- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10510 üzenetére
Laikusnak tartom magam, igy ezzel semmi gond nincs
Pontosan azt kaptam en is ami a piros sorban van, lenyeg az, hogy megtehettem mert sikerult
Szo se nincs arrol hogy nem ertenek egyet "a mindenki által jónak tartott módszerrel", csupan megdobbentett, hogy ez igy van, es mint irtam nehany kattintas tavolsagra van ez....nem, nem tervezek igen gyakran szerkesztgetni /home-on kivuli filekoat, de amig gyakrolok ezen addig siman megeshet, majdcsak figyeld meg milyen kerdesekkel fogok meg jonni es szerintem a valaszok a /home-on kivuli fileok szerkeszteseben lesznek+++
ezzel szerintem nem vagy egyedul, jomagam is eltem abban a vilagban, amikor emberi kapcsolatokkal kommunikaltunk ...persze, hogy off - mint ahogy az emberi kapcsolatok is azok
en sem tanultam infomatikat, hogy is mondjak, autodidakta modon tanultam...akkoriban en ugy mentem a szuvbe dolgozni kozepiskola utan, hogy egyszeruen erdekelt....es felvettek, eloszor operator voltam nagygepeken, majd "fel"kerultem a programozasi osztalyra, miutan tonkravagtam az IMB4361-et azzal, hogy C64 programokat masoltam a szalagokramentes gyanant - csak nem neztem, hogy mire masolom, termesztesen egy ertekes szalag volt, amin anno a fuszert nevu nagy vallalat berezese volt ...uppsz
Azok utan buntibol el kellett mennem progamozni, majd hagytak tanulni pascalul es clipperula tobbit viszont mar nem irnal le, mert a sok offrom meglehet masokat bosszant
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Elite: Dangerous
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest