-
IT café
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
ubyegon2 #9626 üzenetére
Szia(sztok)!
Szuper, köszi. Igazából az egyéb letöltésekkel a másik meghajtót szoktam "szemetelni". A rendszer meghajtóra a frissítések, és a programok mennének csak (nem játékok).
Ami a boot-ot illeti, vasárnap frissítettem, hogy melyik kernelre, azt most gép hiányában nem fogom tudni megmondani, de a laikus felhasználóként adott ötleteidet nagyon köszönöm, belevetem magam a dologba, hátha sikerül valamit találnom. Akkor meg is van az első (számomra) komolyabb feladatt
(#9628) sonar
Neked is nagyon köszönöm a tippeket, és igazad van, meg kell még tanulnom kérdezni a témában
, megnézem amiket írtál. A boot idő egyébként a vasárnapi kernelfrissítés előtt nem egész 2 perc, frissítés után ez kb. a duplájára, 4-5 percre emelkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest