- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
az mennyire normalis, hogy gyenge a kezifekem? Azaz csak a total utolso kattanasnal fogja meg az autot. Ezt el is felejtettem mondani a szervizben, de feltetelezem ezt kb barmelyik autoszerelo meg tudja csinalni par ezresert, vagy rosszul gondolom?
Illetve ablaktorlobol ki mit ajanl? Megerina bosch az arat, vagy van valami e kozott es a valeo tescos torlok kozott?"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Kornel
veterán
-
K Norbi
addikt
Van akinek AGM akku van az autójába? És mért alapjáraton töltőfeszültséget?
-
trassher
addikt
A könnyen szerelhető suzuki nimbuszát úgy látszik sikerült lerombolnom. Ilyen idétlen összeállítást még nem nagyon láttam. Szidtam azt a rossz életű japán k.vát akinek a kölyke ezt így kitalálta. 1/4-es hajtószár + 10-es dugókulcs 2 mm híján pont befér a dob és a csavar közé. Természetesen az egyik csavar el is tört. Koito márkájú búra + ugyanilyen izzó. Létezne hogy ez még a gyári volt benne?
Redmi Note 7
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Kornel #24918 üzenetére
Szerintem túlspekuláltad. Vegyél egy gyárit vagy egy rendes bilsteint, ha meg spórolni akarsz, ott a BÉKÁVÉ.
Komolyan akkora tétel két gátló, hogy megéri rajta ennyit agyalni? 40 euró a Nipparts. Akkor megéri felújíttatni? Szarból nem lehet várat építeni, ha azt akarod, hogy tartson kanyarban, és ne pattogjon el az útról, az a 80 euró nem pénz érte.
[ Szerkesztve ]
-
tomiii.
aktív tag
-
rbalint88
addikt
válasz tomiii. #24921 üzenetére
ja, majd nekem is kell szerintem lassacskán gátlót intézni szerintem. valószínű felújítás lesz kis keményítéssel, lindor jónak tűnik nekem is. de lehet -ha beüt a lottóötös addig- akkor koni fsd or gtfo
btw:272 HP Alfa Romeo 147 JTD by JTD Performance Review
imádom az ilyen sleepereket! ja és tessék megsasolni, hogy mennyi füstje van! -
Kornel
veterán
válasz Mágus2 #24919 üzenetére
De nem mondtam mar, hogy nem jo bele a simahoz valo oem gatlok?
Puhabb mind...
A gyarija csak hatra 50-60 ezer huf, az kicsit tobb, mint a 40 euro.
Es van penz, nem etelre kell majd, ha gatlot veszek, mert akkor nem vennek, mivel tulfujt gumikkal is hatarerteken belul voltak...
Tehat nem szrok, csak kezdenek fososodni
Na most 1, nagyon max. 2 evig lesz meg nalam az auto, ezert ket hatso gatloert nem adok 50-60 ezer ft-ot, a max. a 30 ezer.
De veszek a vegen egy par konit, es hagyom a fenebe. -
Kornel
veterán
válasz Mágus2 #24925 üzenetére
41800-57KA1 a gyari suzuki cikkszama.
Tudtommal csak gyari van, nincs belole oem.
Az osszes netes adatbazis, alkatreszkereso hozza az 1.6-hoz az 1.3 es az 1.5 gatloit, es futomualkatreszeit, de 95%-ban nem kompatibilisek.
Gatloknal a meret megegyezik, csak kemenysegre kemenyebb az 1.6-e.
A monroe-val gyartattak, de csak suzuki cimkevel kaphato. -
Joker88
őstag
Az egyik autónkban szélvédőt kellene cserélni, mert eléggé csúnyán megrepedt az üveg egy kőfelverődéstől.. A kérdésem az lenne, hogy mivel a kocsi üvegének a sarkában ott van az EU-s rendszám plakett, azt hogy kell pótolni? Újra okmányiroda, vagy a szélvédő -cserés cég leszeheti a régit, aztán rá az új üvegre ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
stickermajom
addikt
-
zack
nagyúr
Dettó, de olyan mint a tamagochi. Ha nem foglalkozol vele, nem költesz rá folyamatosan bosszút áll. Sokszor még ennek ellenére is. De a belső tér dizájn, formaterv az gyönyörű, "csak" a megbízhatóságon csúszik el...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rbalint88
addikt
válasz tboy93 #24938 üzenetére
inkább a szerelőnél szívok kicsit, minthogy a mindennapokat töltsem egy kényelmetlen, gyenge, ropi autóban, ja.
gzboti: golf 26-27, bmw 31-32 éves korában volt nálam, de mindkettő csak rövid ideig (pár hónap), de akkor viszonylag napi szintű használatban, mert fülig ért a szám mindkettőben.
-
brickm
őstag
Sziasztok!
A lejárt külföldi okmányos autókkal mi a helyzet?
A regadón kívül gondolom még kell fizetnem valamit(az átíráson kívül is) hogy menjen az autó hazai rendszámmal.
Milyen költségekkel kell ilyenkor számolni? -
rbalint88
addikt
válasz brickm #24942 üzenetére
kell neki egy műszaki 37ezerért, ha nincs meg rendesen minden papírja, akkor honosítási költség, meg sok-sok idő (hetek).
múltkor volt is egy 147, sajnáltam is, hogy lecsúsztam róla. 220-ért nem lett volna rossz, leszervizelve névre írva megállt volna 650-ből mindenestül, eladási árban 800 körül tudott volna...
-
Kornel
veterán
hátha van akinek már a márkákkal tapasztalata.
vogtland rúgó és gátló
vagy
eibach rúgó + koni gátló lenne jobb választás?
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #24890 üzenetére
Szerencsére nem sérült meg más. Az a műanyag takaró sem, a lökhárítóról törtek le a tartófülek. A motorháztetőnek is csak a legfelső rétege deformálódott, alulról nem látszik semmi. Igazából menthető lenne minden, de apum ragaszkodik az elemek gyári újra való cseréléséhez, ha már van casco. A Suzuminn árai alapján olyan 160-170k-re saccolnám a végét.
Képeket nem csináltam még, a garázsban nem látszik jól, kint meg esik a hó.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Jó ismerősnek szeretnék venni a 2008-as 1.4 benzines Kia Ceed-jébe most akciós Tungsram Megalight Ultra 120%-os H7-es izzót. Ugye jól néztem, hogy H7 való bele?
Másik kérdés úgy látom elég időigényes feladat kicserélni mert pár burkolati elemet meg kell bontani az útmutató alapján.
Az SX4-ben ez kb 5 perce művelet de ehhez nem biztos hozzáfognék.
Van esetleg javaslatotok?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Kornel
veterán
válasz anonymus89 #24948 üzenetére
Hol akcios?
A H4 is az? -
M_o_g_y_i
őstag
válasz bandus #24901 üzenetére
Nemrég vettem "gyorsban" egy pár Bosoko-t, de ha vége a télnek, megy föl rá a GoodYear.
(ósánban SOKKAL olcsóbb, mint a tuskóban 2990 vs 4490-4990, autósboltok nem nagyon tartják )
Fater Puntójára kb. egy éve vettem a GoodYear-t, és köszönik szépen jól vannak. Csendes és jól töröl.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.