- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz KisBundi #24045 üzenetére
ehhez szerintem simán megy ez a kis virsli. tudom, hogy gyári. jó ez így. van ám mozgása is a kipufnak menet közben. koppra nem építhetik köré a lökőst.
enyémbe is ilyet raktak bele vizsgánál és úgy fotózták le, mintha az lenne a gyári és a kályhacső meg csak valami felfaragható kipuf vég
majdnem befostam ezen idén én is lefotózom, amikor csinálják(#24053) boogie84
csinos. milyen márka? és mibe is lesz ez? jaaa, mazda? ugye?(#24055) tomiii
azt el is hiszem... kis barátom[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
EQMontoya
veterán
válasz tomiii. #24055 üzenetére
Én csak az vágottrugós paprikajancsikra vagyok kiakadva, akik gyári keménységű gátló mellé berakják a Kraz-rugót, aztán persze a 20 forintoson átmenve is tudják, hogy fej volt, vagy írás, ezek után pedig meg vannak győződve arról, hogy így mennyire kurvajó a futómű és stabil. A nyomvájúkon meg 25-nél nem mernek gyorsabban menni.
Egy állítható, tisztességes szett a hozzá tartozó rugókkal, az jöhet bármikor, mint pl. a lenti is.
Same rules apply!
-
tomiii.
aktív tag
válasz EQMontoya #24057 üzenetére
Nekem is volt ilyen korszakom, bár mindig felújított/keményített lengéscsillapítóval. Sőt, a versenyautó alatt Lindornál készített lengéscsillapító van vágott ültetőrugóval, hogy tovább menjek, a magamnak épített autó alatt szintén Lindor által rendbe tett oda-vissza csillapítású extra kemény gátló lesz vágott Zuk rugóval és nagy reményeket fűzök hozzá paprikajancsiként Persze, nem ez lenne, ha tudnánk, hogy szar, de mivel a mi első futóművünk egy csoda, annyira tökéletes a pályán, ezért kár rá többet költeni.
Szinte alig dől nem betonkemény a rugó, tehát nem pattog el, meg lengéscsillapító is be van lőve nagyjából a rugó erősségéhez. És hátul a 25 éves lengéscsillaptók, 25 éves vágott rugókkal vannak. Felújítás nélkül éS ezt bátran betenném utcaiba is
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Köszi urak, bízom benne, hogy nem fog meghibásodni, és hogy jobb lesz mint a Tein Street Advance. Azt lehetett volna még keményíteni a pályára.
Katona Gábor is csinál lengéscsillapítókat, gondoltam veszek egy orrán száján eresztő bilstein szettet, azzal nem is lett volna gond, találtam olcsón, de a rugó hozzá egy százas, + az átalakítás ilyenre, hogy állítható legyen. Kb ott tartottam volna mintha veszek egy szettet. Uh unkább plug and play.
Remélem tartós lesz.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Kornel
veterán
Ha mar gatlok.
Swift sporthoz beruhazok ket hatsoba, mert az egyik porvedoje 0 fok alatt olyan hangokat ad, hogy megorulok. Bemerettem, az egyiknek 29%, a masiknak 35% a maradek talpero erteke, azt mondta a fazon, hogy o hagyna, de en inkabb cserelnem.
A gyari vicc, 50k a szett hatra (csak ehhez gyartott monroe, de csak suzuki cimkevel kapni esztergomon keresztul, suzuki felarral)
A kisebb motoros swifteke is belemegy fizikailag, csak sokkal puhabbak, ezert nem foglalkoznek veluk, kiveve talan a sachs super touring, amit ir, hogy sportfutomuhoz is ajanlja. Kerdes, hogy eleg kemeny lenne-e a gyari sport gatlohoz kepest. Amugy 20k lenne a szett.
Illetve ami biztos jo lenne, az a koni str t, ami legalabb olyan kemeny, mint a gyari, es minosegben is abszolut jo. Ebbol 30k a szett hatra.
Legutolso lehetoseg , hogy kiszedem es elviszem a lindorhoz felujitani, csak kerdes, hogy tudjak-e a gyari ertekeit, illetve a porvedok meg ugyanugy szarok lesznek...[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz stickermajom #24065 üzenetére
Én is így tudom, ha aktívak lesznek közzéteszik a Police.hu oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz pocokxx #23877 üzenetére
Újra én. Egy ismerősöm szerint érdemes lenne ránézni a termosztátra is. Simán lehet ott valami bibi, ami miatt nem engedné át a "nagy körre" a vizet, és az szimplán elforr minden lehetséges helyen. Ennek a magyarázatnak lehet realitása? Hogy tudnám a legegyszerűbben ellenőrizni?
(Klíma nem működik, a kompresszor be sem kapcsol. Tavaly télen kellett cserélnem a digitális klíma vezérlőegységét, mert látszólag egyik napról a másikra bemondta az unalmast. Fűtés most van, viszonylag hamar melegszik az autó. A vízhőmérsékletjelző viszont össze-vissza mutat.)"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Nkboy
senior tag
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
TheProb
veterán
válasz stickermajom #24065 üzenetére
Nemtom, remélem még nem mennek.
Szépen megy, ma vittem első szervízre/átnézésre. Kíváncsi leszek mit kell cserélni még rajta...
Az aljáról csináltam pár képet, majd megoszom veletek is, mert azért van 1-2 rész ahol tényleg "szépen" rohadt...Amúgy vki felsötétíthetne, hogy hogyan zajlik általában ez a szervízes téma. Helyi szerelőhöz vittem most a kocsit, mert fater ismeri őket, meg beszállítójuk is. Gondoltam korrekt árat adnak, stb. Erre mondom a főnöknek, hogy ha kevesebb kedvezményt tud adni az alkatrészekre, mint a unix kártyás 10%-om akkor használja a kártyámat. Erre azt mondja, hogy akkor menjek én el az alkatrészért, de akkor nincs gari. Unix oldalán azt írják, hogy a szerelőnél is "le lehet húzni a kártyát", akkor mégse? Valamint ezek szerint akkor mégis teljes áron számolja az alkatrészeket. A kötelezően cserélendő dolgokat írtuk eddig össze (vezérlés, olajok, szűrők,etc.) és már erre 70k-t mondott munka ktg.-el együtt... (kb 50k-ra kalkuláltam az alap/kötelező dolgokat).
+1:
Párásodás ellen ki milyen lifehack-et, készítményt használ?
Az alábbit próbálta már esetleg valaki?[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-v-
addikt
-
nagyúr
válasz TheProb #24071 üzenetére
A szerelok altalaban nem ujjonganak azert ha te viszed az alkatreszt vagy odaadod a kedvezmeny kartyad hogy majd azzal vegyek a cuccot, mivel ok kemeny penzeket keresnek az alkatreszeken. A szerelonek altalaban 50% (vagy tobb) kedvezmenye van az unixnal/bardinal es ha neked a webshopon feltuntetett aron adja a cuccot, akkor eleg sokat szakit a munkadijon felul is
Keress masik szerelot, aki nem gecizik ha te viszed az alkatreszt...
-
TheProb
veterán
válasz Tsebacsi #24074 üzenetére
Pont géllel kentem vmelyik nap a két első-oldalsó ablakot. Akkor elég kulás maradt az ablak, de után már szépen felszívódott, kíváncsi leszek, hogy milyen "élesben".
(#24078) tboy93: Hát majd kiderül mi lesz, egy biztos, hogy ha baszakodni akar akkor utoljára mentem hozzá.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
tomiii.
aktív tag
válasz Kornel #24064 üzenetére
"Legutolso lehetoseg , hogy kiszedem es elviszem a lindorhoz felujitani, csak kerdes, hogy tudjak-e a gyari ertekeit, illetve a porvedok meg ugyanugy szarok lesznek.."
Már miért ne tudná a gyárit? annál akár jobbat is. Olyanra csinálják, amilyenre akarják. Nekem a gátlók 3.000ft-os rozsdás vackok voltak mikor felküldtem: így küldte vissza, ha még mondod is, hogy porvédőt intézze, biztos megcsinálja. Kérdés, hogy árban jobban jössz.e ki, mintha vennél valamit újonnan.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Mágus2 #24079 üzenetére
Inkább vákuum van a kiegyenlítőben. Vízpumpa új, vezérműszíj csere volt a nyáron. (A szerelő is azt mondja, hogy biztos, hogy hengerfej gond, mert 0,8 bar helyett 1,5 barig ment fel a nyomás a hűtőrendszerben, amikor rámértek. Emiatt is posszant el a hűtő sarka.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
stickermajom
addikt
Ismertek Pesten jó szakit, aki megbízhatóan meg tudná csinálni a kipufogó flexicső cseréjét?
-
Viperator
őstag
Most röviden (személyesen voltam nála): a szerelő szerint hogy nem tiszta a benzin (de attól még el fogom vinni vizsgáltatni), mert a gyertyák mindig "nedvesek" voltak... tehát nem tiszta éghető anyagot tankoltam. A szaga más, a színe is más. Továbbra is rángat a motor, pedig tiszta benzint tett és speciális tisztítót a belső motortér tisztításához. Injektorcsere is lesz, de várjuk az új pumpát és ha az új pumpával továbbra is rángatni fog, akkor injektorcsere lesz. Csak találgatni lehet, hogy egyáltalán (szépen) működőképes lesz-e az autó. Valószínűleg tönkretette a rossz üzemanyag!
Nem írt semmiféle hibakódot a vezérlőrendszer (nem tudja megállapítani a benzin minőségét).
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
nyogo83
senior tag
válasz stickermajom #24086 üzenetére
Korrektek, nalam max 20 perc volt amig kicsereltek, 12k volt mindenestol(anyag+munkadij).
-
nagyúr
válasz stickermajom #24091 üzenetére
+1 rájuk, ismerem a tulajt, korrekt ember!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
sto1911
veterán
Sziasztok, errol mi a velemenyetek?
Szervizkonyvebol reszlet (a masodik oldalt elfelejtettem lefenykepezni, 157000-ig "vezetett"):
Most 180k korul van benne.
2014. majus 29-en volt szervizben 157000-el, olajcseren.A netes nyilvantartas szerint ez a helyzet:
Uj autom meg nem volt, de ha magyar vasarlas, akkor allitolag van egy nehany km-es bejegyzes is, az elso atiraskor. A hirdetes 2012/1-es autot ir, a nyilvantartas szerint ez nem igaz.Kereskedotol lenne, allitasa szerint most is hasznalja, volt benne gyereknek ulesmagasito, morzsa, stb.
Mit gondoltok?
-
nagyúr
válasz atos19881101 #24095 üzenetére
180k km? Az lofasz, nem durva futasteljesitmeny...
-
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest