csak azt akarom mondani hogy egy kis időbe telt hogy még letisztáztam a téves riasztást. Szerintem inkább ez az eset történjen mint egy baleset
Aktív témák
- Epson nyomtatók
- iPhone topik
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eFootball
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest