Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beriv
tag
Sziasztok én is beleőrülök a Tv vásárlási mizériába.
Segítséget szeretnék kérni!
50" ami kell, melyik a legjobb vétel?
Kb 200++a lélektani határ.
LG 50LB670V ez tetszik nem tudom van-e jobb vétel más márkából.
Ami fontos: stabil gördülékeny működés, usb mkv akadásmentes lejátszása. -
ma.ci23
tag
Üdv!
Tudnátok segíteni hogy mekkora a talpak közti távolság ezen tv-n? -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
Lallleee25
újonc
a szemüveget más is megerősíti hogy az AG - S350 mondjuk jó lenne nekem 50PB690V hez ? :/ mert akkor rendelem is meg Ebayről .....
-
parkr
őstag
ööö.. akartam frissíteni LB650-t 04.32.20-ra, de azt látom hogy az enyémen 04.33.22 van
másik dolog a magic remote szoftverét nem sikerült frissítenie - ezt párszor kiírja és utána csak az segít ha kiveszem egy pillanatra az elemet a magicből... erre valami ötlet??
-
zenok555
csendes tag
válasz Shingen #48585 üzenetére
Hát nem is tudom, hogy lehet óvatosak lenni e téren. Jó sokat visszaolvastam az elmúlt napokban, de nekem egy kicsit próba-szerencse jellegűnek tűnt az összes frissítés.
Ahogy írtam is tegnap meg ma próbáltam tv-n keresztül frissíteni, de nem ment. Hátha ez azt jelenti, hogy egy nagyon stabil verziót tesznek éppen fel -
Shingen
addikt
válasz zenok555 #48584 üzenetére
" A másik kérdésem az lenne, hogy ha USB-ről frissítek, akkor egyből telepíthetem a 03.23.25-re a legújabbat, jelen esetben a 04.30.20-at? "
Hát persze.
Csak azért nézz körül annak a verzionak nincs-e vmi bugja.
Mert downgreedelni nem lehet.Tehát utána már alacsonyabb verzio számú sw nem tudsz feltenni.
Óvatosan a frissítéssekkel.風林火山
-
zenok555
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja van egy 55lb671v készülékem. Eredetileg 03.23.25 szoftververzió van rajta és vagy kétszer jelezte, hogy van frissítés (04.30.16), de nem engedtem, mert nem volt időm foglalkozni vele. Most frissíteni szeretnék, de azt írja, hogy nincs új verzió. Még országot is váltottam a beállításban, hátha, .. de így sem ajánl fel frissítést. Mi lehet az oka? Stabil UTP kábeles internetkapcsolat van tv és router között.
A másik kérdésem az lenne, hogy ha USB-ről frissítek, akkor egyből telepíthetem a 03.23.25-re a legújabbat, jelen esetben a 04.30.20-at?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv:
zenok -
Harcsai
senior tag
Gondolom, hogy nem arra való, de egy lg 42lb650v-n a hagyományos piros/kék szemüveghez készült filmeket is meg lehet nézni?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
spidersoft
senior tag
up... Senki?
-
Shingen
addikt
válasz hosszug #48580 üzenetére
Szerintem ez egyén függő.
Meg attól is függ, hogy ágyból nézed vagy kanapéból.
A 3D miatt a lényeg hogy szem magasságba legyen a képernyő úgy fog legjobban érvényesülni a 3D hatás.
Én azt mondom kezdésnek kb. a földtől 160 cm a tv alja, aztán majd korrigálod a méretet tovább.風林火山
-
hosszug
tag
Sziasztok. Van egy 47 es lb 650es tévém, milyen magasságban helyezzem el a falon. Ha valaki tud tanácsot adni megköszönöm.
-
Nunder
őstag
8-9 között mozog, de szerintem megéri.
Láttam Szoktam nézegetni a szerkesztő topikokat, és jót kuncogtam magamban, hogy ebből biza nem lesz semmi De a bohóc is jó lett, és ezzel a vigyorral még hasonlít is sztem az enyémre.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Harkovz
aktív tag
Letöltöttem én is az újabb szoftvert,de nem tudom felrakjam-e van-e értelme.
-
-
Lallleee25
újonc
Urak köszönöm mindenkinek a tanácsot segítséget. én is úgy olvastam hogy az AN MR 500 lesz az én emberem, de így előtte meg kell váljak az AN MR 400G -mtől :/ a szemüveget más is megerősíti hogy az AG - S350 mondjuk jó lenne nekem ? :/ mert akkor rendelem is meg Ebayről ...
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Mindig visszatértünk a 4k esetében a legfontosabb kérdésre. Van rá tartalmad? Ki tudsz rá bármit is tenni?
A 4k Blu-ray lemezek szabványát még csak most fogadták el. Torrenten sincs semmi.
Ha van Netflix előfizetésed (nem kicsi honunkban élsz akkor esetleg van rá tartalmad, de addig felesleges.
Egy jó árasított Full Hd-nak sokkal jobb képe van mint egy belépő szintű 4k panelnek.
A többi indok:
http://www.cnet.com/news/why-ultra-hd-4k-tvs-are-still-stupid/https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
beriv
tag
Sziasztok
Véleményeket szeretnék erről a két típusról:LG 49UB850V
LG 55UB850V
Találtam egy tesztet de nem nagyon vagyok hasra esve tőle..
http://www.hdtvtest.co.uk/news/49ub850v-201406033786.htm
Ár érték arányban megéri-e, vagy teljesen felesleges a 4K, és keresgéljek full hd-t? -
_NCT
addikt
Samsung UE48H6200-re megéri rálocsolni a pénzt? Eddig 150k volt a lélektani határ de elég jókat olvastam róla. 3D +smart nem fontos, inkabb hálózati csatlakozó kellene mert PC-ről használnám. Fps játékok néha, de főleg 1080p filmek nézésére hasznalnam , nincs TV előfizetesem és nem is lesz.
Láttam hogy aktív szemüveges ami nincs gyárilag a csomagban
220volt-bol vennem 161k most. Várjak vele, lesz lentebb még az ára?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ügyes voltam, és találékony. Használtam a keresőt.
A felírat bekapcsolása már megvan, csak nem jeleníti meg. Milyen fájl típusokat tud?Nunder Mennyiért, és hol vetted a távkapcsolót?
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz olasz69 #48554 üzenetére
Na lehet kipróbálom majd. Van a padon egy régi UPC Direct korszakból megmaradt parabola antenna+fej. Kíváncsi vagyok rá.
Más:
Milyen felírat fájlt képes megjeleníteni ha külső adathordozóról nézek filmet? Nekem sem az srt sem az sfv kiterjesztésű felirat fájlt nem jeleníti meg.
Hol kell bekapcsolni? A távkapcsoló subtitle gombjával nem működik. Igaz ha a fájlt nem tudja megnyitni, akkor nem is fog.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
apuc
őstag
válasz -=RelakS=- #48561 üzenetére
Köszi!
Van a gépemen egy DVI és egy HDMI kimenet.
A HDMI-be van bedugva az egyetlen kábelem, ami a monitorral van összekötve, azon pedig csak DVI bemenet van..
Ha vennék egy DVI-DVI kábelt és egy HDMI-HDMI kábelt, az oldhatja meg úgy, hogy a jelenleg monitor által elfoglalt HDMI dugasz felszabadulna- menne a DVI-DVI a monitornak, és (mivel nem gondoltam arra, hogy a DVI-HDMI miatt veszhet a hang is, így plusz vennem kell egy HDMI-HDMI kábelt?Bocsánat, ez már nekem is túl sok..
Akkor ezt teszem, hiszen a gyerek mindenképpen szeretné, ha a PC hanggal együtt lenne a TV-vel összekötve.. -
olasz69
senior tag
Tudtommal annyi a különbség!
(#48559) olasz69 válasza Lallleee25 (#48552) üzenetére
Kijavítom a ránéztem (tudom az igekötős igéket!)
Mostanában elég sok helyesírási hibát vétem![ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
Nunder
őstag
Reggel óta otthon pihen a 42LB650V.
Gyors összedobtuk, hogy a Digi Smart CAM-et be tudják konfigolni, de már a rövid ismerettség alatt is rájöttem, hogy imádom. Magic Remote tényleg hasznos, minden él és szinte lemászik a képernyőről.
Hazaérek belevetem magam a beállításokba, látom páran hasonló helyzetben vannak, így én is a linkelt videó után fogok elindulni.
Van esetleg más lépés, amit a beüzemeléshez mindenképp meg kell tenni?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
olasz69
senior tag
válasz Lallleee25 #48552 üzenetére
Kösz,hogy kijavítottad a passzív szemüveget!
Gyorsan rá néztem,de nem olvastam!Az létezik,hogy a 2 terás hitachi hdd-met nem jól olvassa be?(Usb3)
196Mb -lát ?
Köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
*H*
aktív tag
Az AN-MR500 jó hozzá. Viszont ez a plazma TV aktív 3D, nem passzív, úgyhogy nem jó hozzá bármelyik olcsó szemüveg. Az LG AG-S3** széria kell neked.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
olasz69
senior tag
A tévémmel ami 42LB731v.
De sajnos beletette a kódoltakat is!
Ami műholdon van és kódolatlan és dvb-s2(s)
szabványú azokat a tv-vel egy műholdvevő parabola antennával és egy fejjel(LNB)-vel
megnézhető!(#48547) ggmac A színe más úgy tudom!
(#48552) Lallleee25 Szerintem is egy AG-F310 is jó,de az a lényeg polarizárt szemüveg legyen!
A magic An-MR500G valószínűleg kompatibilis![ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
üdv
hát az adatlapja alapján az 500-as magic jár hozzá
szemüveg sztem mindegy milyen,csak LG passzív legyende majd jönnek még nálam okosabbak
-
Lallleee25
újonc
Üdv. egy kis segítség kellene nekem. létezik e valami olyan oldal ahol meg tudom nézni hogy az én TV -mmel mi a kompatibilis? LG 50PB690V hez keresek 3D szemüveget, és Magic Remote távot, de nem tudom hogy milyet eszik. segítsen nekem valaki. köszönöm szépen. szép napot
-
roomi
tag
Hi. Nézegetem az ivelt Tv eket. Jó a kép a szolgáltatás stb. Pont egy vasútállomás volt a képernyőn, olyan érzésed volt mintha a síneken állnál. De nem tudok rájönni, hogy mi a buli benne. Azonkivül , hogy tetszik a nejemnek.
-
Sallala1978
csendes tag
Az első bosszúságot okozó, vagy hiba vagy én vagyok türelmetlen.
Külső tárolóra csak akkor ajánlja fel a telepítési lehetőséget ha nincs elég hely a belső memóriában.
LS store-ra regisztráltam ugye. Gondoltam akkor a LG smart World -ről majd leszedem, pendrive- ra, aztán meglátjuk mi lesz. Természetesen az LG nem tud egy adatbázist használni ezért ide külön kell regisztrálni, csakhogy név, szül idő CÍM???!!! Nah nekem itt ütötte át az idegrendszeremet (nem mintha nem adhatnám meg farsba). -
dh66e
veterán
lg40ub800v
Van valakinek infója erről a tv-ről ?160k van. -
ggmac
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség az LB700V és az LB730/731V között? Árban több ezer forint differencia is lehet, míg összehasonlítva a kettőt, csak dizájnbeli különbség látható.
-
apuc
őstag
válasz -=RelakS=- #48536 üzenetére
Tegnap vettem egy LG 42LB671V -t, és nekem nagyon tetszik, egyenlőre.
A PC-vel milyen kábellel kössem össze, mert a fiam játszani szeretne rajta.
HDMI-DVI a jó választás?[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz #94529552 #48543 üzenetére
De remélem bejön , az Astrát meg fogom keresni,csak most vakon tekergetem,nincs rajta térerőmérő sem beltéri!
Találtam földit :24-et
digitális kábelt 44-et /tovább ugrottam/
kábel tv-t 24-et
műholdast 50%-nál 0-0/lehet a kábel lesz / 20 éves
68% 129 tv és 50 rádió ........75% 202Tv-84 Rádió..................Türelem csatornát terem!
76% 227Tv maradt a rádió 82-nál 153 az is tv 380már nem szerk!
na jó 1-et 441 Tv 164R 84%[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-=RelakS=-
veterán
Ami azt illeti, az "ikon választás" után megváltozott a kép (már ha nem csal az emlékezetem. Vissza nem megyek újra megnézni ).
Pont, mint anno a Philips tv-men. Ha a "Számítógép"-et választottam, még a felkínált menüelemek is mások voltak.[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
olasz69
senior tag
válasz #94529552 #48533 üzenetére
upc kábelem van és forgatható antennám,de nem /diseq csak sima elevációs/voltam upc direct szerelő
Akkor a upc csomaghoz tartozó szatelitre áll rá/a keresés/,mert azt levette a kábelről és hozzá rendeli gondolom!
Azért köszönöm a segítségedet!A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
*H*
aktív tag
válasz -=RelakS=- #48536 üzenetére
Így van, a bemenet neve lényegtelen, hiszen bármilyen név adható tetszés szerint. Nincs hatással semmire. Az eszköz választásánál, ha arra gondoltál, hogy a bemeneteknél a név mellett választható az ikon és eszköz típusa is, az sem számít. Az egyszerűen egy ikon választás. Mindkettő csak a bemenetek menüben/listában való könnyebb megkülönböztetést szolgálja.
-
olasz69
senior tag
válasz Diamond500 #48481 üzenetére
Erre most reagálok! Az Asszonyom pont az előbb nyomta kb ott ahol a sami tk-n az elalvás időzítő gombja volt!
Talán ilyenekben és a régebbi csatorna programozásban jobbnak hiszem a samut,de másban nem!Az oroszlánfejre azt hittem Te vagy az Pumma!
megjegyzem én is azért cseréltem avatart,mert többször láttam "magam" egymás után ebben a fórumban!A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
-=RelakS=-
veterán
Voltam ma tv-t tesztelni a MM-ban.
Egy 42LB671V volt az áldozat.Akinek WebOS van a tv-jén, és érdekli, hogy hogy kell beállítani:
A bemenetre kötött eszköz típusát PC-re kell állítani.
A kép módot meg Játék-ra. Egy korábban mutatott videóban Haladóra állították, azzal is működhet, ezt nem tudom.
Úgy néz ki, a bemenet elnevezése lényegtelen.Tapasztalatok:
1: pixel pontos kép.
2: a kép késleltetését nem tudtam megkülönböztetni a laptop kijelzőjétől
3: egyenletes színt a képernyőre kirakva kissé felhős, és a szélein sötétebb. Megszokható (tapasztalat a mostani tv-mnél).
4: a beállítások ellenére csak matat valamit a világossággal/kontraszttal. Csak extrém esetekben feltűnő (teljesen sötétből teljesen világosba váltás, ez is tapasztalat)
5: fura képhibák az egyik tesztábrán Ez lenne a tesztábra (teljes mérethez katt a megjelenő képen), ez meg a probléma. A jelölt árnyalatok közötti sötét sáv, és a 4:4:4 sorában megjelenő világos csík az érdekes. Tudom, elég beteg kép, de ez vajon mitől lehet? Semelyik másik ábrán nem találkoztam ilyen furcsasággal. (igen, gagyi a fénykép, szemmel jobban látható volt)6: a legnagyobb probléma: most már kéne egy ilyen, illetve a 679-es változata (ha már árban azonos), csak helyem nincs... nem akar valaki használt pana tv-t? Úgy nézem, általánosságban az LG jobban beválna monitorként
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
*H*
aktív tag
válasz #94529552 #48533 üzenetére
Valószínűleg a fordítási hiba javítása a legapróbb dolgok egyike lesz a következő frissítésben is. Nem ezért kell vagy nem kell frissíteni. Pl. a webOS verziója frissült ami jelentősebb, mint egy elrontott szöveg. Sokan frissítettek már, rosszabb biztos nem lesz.
-
olasz69
senior tag
Köszi az infót szia !
mintha a zte blade korszakból ismernélek,lehet rosszul emlékszemErről tudtok ? Akinél aktuális az LG Tag ON? [Tag On matrica ]
Félre raktam a matricát,már megtudtam mire jó!
Már 2013-as cikk! Újszülöttnek minden vicc új!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
embe
nagyúr
Hali!
Beléptem 1 hete én is az LG tv tulajok táborába, egy LG 42LB650V-vel.
Kérdésem, hogy van valami olcsóbb alternatíva a magic remote-nak? Tudom teló ...
Valami 2-3eFt.-os kínai megoldásra gondolok.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
olasz69
senior tag
válasz #94529552 #48526 üzenetére
Szia!
Köszi,látod még is ez lett,pedig már mára az uhd is megérkezett a másik boltba!
Upc a szolgáltató,de a műholdakat függetlenül szerettem volna használni!
Főleg a free-hd adásokat keresve,nézve!A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
olasz69
senior tag
Kérdeznék egyet,ha nem gond!!
Eddig nem találtam olyat,hogy a sat beállításnál tudom-e váltani a Thor 6 0,8W -utáni műholdakra?
Úgy emlékszem talán 5 szatelitet lehet vele egy időben rögzíteni!
Ha le van írva ,akkor elnézést kérek!(#48522) Shingen
Köszönöm az üdvözletet!
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
-
Indeys
csendes tag
Na meglett, LG 42LB650V,ma megkaptam.
Ha van valakinek tippje,hogy mit állítsak be feltétlen a Tv-n azt írjátok meg.Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy 5.1-es hangfalrendszerem, Genius SW-HF5.1 6000 , ezt szeretném rácsatlakoztatni a Tv-re.
A Tv hátulján van ez az optikai audio kimenet,ehhez van kábel, nos nem tudom hogy ez kell-e hozzá.
De a kérdés az lenne,hogy tudom összekötni a tv-t ezzel a hangrendszerrel?
Ilyen optikai kábellel,mint amit belinkeltem,vagy valami mással?A válaszokat előre is köszönöm!
-
olasz69
senior tag
Üdv! Mindenki!
Csatlakozom Az Lg-tvs Táborhoz!
42LB731V -lett végül!A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
TRob1
veterán
válasz Diamond500 #48514 üzenetére
Nincs még javítva ebben sem. Talán picit gyorsabb mint az előzővel (de lehet csak bebeszélem). Illetve nem tudom hogy ettől-e, de előtte többször volt olyan 1-2 perc után wifivel való filmnézésnél hogy "Megtelt a memória", mostanában meg soha, bármilyen 3D filmet végignézek simán. (De mint mondtam, lehet nincs is összefüggés) Semmi egyéb idegesítő dolgot nem fedeztem fel.
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Diamond500 #48511 üzenetére
Na ezért nem találja a tv. Balfax magyarok baxtak kitenni, a többi országnál ez nem volt gond. (én pl. leszedtem a német vagy egyesült kir. oldalról, és penről feltettem a tv-re)
¤ R'n'R ¤
-
gari24
tag
Hali
Vettem egy LG 42LB650V tv-t és beüzemeltem , csatornák mennek rajta illetve a wifire is felcsatlakozott az index.hu betölt.
A kérdésem hogy hol tudom megnézni a hálózati helyeket ? h milyen eszközök vannak a hálózaton ? hogyan tudok csatlakozni a nasra és filmet lejátszani róla ??Válaszodat előre is köszi
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #48509 üzenetére
De most nézem a magyar LG oldalon nincs is fent ez az újabb..
-
Diamond500
senior tag
Srácok az mitől lehet, hogy nekem 04.30.16 a verzióm (pár napja frissítettem), de most nézem LG honlapján, hogy van 04.32.20 is már 1hónapja de a TV nem talál frissítést
-
Shingen
addikt
válasz Tutu7030 #48505 üzenetére
Szerintem ez igen felejtős " sw finomítás lesz, és megkapják az idei modellek is? "
Más különben miért kérnék el jövőre a lóvét.
Ahogy MR régebben írta mindig egy picivel változtatnak a Tv évről évre, hogy minél több lóvét lehessen kaszálni.
Idén csak a WEBOS bevezetése miatt volt nagyobb különbség a LA és az LB között, meg emeltek egy picit a HZ-en.風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.