Új hozzászólás Aktív témák

  • aerosmith

    őstag

    válasz Kiskokó #58180 üzenetére

    Te kezdtél el személyeskedni, ha abbahagyod azt a stílust akkor én is.
    Nekem nem fáj ha leég a riged de nem kellene a rengeteg frissen bányászásba kezdő között hibás gondolkodásmódot terjeszteni.
    Ha az ő szobájuk ég ki az gondolom nem a te bajod lesz.
    Attól hogy valaki egyesbe 6000es fordulatszámon jár a kocsijával és semmi baja, még nem az a jó megoldás.

    Windows alatt már számtalanszor fordult velem elő, hogy újraindult a miner progi és resetelte magát az nVidia VGA profil is. Mivel nem ültem a gép előtt csak onnan vettem észre hogy elkezdett a venti max fordulatszámon pörögni mert 340W mellett kezdte újra a bányászást.
    Mindegyik nagy rigemen Hiveos van, ahol be van drótozva, mennyi wattot kapjanak a kártyák mégsem fogom megkockáztatni a SATA kábelezést.

    Nem saját tapasztalat mivel én csak PCIe-t használok az összes kártyámhoz, de nem egy ember olvaszotta már le a sata csatiját még a régi kártyákkal is, a mostaniak még többet vesznek fel.
    https://www.reddit.com/r/EtherMining/wiki/hardware/risers
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=2997012.0

    Ennek a gyereknek 3 hónapig ment minden probléma nélkül a rigje aztán leégett 2 sata csatija:

    "I'm one of them stupid people who used sata to molex cables. It didn't work out as you can see. But they did work for 3 months before this started happening. I've already burned 2 cables so far. 1 is currently as we ae speaking alarmingly close to burning (but I don't have the required hardware yet to fix my problem. and shutting off my rigs is just no option at all.... lol). It's super hot."

Új hozzászólás Aktív témák