-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
fogtunder #43865 üzenetére
Igen. Természetesen egy jó évig ez sem lesz ingyen, de én törekszem a ennél hosszabb távra előre tekinteni. Én ezt néztem ki. Pontosabban nem ártani még két 275 wattos napelem panel, de az már csak utólagos bővítés lesz szerintem.
(#43866) Iginotus
Lásd a linket!
Természetesen van még telepítési költsége is a dolognak, amivel kalkulálni kell. Valamint a lakhelyed önkormányzatát le kell infózni, hogy milyen rendeletek vonatkoznak a szélgenerátor telepítésre. Alapban 6kW-ig nem engedélykötele, de pl magassági korlátozás lehet. Ez nálunk pl a házmagasságod +3 méter. Szélerősség mérésre is szükség lesz, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e egyáltalán szélgenerátorban gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest