-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz szimi57 #93930 üzenetére
Neeem,
ott lehet a gond, hogy ez egy spec Tréhome fw-el ellátott magyar router, tehát valószínűleg lebutított.
(bár akkor sem értem, hogy a kábel végéről és a wifiről miért tudok laptoppal és PC LAN-al is kommunikálni, de a tévé nem lép fel rá, illetve fellép, de nincs internet nyűgje van.)hosszú anyázás után újabb routercsere, az emlegetett Tréhome helyett egy ASUS, amin Tomato firmver fut,na azzal azonnal észheztért a tévé.
A másik szobában lévő tévénél a Tomatorol elvezetett kábelt próbáltam az oda áthelyezett Trékom routerrre (Dlink) csatlakoztatni.érdekes.
Ott is müxik, kábelen a laptop 480 mega letöltést és kb. fele feltöltést produkál.valamelyik nap áthelyezem oda a TV BOXot és vallatóra fogom.
Igaz az a városi legenda, hogy a TV Box wifin osztja a vezetékes internetet, így lehetne rá csatlakozni ? ? ?
Érdekes, de a mobilom még mindig a Dlink(Trékom) 5G-s hálóján lóg, ha hazaérek rögtön azt csípi meg, ha látja és sokkal jobb letöltési paramétereket mutat.
szóval mágikus ez a netvilág, igaz a mondás, hogy ha túl sok a szabadidőd vegyél vmi számítástechnikai terméket és már meg is van oldva az eltöltése.
amíg küzdöttem, hipphopp este lett, lassan ideje ebédelni (sőt reggelizni) és lassan vacsorázni.
"kapja be BillGécc"
bárkinek bármilyen építőjellegű ötletét (azonkívül, hogy hülyevagyok) szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja