- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Skype topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
-Skylake- #59583 üzenetére
Nem az átmenéssel vagy a megértéssel van a baj.
Én tökéletesen megértem amit mondasz.
Azt is megértem és igazat adok benne, hogy valóban van olyan aki tények nélkül megalapozatlanul hirdeti az igét.
(Aki mellesleg nem én vagyok, még ha a múltban volt is 1-2 ilyen hozzászólásom én mindig erősen jelzem, hogy az csak az én személyes véleményem, az én személyes tudásom alapján amit a napi szinten való folyamatos hírek és egyéb információkból rakok össze, tehát már van valamilyen alapja annak amit mondok)A másik meg annyi és itt szerintem offolható is a téma, hogy miért érzed azt, hogy neked kellene itt a fórumon megvédeni bárki vagyonát vagy bármilyét is attól, hogy a "kamu jövőbelátás" miatt éppen buknak e vagy sem.
Igazat adok neked! Meg megértem. Csak azt nem értem, miért szívügyed a szentléleket játszanod itt (ami hosszú távon már átfordul zavaróba), mintsem letojni az egészet.
Most nem azért, de az az ember aki egy fórumon, bármilyen random ember beböfögése után dönt ilyen anyagi témájú kérdésben, az meg is érdemli ha beszopja.
A nyilvánvalóról beszélsz te is, én is a 2 oldalról. Amivel 3x mondom egyetértek és igazad is van.
De nekem eddig úgy jött pedig le, az írásaid során, hogy ugyanolyan üveggömbből jósólósan nyilvánítod ki te is, hogy a crypto az csak bukó lehet.
Tehát semmivel sem jobb/több/értékesebb a mondanivalód, csak te a másik oldalról közelíted meg.
De akkor így tisztáztuk.
Ennyi.
Helló
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest