Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz sh4d0w #93316 üzenetére

    Most lecsekkoltam, miért nem nagyon ajánlott a Legend 800, de szerencsére nem az a gond, hogy behal hamar, hanem menet közben QLC NAND-ra váltottak. Emiatt nem ajánlott szaktopikban, de egyébként arra, amire használod, bőven jó lesz. :K

    Amúgy érdekes ez a Samsung túlárazott dolog is, persze nyilván tárolásra nem a drágábbat veszi az ember...én inkább azért veszek Samsungot, mert amíg a rozsda meg nem eszi a notit, nem akarok az SSD-vel tovább foglalkozni. Ettől persze mindig jó áron próbálom őket levadászni.

    Amazonon 2K ertekelesbol 5-os skalan 4.7

    Ezzel azért úgy vagyunk, hogy megveszi a user, örül, hogy húdejó és értékeli. Az első héten. No de az első héten mit tudunk értékelni egy SSD-n? ;)

    (#93313) Crvsh3R

    Particionáláskor jellemző home user hiba, hogy meghajtó helyett partició betűjelet alkalmazunk. :N Lényeg, hogy a HDD az jó, ezek a WD Purple Surveillance merevlemezek megbízhatóak, főleg ha biztonsági rendszer alá kell, akkor igazán optimális a működése. De persze nyilván más területen is lehet használni, ha rendszert nem akarunk rá tenni. Arra nem optimális, nagyon nem.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB industrial SSD 45eft

Új hozzászólás Aktív témák