-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz -secret- #307892 üzenetére
Anno voltam sofőr [kép] (többször is) .
Aztán volt egy másik esküvő is (tesóm), csak a 2016-os képeket nem találom, ott egyszer edzés után a feldíszített esküvői autó (C zafi) tudott az érdi leejtőn waze szerint 222-t (életem legnagyobb kockáztatása volt egy rohadt számért, amit néztem, hogy mennyire ugrik... ilyet soha többet nem csinálok/tam...)[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Blindmouse_ #308004 üzenetére
Sajnos fog, akku gyarat sem huzhatsz fel a sajat kertedben pl.
Az mas kerdes hogy ki rartja be es ki ellenorzi ezt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
válasz ArthurShelby #308002 üzenetére
Figymán, a kocsi mellett áll valaki akit szintén feldíszítettek....
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
brumi1024
veterán
válasz Blindmouse_ #308004 üzenetére
Ez csak rajtad mulik. Egyebkent a nemeteknel sok helyen mar tilos az otthoni automosas, szoval nem legbolkapott otlet ez.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Blindmouse_ #307967 üzenetére
Otthon vidéken van hordó az eresz alatt az esővíznek. Másnapra az összes kosz az aljára ül, abból szerintem simán lehet még mosni bármit. Nem mellesleg sokkal lágyabb mint a csapvíz.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jujj. Nagyobb kárt okozó rongálás miatt indított eljárást a Komlói Rendőrkapitányság egy 14 éves helyi fiú ellen [link]
Az indok még inkább jujj.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz Blindmouse_ #308026 üzenetére
Nagynyomású rá van kötve, akkor nyomás is van. Próbáltam már, hordóba kigyűjtött és szűrt esővízzel szépen dolgozik, felszívja magának a hordóból.
-
veterán
válasz Blindmouse_ #308026 üzenetére
Szokott.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Eléggé off, de másnak is volt már olyan, hogy "megbánta" az autóvásárlást?
Nem úgy értem, hogy sok gond van a kocsival, sőt, megszoktam, sokkal jobb mint az előző volt. Használtan vettem, több, mint 1 éve de valahogy azt érzem, hogy annyi pénzért lehetett volna jobb is.
Pl most is valahogy rámjött, hogy szétnzek a piacon, ugyanaz az évjárat, ugyanaz a formátum, 2x olyan erős motorral, jóval több extrával és feleannyi futott km-el hivatalos márkakereskedéstől 300k-val több mint amit én 1 éve fizettem az enyémért... S ilyenkor "bűntudatom van", hogy lehetett volna jobb is. De persze amire használom tökéletes, alacsony fenntartási költség, nem is fogyaszt sokat, kényelmes (a régihez viszonyítva) szóval meg vagyok vele elégedve nagyjából, mégis van bennem egy ilyen érzés.Nálatok is volt hasonló? Elmúlik?
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
rbalint88
addikt
válasz racskobalazs #308033 üzenetére
Nem kell nzegetni a hahut
-
bandus
veterán
persze. de ennek nem sok köze van az autóhoz, inkább pszichológia. felesleges a mostani piacot az egy évvel ezelőttihez hasonlítgatni. akkor és ott a piac, az igények és a lehetőségek alapján hoztál egy döntést, amivel akkor boldog voltál. ha most nem vagy az, akkor add el a kocsit és keress másikat. ez nem egy életre szóló döntés, ahogy nagyon kevés ilyen van az életben. az, hogy elmúlik-e csakis rajtad áll. ha azt akarod, hogy elmúljon, akkor el fog
ez egyébként nagyon sokmindenre igaz. biztos találhattál volna jobb feleséget, ha vársz még egy kicsit, meg csinálhattál volna szebb gyereket, ha ügyesebb vagy a titok a mindset. arra fordítod az energiádat, hogy az alternatívákon agyalj, vagy arra, hogy boldog legyél azzal amid van. persze ez utóbbi kettőt lényegesen nehezebb lecserélni, mint a kocsit.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
Szerencsere nem de nem is nezegetem a hahu-t feleslegesen.
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
válasz ArthurShelby #308003 üzenetére
Hat szembejonni valoszinuleg nem fog mar itthon.
-
Micsurin
nagyúr
Passzek lehet porlasztós az Opel... az egyik tapasztaltabb bontós meg Weisz is erősen ajánlja padozzuk meg a csúcsokat mert gyanúsak neki az alapjárati értékek a beeső alapjárati fogyival.
Ezt azért kihagytam volna az életemből, hasztabüdös, ~120k/db... én azért bízom benne, hogy a MAP/MAF miatt dobáljuk el néha, és nem kezdődő porlasztó...
Mert ez a csoda nem is újítható fel stabilan.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
gergo5991
őstag
lenne egy random kérdésem:
munkahely előtt van 2 b.ott nagy kátyú, ami szétbaxa mindenkinek a futóművét, kamionok is járnak arra.
DIY mivel lehetne azt feltölteni?
mert már felb. rendesen..
gondoltam elmegyek az obiba veszek 2 zsák kavicsot azt bele öntöm, de az a tippem, hogy az úgyis kijönne onnan ha mennek át rajta az autók.. -
bandus
veterán
válasz gergo5991 #308042 üzenetére
keress egy útépítést a közelben és kicsit motiváld meg a művezetőt, hogy az ő szemét is bökjék azok a kátyúk. hiphopp odaküld 3 swat team tagot, akik befoltozzák neked. ez a tipikus keletkezési folyamata a privát járdák s garázsbeállók 90%-ának. szerintem 20-30k.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Micsurin
nagyúr
válasz radi8tor #308047 üzenetére
Szlovák.
---
Hol segített volna ezen a csatacsipp? Max hamarabb kiugrik a nyúl a bokorból..
Már csak ZV után lesz időm vele foglalkozni addig szerintem marad a motor melóba járni / nem tudom merjem-e erőltetni.... mentek korábban a nagy riogatások hamar elfújja a dugót ha sokat használod így.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Tothgera30
Ármester
Nem nagyon. Mindig addig megyek amíg olyat nem találok amit minden szempontból megfelelőnek nem tudok ítélni. Sőt, most nézve a hahu-t, 1,5x-es szorzóval kellene számolnom.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest