-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
arra gondol, hogy van akinek a szeme az ((apróbb vibrálásokra(képfrissítés)
mozgások drabossága, utánhúzás (IPS panel miatt) sötét háttérnél jelentkező bevilágítások az edge led-es tévéknél, kevésbé homogén fekete szín stb.)) jóval érzékenyebb mint az átlag.
aki ilyen "hiperjó" szemmel van megáldva, azt zavarhatja egy gyengébb panel által megjelenített kép.
Ezért érdemes vásárlás előtt minden kiszemelt tévét működés közben megnézni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
albgab
aktív tag
Igazából 200 van rá, de nem akarom csak azért elkölteni mert van, ha egy csomó olyan funkciója van amit nem is használnék. (alig nézünk filmet vagy egy gyerekünk és most jön a második, nincs rá időnk)
Lg 47-es fér bele az árba (samsung 46-os), így ezek közül próbálok választani.Pécsi vagyok így pest nem játszik.
-
huncutka1029
addikt
sokat segítene, ha az ékezteket is használnád, és konkrétan leírnád mit vársz
A sok fix fax benne van sajnos ez mit akar jelenteni?Ha használod a keresőt, a 2012-es modellekről mindent megtudsz a fórumból, napi szinten kitárgyaltuk.
Az idei modellekről sajna nem sok infónk van még, folyamatosan jönnek ki az új tapasztalatokkal a kollégák.Személy szerint én, ha filmet akar nézni illetve konzolozni akar a fiad, az LM620S -t ajánlom, még lehet kapni néhány helyen.(idei megfelelője az LA640, egy két HSZ alapján)
Ha kicsit többet költenél rá, és nem zavar a fényes tükröződő kijelző, akkor LM 660S beépített wiifivel, mozgásérzékelős távpiszkával jó alternatíva lehet.
Bár atavalyi modellek mind edge led-esek, ezért a clouding, felhősödés néha zavaró lehet, de jó beállításokkal tompítható.
Az LA (2013 modellek) már direct ledesek a belépő szinten, nem tudom mennyivel jobbak clouding szempontból, akinek van ilyen, majd elmondja. Nyilván ezek a tv-k vaskosabb kivitelűek, nem olyan vékonyak mint a 2011-2012-es széria.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
Szia,
szerencsére még nagyobb áruházakban rá lehet akadni tavalyi LM modellekre, jó a passzív 3D nem vibrál, de nincs olyankor vlódi fullHD felbontás, hiszen egy időben jeleníti meg mindkét szemnek szánt képet, ezért vagy a horizontális, vagy a vertikális pixelszám feleződik.
Viszont cserébe, szélesebb betekintési szöget kapsz,( mint a moziban Imax 3D), én spec nem bírom az aktív 3D-t nagyon megfájdul a szemem tőle.( ez egyéni szoc. problémám)Továbbra is azt mondom, hogy ár- érték arányban a 47"LM 620 nagyon jó,
itt nézd meg szerintem ennyiért ekkora kijelző nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
albgab
aktív tag
"Outlet / TV Outlet
Termékeink új,csomagolás sérült,szépséghibás azaz értékcsökkentett áruként érkeznek üzletünkbe, így a talpon és a hátlapon apróbb karc(ok) ,mikro karc(ok) előfordulhatnak.Ezekért nem fogadunk el reklamációt!
Az Ön által vásárolt készülék, amely lehet sérült, de rendeltetésszerű használatra alkalmas, valamint megfelel az előírások szerinti érintésvédelmi követelményeknek.
Az értékcsökkentett termék nem tartozik a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendelet hatálya alá."
-
Ravenloft
tag
Köszi az infót, de ezt jómagam is tudom. Nekem a problémám a Dual Play-el konkrétan az -amit alább írtam is- hogy a megfelelő szemüveg használata mellett (A-B) mind jómagam, mind pedig a játékos társam némi szellemképet lát az adott térfelén (splitscreen módban). Olyan mintha én is látnám halványan, amit ő a saját szemüvegén keresztül. Ami elvileg nem lehetne (mind a gyártó, mind pedig a szervíz szerint). Nem azt mondom, hogy így játszhatatlan az adott game, csak kicsit zavaró.
Először azt gondoltam, hogy ez csak valami beállítási probléma lehet, de sajna rá kellett jönnöm, hogy Dual Play módban, nem lehet semmit állítani. Aztán arra gondoltam, hogy lehet a hozzá adott szemüveg lehet a "hibás", de a szervízben meggyőztek, hogy ha 3D alatt nincs vele gond (úgy, hogy csak 2D-t lát vele az ember de azt tisztán) akkor az sem hibás. Szóval most ott vagyok ahol a part szakad. Pedig nagyon jó kis feature lenne ez a Dual Play splitscreen módban futó játékoknál.
Amúgy előre is GZ az új TV-hez!
-
sz.z.csicsi
tag
Minden játéknál amelyiknél van multi,vagyis osztott képernyős mód.Csak mint írtam nyulga a kép.Tehát kihúzza a képet a képernyő aljáig és tetejéig,de az oldalához már nem igazítja és ott fekete csik van 2 oldalt.
De nálam egyáltalán nincs szellem kép vagy áthallás.Az számit hogy azért szemmagasságba legyen a képernyő,de egymás mellett űlünk és nem közvetlen és így jó.Igaz mi 55"-os tv-n. -
Ravenloft
tag
Hogy hogy nem megy? Inaktív ez a lehetőség telefonon keresztül? Én mondjuk hitelkeretet nem akartam emelni anno (nem is tudom, hogy ilyet lehet e?) csak magát a kártyát aktiváltattam. De az simán ment. Mondjuk nem nagyon hiszem, hogy használni fogom magát a kártyát, de azért jó ha van.
-
Ravenloft
tag
Annyi pénzért szinte "ingyen van". Főleg ha el tudod adni az L5. Úgy végképp szuper jól jönnél ki belőle. Nekem is megvolt rá anno a pénzem, de azért 15% az csak 15%! Amúgy emlékszem én is majd 3 hetet vártam rá míg megjött (Euronics) de megérte! Azért nem semmi, hogy két hónap alatt mennyit esett az ára. Én anno még 269000 - 15% = 228650Ft.-ért vettem. Mondjuk sikerült eladnom a telót 35 pénzért, szal nem jártam rosszul.
-
sbalu1
senior tag
Nem azt mondta a szervízes, hogy nem érhetőek vele el bizonyos funkciók, csak azt, hogy sokkal körülményesebben.Mondjuk van olyan funkció ami a normál távszabin egy gombnyomás, míg ugyanez a magiccal több, képernyőn keresztüli operációt jelent.Mondta is, hogy fog vásárolni hozzá egy hagyományos távszabályzót.Biztosan a netezéshez viszont a magic a jobb, mert egérként kezeli a kurzort.Kiegészítőnek a normál mellé a magic biztosan szuper, kérdés, hogy megér-e 10k-át?
Egy játéknál meg szerintem a játék beállításaiban találod meg, hogyha támogatja az osztott, illetve dual playeres módot.
gyorgy1961: Kösz, várom a leírásodat!Miben nyilvánúl meg nálad a gyenge hang?[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
látom mmár rájöttél a bibire
Hívd fel a UPC-t és kérj egy mediacardot, azt a hozzá kapott CI modullal együtt csúsztasd be a tévébe, és utána hangolhatsz, akkor nem kell a box, és akkor a tv saját tunere fog csatornát tárolni.
Akkor fogod csak tudni használni a DVR funkciót, és csak akkor tudsz HD minőségben tévézni.
Mert most ugyebár nincs HD-s boxod[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
nem, ilyennek nem kellene lenni.
Lehet, hogy az rgb kábeled árnyékolása hibás,vagy a csatlakozó kontakt hibás, meg kellene próbálni másik AV bemeneten, és vagy másik kábellel, vagy megnézni más bemeneti forrással, pl egy pc, vagy notebook csatlakoztatásakor is van e ez a jelenség?
Ha igen, akkor haladéktalanul vitesd szervizbe.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
az rgb nem a scart,akkor én nem olvastam elég figyelmesen, bocsi , de azzal is lehet gond, ha a csati, vagy valamelyik lába nem érintkezik, illetve, úgy emlékszem, hogy a tv-be egy scart átalakítóval csatlakozik, mert nincs rajta scart bemenet.
Legalább is az LW sorozatokon nem volt már 2011-ben sem. RCA kábellel piros sárga fehér próbáltad, ilyen kimenet van a boxon? Audio és video kimenet, ezekből van a tévén bemenet is.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
engem már most halálra idegesítene a dolog, de simán kérj cserét, vagy szervízt, ne várd meg mígy teljesen behal. ez már nem az a kategória, hogy kis hibával elmegy, jó lesz az főnök, akciós volt!
Súlyos ezreket kellett kicsengetni érte!
-
Ravenloft
tag
Hát ez jó kérdés. A válaszom, sehonnan. Viccet félre, sajna ez nincs feltüntetve a játék dobozán. Max csak annyi, hogy 2-4 játékos multi móka. De az még nem azt jelenti, hogy a játék támogatja a splitscreen módot. Vicc nélkül ilyenkor jön jól, a youtube. Mi a haverokkal nagyon csípjük az Army of Two féle gémeket, és csak 32"-es TV-n tudtuk tolni osztott képernyő mellett. Most, hogy ugyebár történt egy "kis" upgrade (42") így már sokkal élvezetesebb az osztott co-op, főleg, hogy ott van a DP mód is. Igaz -mint alább írtuk többen is- ez még úgymond "gyerekcipőben" jár, de mindamellett szerintem simán élvezető. Egy idő után úgyis belefelejtkezik az ember, és nem zavarják (tapasztalatból mondom) az olyan apró "bosszantó" hibák, mint az elnyújtás, vagy pl a "némi" áthallás.
-
Watt25
veterán
-
Laca0
addikt
Az LG-nél sem adnak cserekészüléket. De csak akkor viszik el, ha muszáj, és a kuncsaft tudja nélkülözni. Ellenkező esetben visszamennek a cserealkatrésszel.
Más kérdés, hogy ha olyan a baja a tévének, hogy egyáltalán nem használható, akkor felesleges otthon tartani a készüléket.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
huncutka1029
addikt
A fogyasztóvédelmi törvény értelmében:
( bocs, nem fogom szó szerint idézni, csak a lényegét)- A meghibáodott készüléket a jótállási, illetve szavatossági időn belül az eladó köteles a fogyasztó felhazsnáló tartózkodási helyén javítani, illetve megkísérelni a javítást.
- Amennyiben a javítás a helyszínen nem végezhető el, abban az esetben az eladó köteles a saját költségére el, és visszaszállítani a terméket, amennyiben az a 10 kg-ot eléri, illetve tömegközleedési eszközön nem megvalósítható a szállítása ( méret)
- A javításra el és javítva visszaszállítás közötti időtartammal, a garancia meghoszsabbodik,
- amennyiben a termék várható javítási ideje több mint 15 nap, az eladó cserekészüléket köteles adni a javítás időtartamára, mely alap funkcióiban kell csak megfeleljen a javítsra elvitt készüléknek.( tévé helyett tévét, hűtő helyett hűtőt, stb.)
És természetesen a javított alkatrészre teljesen új jótállást kell vállalni, mely a visszaszállítás napjától érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- YouTube
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest