- Milyen routert?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz Dreddy32 #59754 üzenetére
sok lehetőség van.
1 digi kábel esetén. DVb-c tunerrel teljes keresés az egyéb szolgáltatók beállításnál, így megtalálja.2 menj a digi honlapjára, nézd meg a keresett adók freki kiosztását, és kézi hangolással állítsd be. ( miután megadod a frekit, nyomj a frissítés gombra. akkor kiírja milyen csatornák vannak azon a sávon, majd nyomj rá a tárol gombra is!
3 Ha STBoxot használsz, akkor azon hangold be, vagy a tv-ba is vigyél egy koax kábelt egy elosztóval. Így a kódolatlan csatornákat azon is nézheted
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz Dreddy32 #59754 üzenetére
Láttam a Digi kábeles topikban, hogy a másik tévéden sem működik, vagy ott ez már megoldódott? Egy ilyen leírást találtam,
A digitális kábeltelevízió szolgáltatás paraméterei:
Frekvencia: 418 MHz
Szimbólumsebesség: 6,875 Mbaud
QAM mód: 256
Nekem ugyan nincs kábel tv-m, de megnéztem, hangolásnál a További szolgáltatókat kellene választani, és
1, Hálózatkeresésnél: induló Frekvenciának 418000 (kHz)-et beírni, és újrahangolni, ha digitális előfizud van, akkor Csak Digitálisnál pipa, és a Kódolt Programoknál ne legyen pipa. Kezdés.
2, Gyorskereső: Frekvencia 418000, a többi az előzővel egyezik.
3, Full Scan, ez a legegyszerűbb, mert itt minden automatikus.6875yvsmad De csak akkor, ha balhét akarsz.
anonym1s A Vortex-et nagy ívben elkerülném. Inkább ezt: LG 32LB550B
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dreddy32 #70218 üzenetére
A tavalyi szériából egyetlen 3D-s FHD tv van, az LG 42LF652V. 2 db szemüveg jár hozzá és extraként lehet venni egy második un. Magic Remote távirányítót is, Webshopból rendelve olcsóbb, hivatalos forgalmazónál (mint MM, extreme digital, euronics, teszkó, stb.) drágább. Viszont utóbbiaktól hivatalos gyári garid lenne hozzá.
-
törölt tag
-
MTbc
senior tag
válasz Dreddy32 #70537 üzenetére
Üdv, szerintem nem azért írja, nekem is freemailes, az egyik pl.
Ha tv- regisztrálsz (ahogy én) akkor gmaillel léptem be, magyar store magyar tv sugárzás,utána létrehoztam egyet PC-n amin már a Angol storba regisztráltam, majd tv-n magyar műsorszórással, de angol store-al. Ekkor szólt nekem is hogy nem lehet, akkor átraktam mindent Egyesült királyságra, és elfogadta.
Nem gondolnám hogy megkülönböztet különböző mail szolgáltatókat az LG. -
Pendragon911
aktív tag
válasz Dreddy32 #71442 üzenetére
Tegnap vettük a TV-t, a 3 napban így még benne vagyunk, kérdés, hogy vajon érdemes-e foglalkozni a Tesco-val ilyen téren, hogy cseréljék ki, elég macerás volt a vásárlás így is. Ha ma nem is, de hétfőn valószínűleg teszek egy próbát az LG-nél, most bátrabb vagyok szervizhez fordulni, mint korábban, ugyanis ezelőtt LG problémával egy szerelőhöz kellett menni, aki a környékünkön sok márkának szakszervize volt, viszont igencsak csapnivaló és a rossz munkájáról hírhedt volt. Én is kíváncsi leszek, hogy mit mondanak, lehet először ők is azt javasolják, hogy cseréltessem ki, bár attól azért is tartok, nehogy az legyen, hogy nem adnak egyszerűen egy másik készüléket, hanem megnézetik ezt és napokig nem lesz tv-nk. Egyébként foci esetén más zavaró jelenséggel nem találkoztunk még, viszont ha fekete háttér van, akkor a fenti sarokban látszik a fehér bevilágítás, gondolom ott már tényleg a csavarok túlhúzása a ludas, de én nem nyúlok hozzá, isten ments, hogy elvesszen a garancia. Miután beszéltem az LG-vel, mindenképp beszámolok a fejleményekről nektek.
[ Szerkesztve ]
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Dreddy32 #71442 üzenetére
Tegnap visszavittem a TV-t a TESCO-ba, egyelőre még ugyanazzal a készülékkel tértünk haza, de javasolták, hogy vegyem fel a kapcsolatot az LG szervizzel. A boltban azt mondták, hogy nem cserélhetik, amíg a műszaki kolléga nem nézte meg működés közben. Na mondom, erre számítottam, aztán majd a műszaki kolléga biztosan egy elektro szaki lesz, aki velem egyetértve igazolja, hogy tényleg csíkos. Nem így lett.... Szegénynek fogalma nem volt a LED TV-kről, meg úgy szerintem mélyebben semmilyen elektronikus berendezésről sem. Azt mondta, hogy ő nem látja ezt a hibát, sajnos az ott futó 15 mp-es demó videóval tudtuk tesztelni a TV-t, amiből persze nem derült ki semmi, így nem mondhatta azt, hogy látja, viszont elhiszi, hogy foci közben észlelhető, úgy azt mondta, hogy majd a vevőszolgálatos hölgyekkel kitalálunk valamit. Azt találtuk ki, hogy mivel a műszaki kolléga nem tudta megállapítani a hibákat, így nem cserélheti ki, de hívjuk az LG-t és ha ők azt mondják, hogy igen, ez hiba, akkor nyilván cserélik majd. Ezért én megírtam nekik, hogy pl foci meccs közben igencsak látszódik a függőleges csíkozódás és sötét képnél a sarkokban bevilágítás tapasztalható. Ma reggel megkaptam a választ tőlük, a következőt írták:
"Sajnálattalo olvassuk, hogy a készüléke nem rendeltetésszerűen működik. A megnevezett jelenségeket sajnos látatlanul nem tudjuk megmondani, hogy a hiba maga milyen mértékű, de ahogy Ön is írta a csíkosodásnak nem szabadna látszania, illetve a csavarok lazítása sem az Ön feladata. Kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a lenti elérhetőségen és szerelőt küldünk Önnek."
Így hát a következő lépés az lesz, hogy felhívom őket és telefonon is bejelentem a hibát, aztán remélhetőleg meg is nézik, majd cserélik vagy javítják. A további fejleményekről beszámolok még.
Ezeket leszámítva meg vagyok elégedve a TV-vel, mert gyönyörű képet ad, a 3D is rendben van, tehát ajánlani tudom én is mindenkinek.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Dreddy32 #84749 üzenetére
Nem tudom, ha jobb árakat keresel: 624V helyett az elődje is van még jobb árban, ami szinte ugyanaz, és azon még van Jack csati is. UHD-re pedig a tavalyi 49UH603V-t lehet venni a teszkóban 20% akcióban 139,9k-ért. Már amelyikben van készleten bontatlan darab. Az UHD-k jóval gyorsabbak, menüben és smartban is, de erről biztos olvastál itt, már sokszor le lett írva. Ezekről a tévékről van szó, vannak tulajoktól beszámolók a 2 típusról.
bbdzyx Szerintem bármilyen usb-s egér+bill. kombóval menni fog, de pl. a youtube nem enged külső billentyűzetet használni. A TV VEZÉRLÉSE Bluetooth-on csak az Magic táv(ebben hangalapú keresés is van), és a hangeszközök tudnak működni, ha jól tudom. Hogy vált be a tv választás, még nem írtad?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest