-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
aerosmith #58206 üzenetére
Nincs mit abbahagynom. Ennyiből is látszik ...... (inkább hagyjuk)
Én nem degradáltalak, nem szóltalak le.
Azt mondtam, hogy pont most beszéltem egy olyan emberrel aki úgy gondolkozott mint te.
Ez egy megállapítás volt. De nekem megy a matek képzeld, neked a szövegértelmezés látom kevésbé. Olvasd el újra mert végig pozitívan írok arról az egyénről és szituációról is. A végén elpoénkodtam mert ilyen vagyok, ilyen elven aki ennyire fosos tényleg ne menjen ki az utcára mert elüti a busz... de ez tök mellékes.
Nem vagyunk egyformák és én ezt szóvá sem tettem, hogy bajom lenne ezzel.(hol láttál ilyet?) Nekem eltér a véleményem és ennyi. Ezt nem fogom soha megérteni, ha én elfogadom a másik véleményét (mert elfogadtam a tied, mint írtam is nyilván bármi előfordulhat és igaz persze),attól hogy én leírtam a saját tapasztalatom (Pláne nem ajánlottam!! szóval megint nem ment a szöveg értelmezés) akkor azt miért nem lehet elfogadni és normálisan leírni a véleményed, (amit eddig is tudtam, hogy ha nem muszáj a sata akkor ne) miért kell előadni magad az ilyen copy paste infóra odavágott "matek megy?" degradáló dumával. A példád is tök irreleváns
na én itt off vége.
Nem fogok a semmi miatt magyarázkodni, mert abszurd.ON
Amúgy meg nem tudom nálatok miben más nekem 3 hónap alatt soha nem volt egy win restartom, miner restartom stb semmi! 0-24 megy és azon kívül mikor én állítgatom és esetleg test fázisban megy valami, soha nem volt semmi még.
Lehet mákom van, vagy nem hajtom úgy ki a VGA-t vagy nemtudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Adobe Lightroom topic
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest