-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az új NBminernél azért tapasztaltok hibát mert a régi power limiten hagyjátok. Gondolom. 20-30W adni kell neki pluszban. Ugrál a fogyasztás és a MHs is és úgy tűnik mintha kevesebb lenne. Viszont én megnéztem az átlagokat. MHs ugyanannyi vagy 1-2vel kevesebb de a fogyasztás 1000W -ról lement 750W-re órás átlagban fali fogy mérővel. Tudom sokan mondják nem jó ha ugrál de azért ez nem kevés fogyasztás és költség. Na meg kisebb fogyasztás kisebb hő az meg hosszabb élettartam. Lehet épp kiegyenlíti egymást a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest