Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #12535 üzenetére
Persze, nincs ezzel baj, mert eltérő hardver és szoftverkörnyezet tud befolyásolni egy programot. Ahogy írtam, nekem egy 4 magos gépem van 4 G Rammal. Ergó erő van.
Ettől függetlenül, a KIS tényleg lassít. Az érdekes az, hogy amióta Vistát használok, én nem szorultam rá, mert nem volt vírusom. Így, nekem az ESS/Nod32 tökéletesen megfelel.
Az ESS-t is csak azért használom, mert jó a spam szűrője. A tűzfalára sem lenne szükségem, mert a Vista tűzfalában a Fokozott Biztonságú tűzfal részben tökéletesen be tudom konfigolni az alkalmazás szűrést. Szóval a Vista tűzfala kis utánnajárással tökéletes!
A vírusokat meg ésszel használattal el lehet kerülni.
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest