- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok! MSI Mortar Artic B350M lapba hány RX560 préselhetö be? Riserrel vagy simán (milyen kéne?) esetleg 2 bemegy? Van értelme normál géppel így 2 GPU-t futtatni?
[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
RX 580 8GB Nitro+ mellett miért csak 25 MH jöhet? OC optimális core 1150 memory 2200 undervolt 850. Minden servert végigvettem de nem megy fölé. Reject szinte semmi, a kártya eddig alig volt használva, 4-5 hónapos. Más nem használja a gput.
[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
Normális dolog, hogy tegnap elött 3 EUR átlaggal bányásztam, tegnap 2.55 EUR, ma 2 EUR. Esett az árfolyam vagy én bénáztam el valamit? A 25 MH állandó végig.
[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
válasz Racer77 #56288 üzenetére
& koko52 köszi! Nem tudom van-e értelme venni így egy plusz kártyát. Rokonom eladná 60-ért a 480 8GB nekem, ez most kb 1 hónap alatt térülne meg. Viszont ha leesik utána az árfolyam és nullán leszek akkor lesz egy felesleges kártyám amiért futtattam a gépet egy hónapig.
-
Tamas1982.1
tag
GminerCuda-t hasznal valaki? Jobb mint a Phoenix/Nbminer? Eddig az SRB-t hasznaltam, de ahhoz kepest 5-el tobbet hoz a Gminer. (30-31 korul, szerintem az RX 580-nak ez lehet a max).
-
Tamas1982.1
tag
Cserélt valaki már fan-t a kártyán hogy halkabb legyen? Az RX 580 Sapphire 50% mellett is elég hangos. Van valami alternatíva, hogy extrém halk legyen?
-
Tamas1982.1
tag
Mit fogyaszthat egy Ryzen 5 3600 + 2 RX 580 8GB (mindkettöre 80W fogyasztást ír a Radeon Panel)?
-
Tamas1982.1
tag
5500 XT 8GB megéri
újonnanhasználtan 70 ezerért? 3 EUR körül hoz naponta kb.[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
Ledger Nano S-t érdemes venni? Jelenleg a Nicecash wallet-et használom, de vennék nagyobb összegben coin-t és nem akarom elbukni. Ez a Nano S nem tud tönkremenni mint bármelyik USB? Nem szivesen buknék nagyobb összeget.
[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
válasz fireman123 #57511 üzenetére
&varmi2 kösz srácok! Ez érdekelt. Nem akarnám kizárni magam a saját pénzemböl.
-
Tamas1982.1
tag
Ha beteszek az RX 580 mellé egy RTX 3070-et az fog rendesen hozni Ryzen CPU mellett? Nincs ilyen hátrány, hogy a két gyártó termékei-driverei gyengítik egymás teljesítményét?
-
Tamas1982.1
tag
180 ezres árakon van még értelme venni új 580, 1660, 5500 kategóriát? Ezek 22-30 közötti hasht tudnak.
-
Tamas1982.1
tag
ETH-t venni hol érdemes nagyobb tételben? Hogy ne nyúlhassa le senki? Jelenleg Nicehash walletem van, de oda nem mernék betenni komolyabb pénzt.
-
Tamas1982.1
tag
Nicehashen hogyan lehet a kibányászott eth-btc-t pénzre váltani? Mindkét hitelesítés már rég megvan. 2 hete hozzáadtam a bankszámla számomat is, de az nem váltott át még máig. Ha jól gondolom ez kéne hogy váltani tudjam? Withdrawal-euro?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest