Új hozzászólás Aktív témák

• Luissimo

veterán

válasz szimi57 #93930 üzenetére

Neeem,
    ott lehet a gond, hogy ez egy spec Tréhome fw-el ellátott magyar router, tehát valószínűleg lebutított.
    (bár akkor sem értem, hogy a kábel végéről és a wifiről miért tudok laptoppal és PC LAN-al is kommunikálni, de a tévé nem lép fel rá, illetve fellép, de nincs internet nyűgje van.)

hosszú anyázás után újabb routercsere, az emlegetett Tréhome helyett egy ASUS, amin Tomato firmver fut,na azzal azonnal észheztért a tévé.
    A másik szobában lévő tévénél a Tomatorol elvezetett kábelt próbáltam az oda áthelyezett Trékom routerrre (Dlink) csatlakoztatni.

érdekes.
    Ott is müxik, kábelen a laptop 480 mega letöltést és kb. fele feltöltést produkál.

valamelyik nap áthelyezem oda a TV BOXot és vallatóra fogom.

Igaz az a városi legenda, hogy a TV Box wifin osztja a vezetékes internetet, így lehetne rá csatlakozni ? ? ?

Érdekes, de a mobilom még mindig a Dlink(Trékom) 5G-s hálóján lóg, ha hazaérek rögtön azt csípi meg, ha látja és sokkal jobb letöltési paramétereket mutat.

szóval mágikus ez a netvilág, igaz a mondás, hogy ha túl sok a szabadidőd vegyél vmi számítástechnikai terméket és már meg is van oldva az eltöltése.

amíg küzdöttem, hipphopp este lett, lassan ideje ebédelni (sőt reggelizni) és lassan vacsorázni.

"kapja be BillGécc" :))

bárkinek bármilyen építőjellegű ötletét (azonkívül, hogy hülyevagyok) szívesen fogadom. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák