-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #332634 üzenetére
És az mégis, hogy jönne előre?
Képtelen előre jönni még átlóban nézve is, plusz a képen nem látszik de a kalaptartó alatt van ám egy racsnis spani.(Van két csomagkampó az oldalsó falakon, ilyenkor nagyon jól jönnek áthúzni az egész kupacot.)
Reggie0 Ismételjünk legközelebb egy Fiestaval?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
radi8tor #332613 üzenetére
Igen, az addig a banknál van, azt tudom.
Hát őő, nem tudom, hogy lizingelt e az autó. De szerintem nem, mert most van a 2. tulajnál. Szóval már vagy átírták a nevére vagy nem tudom.
Most a TC-n találtam egy ilyet. Érdekes. Azt hittem, hogy e nélkül full esélytelen az ilyen autók átírása, de akkor csak van kiskapu.
Bár ki tudja. Drága lenne 10x millióért a parkolóban csak nézni a kocsit.
-
Reggie0
félisten
-
Emunem
senior tag
válasz
radi8tor #332503 üzenetére
mert Magyarországon aztán az elit mérnökség tervezi meg az európai autók krémjének a lézer lámpáit is... fontoskodáson kívül, (hazafiasnak nem tudom nevezni) egyébként meg mónika / balázs /józsi barát show már...
feketére tüsszentet kínai rugókkal ment át ismerős ladája a hetekben... semmilyen tüv papír nélkül jött meg Aliexpressz-röl, vagy valami hasonló helyről Sárga színről kellett csak lefesteni (amúgy gyárival megegyezö a méretezése, csak kicsit keményebb) -
válasz
radi8tor #332503 üzenetére
Hol a sírva röhögős smiley?!
Egymásnak ellentmondó dolgokat csinálnak, komolyan. Az e-bejelentővel meg a DÁP-al azon küzdenek (mint malac a jégen) hogy ne legyen nálad papír, elég a telefon. Ezzel meg megint a nálad lévő papírok számát akarják növelni.
Tényleg olyan, mint egy kanasztaklubb, ahol a vesztesnek valami ordító faszságot kell kitalálnia, amit másnap be is jelent hivatalosan, tökmind1 mennyire átgondolatlan.
A gyártónak persze valahol megéri végigszenvedni az engedélyeztetési eljárás csak sejteni tudom mennyire bürokratikus menetét, mert megéri nekik az új piac, de akkor is... -
válasz
radi8tor #332483 üzenetére
Ha tényleg nagyon rövidek az utak, meg indítás után orrbaszájba használja az ember az összes létező elektromos fogyasztót, akkor tényleg érdemes tölteni még az AGM-et is.
A sima aksikat mindenképp érdemes néha megnézni, én pl. most nemrég csináltam kiegyenlítő töltést mindkét aksin.
Az egyik autó még sima aksis, a másik AGM-es volt, de diaggal átállítottam sima aksira, kikapcsoltam az "okos"töltést, így mehet bele a sima aksi. -
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #332471 üzenetére
Én is hasonlót játszottam el nemrég, a motorburkolatot tartó csavart és alátétét ejtettem le, kerestem egy-egy másikat, aztán azokat is beejtettem.
Az újabb csavart sikerült kihalásznom teleszkópos mágnessel, de a régebbit és a 2 alátétet nem találtam meg, az aknába lemászni és levenni az alsó burkolatot meg lusta voltam. Később volt egy pillanatnyi csörömpölés menet közben, gondolom, ezek voltak az okozói.Egyébként arra gondoltam, hogy ilyenekre kellene cserélnem a sima hatlapfejűeket. Nem szép, de praktikus lenne.
-
aktív tag
válasz
radi8tor #332328 üzenetére
Az a terv, igen, viszont az autó még annál van, akitől Robi bérelte, ő is hirdeti. Az autót látom hirdetve már egy ideje, ha jól tudom
idéntavaly nem is indult vele a jelenlegi tulaja, csak az lepett meg, hogy a hirdetés frissen is felkerült, a látható lelkesedés után. De ahogy az árból is látszik itt komoly üzletek vannak, gyanítom szóbeli megbeszélésre, meg 1-2 interjúra ezen a szinten nem adnak.Vagy valami más a terv, amiről még nem tudunk.
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #332328 üzenetére
Csak bérli és majd meglája, teljesen másképp kell versenyezni, eddig 90-95%-on ment, tereprallyban meg 70% körül kell menni és nem olyan itinerből, nem látja még, hogy ez mennyire fog tetszeni neki.
Ha tetszik vesz egy autót eladja a WRC-t és vesz mellé egy rally autót is (pl. R2) -
válasz
radi8tor #332084 üzenetére
Igen, maradnak tájékoztató táblák az automaták helyén a zónakódokkal.
#332088 ArthurShelby Gondolom ez a legtöbb esetben a céges flottákra vonatkozik. Én még nem dolgoztam olyan helyen, ahol a dolgozók aprót dobáltak volna be az automatába, szóval megoldják úgy, ahogy eddig (mobil applikációval).
Egyébként hihetetlen az a vergődés, ami megy most az Ügyfélkapu+ kapcsán is a társadalomban, digitális analfabéta minden második ember 2025-ben és nekik is van szavazati joguk.
-
-
pit stop
addikt
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
radi8tor #331715 üzenetére
Pontosan. akad egyik másik ilyen videóban példa rá..
De nem, ezek legtöbbje ennyi aggyal nem rendelkezik, belemennek, nagygázzal..Keress rá a rufford ford-ra
Amúgy ilyen helyen laknék, tuti lenne a populárisabb tipusokhoz eladó motorom betárazva féltucat, és hirdetném táblán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest