Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz ZCoyote #8085 üzenetére

Nem értek hozzá így nem tudom, de én örülök a legjobban,mert megusztam Vladi mester "kínzó eszkőzét" a " na akkor szerkesszünk kézzel ilyen olyan fájlokat" :)

Pedig nem úszom meg ,mert a " numlockx " parancsot valahogy be kell táplálnom a rendszerembe. :DDD ( ,de előtte szétnézek grafikus felületen,hátha van egy eldugott menüpont ebben a Control Center-ben ) ;)

(#8086) doc :

Igazad van ,bíztos program függő is a téma.
    Most ,hogy újraindítottam a rendszert már a teljes panel magyar lett, hirtelen nem találtam angol nyelű progit , kivéve a GIMP-et.

Fentebb linkeltem mik vannak feltéve "hu"-s csomagok ill. a "i18n" + a language-selector.
    Utóbb felkerült a selector qt-s verzíó is és amit találtam még nem telepített "hu"-s csomag.

Más:

Mostmár jó lesz vigyáznom a kis rendszerem kezd hízni azt hittem megúszom kb. 500 csomag környékény mivel az alap elképzelésem 210 csomag (rendszer) és egy pár kiegészítőre épült volna. Jellenleg: 584 -nél tartok.

Éppen akartam jelezni a holnapi tervezetett pl.: shutdown menü átszabása, mert csak egy Log out volt benne, de mostanra ez is összeszedte magát van minden. :)
    Jó kis rendszer lesz, egyszer.

Viszont amit észre vettem a karakteres betöltés első sorai közt azt kielemezhetnétek!

" kinit: no resume image, doing normal mod "

Ez lehet ,hogy pont összefügg a betöltö csíkos képernyőm hiányával. :F
    Holnap segíthetnétek megoldani ezt a témakört ,ha van kedvetek. :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák