-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Sajnos az enyémet pont nem, bár anno fiatal (14 éves) fejjel azért jó lökés volt az új számítógépembe az a durván 700-800$.
Na meg én is megtaláltam a régi pénztárcám, még ($580 volt a BTC) 0.4BTC-t találtam üresben. Igaz a jelszóval megszenvedtem ami a tárcán volt, de végül meglett. Az a vicc hogy még a mai napig úgy emlékszem hogy ennél sokkal több coinom volt mert több wallet is ment sok gépen. Lehet hogy előkaparom én is a régi hdd-ket és végigpörgetem, hátha (van egy ilyen jó szokásom hogy háttértárakat megtartom bármilyen configról is legyen szó, minden visszaállítható értő kezekben így inkább én teszem el).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- XBOX ONE X 1TB CD-S 2 KAR!
- 8db Hitachi Ultrastar 7K4000 / 3TB / 7200 RPM / 64MB / 3.5" LFF / SAS2 / 6Gbit / HUS724030ALS640
- Ritka Texas Instruments TI 486 TX486DLC/E 40MHz és ULSI CPU és Co-CPU kerámia processzor
- Eladó LG 43UQ75003LF 4K Smart TV
- Sennheiser Momentum True Wireless 4 (kipróbálva, pár napos+ számla)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest