-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulder_
tag
Nekem 3 egyforma rigem van, gépenként 2 db rx470es kártyával, a háromból 2ön tökéletesen fut a V9, a harmadik kb 1 perc bányászás után leáll, ha V8on megy akkor nincs probléma, igaz csak i2ön mert felette már előjön ugyan az a hiba mint a V9en. Én a tápra gyanakszom ebben egy noname 530as táp van, szerintem nem bírja a sipe-kokat.
A 3 gépben egy dolog különbözik a táp, az egyikben egy chieftec 500-as van tökéletesen megy V9-el alap i értéken, a másikban egy FSP 600as táp van az is tökéletesen megy V9-el, a harmadik egy 530as deep cool táp, nah ezzel vannak a gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LG OLED Televíziók -30%
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest