- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple MacBook
- Amazon Kindle
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
blattida #27942 üzenetére
sajnos az egyik nem müködik a másik nélkül legalábbis mostanába ezt mutatják a tesztek .Most mérlegelj ! Ha tegyük fel a teszten szereplő vírus lenne a gépeden amit pont kihagyott a g data , az ugye kellemetlen lenne , mert lehet hogy lenne egy rendszer uninstallod vagy fontos adatvesztés. Márpedig a tesztre nem hiszem hogy nem valódi kórokozókat tettek be a listába . nekem is csinált téves riasztást a rendszerembe de azt a vírustotalon kielemeztem meg elküldtem vissza nekik , és semmi baja sincs a gépemnek meg online bankolok is és minden rendbe . Szóval csak azt akarom mondani hogy egy kis időbe telt hogy még letisztáztam a téves riasztást. Szerintem inkább ez az eset történjen mint egy baleset
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest