- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stancy
tag
válasz nimfas #48360 üzenetére
Nem szakadozik egyik műholdas adás sem, ezt honnan vetted? egy hátránya van, ha nagyon vastag sötét viharfelhők jönnek, elmegy az adás. Ez évente 2x fordul elő... fél órára.
az árakról.. megnézed az austriasat.hu-n. vagy a upcdirekt.com-on, és látod. A full csomag amiben hd is van 4-5000 ft körül van, beltérivel. Még egy + távirányitó sem lesz, ha CI kártyát kérsz, és nem beltérit..
de nem reklámozni akarom, csak mint lehetőség..
azért egy fhd tv már megérdemel egy nem analóg adást. persze nem akarok a zsebedben turkálni. nekem a 2 beltérivel. amiből az egyik adásrögzítős. fizetek 5500..
jah még egy hátránya van a műholdasnak. max 4 tv köthető rá.
-
stancy
tag
válasz csucsfej79 #48363 üzenetére
Direkt figyeltem ezt a zöld háttér előtti gyors mozgásos elmosódást. Nálam nincs ilyesmi. Lehet beállításon is múlik, vagy nem elég kifinomult rá a szemem... 650v-m van.
Pedig olvastam én is erről, de mivel utálom a focit, nem is érdekelt volna ha mégis lenne ilyen hibája.
Tényleg, milyen beállításokkal használjátok tv-t? már akinek ilyen van.
-
stancy
tag
válasz gabaly #48400 üzenetére
nekem is 2.5 éve upc direct van, semmi baj nincs vele.1 évig ingyen kaptam a hbo-t és társcsatornáit. most kértem a superpak csomagot, abban alapból vannak hd adások. eddig csak a direkt+ csomagom volt.
Nimfas!
3000 ft rögzítős beltérivel.. és 108 csatorna.és van benne discovery is..HD-ben.
ha érdekel itt a link a upc-hez: [link]
az austriasat kicsit drágább mert ott kb.50 csatorna ennyi. [link]
-
stancy
tag
válasz Watt25 #51669 üzenetére
Én kérdeztem a upc-nél a mediacard-ot. azt a választ kaptam , hogy a direkt + csomaghoz kérhető csak médiacard, a superpakk csomaghoz nem. Pedig én is leakartam cserélni először, aztán utána olvasva, hogy a kártya lassú, meg nem is olyan jó, elfelejti az időt ha nem kapcsolod be. nem frissít, ezért jobb a media box. Ez rögzít is, akár úgy hogy közben mást nézek.. nem kell a tvhez külső winyo. meg kínlódni a rögzítéssel. A magic meg ugyan úgy vezérli a boxot, nem kell 2 táv.
-
stancy
tag
válasz monroe8609 #51687 üzenetére
délután írtam le.. semmi. csak hátránya van.
de eszembe jutott: valakinek lehet előny lehet..
Nem megy még egy 220v-os készülék amikor tvzel. Távoknál mindegy mert a magic ismeri a hd fox beltérit, és a Philips dvr-est is.
-
stancy
tag
válasz amtibacsi #51718 üzenetére
miért nem használtok wireless fülest? ugyan úgy szól mint a bluetooth.. és nincs vezeték. igaz egy kütyüt csatlakoztatni kell, de még igy is jobb, mint a kábeles.
Jézusom!
A led tv ilyen, a sarkok sötétebbek. Akinek ez nem jön be, plazmát kell venni.
Bgabi!
nem irtad milyen tv, de a menüben kell a társitást megcsinálni, az univerzális távirányitó menüben. először a gyártót választod ki majd utána a tipusát. követed a lépéseket. majd kész.
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz tennis #51817 üzenetére
bár ez itt off topic. de a upc direkt, azaz a tányéros tvben jó a hd és a digitális adás. persze beltéritől is függ milyen képet kapsz. nálam megy egy Humax hd fox, és egy Philips dvr-es. a hd fox készüléket ha 1080P-re állítod, sokkal szebb az adás, mint pl 1080i-n vagy 720p-n.
szóval bátran válts upc direkt-re...szerintem.
jah és foltok sincsennek, meg teniszlabda árnyékok se.. de mint előttem írták, biztos a szememmel van baj. az tény hogy üres képernyőt sose nézek, miért is tenném? biztos van folt . mert a kákán is lehet találni ugyebár..
és próbáld meg igy beállítani a tv-d.. hátha nálad is jó lesz:
az eredeti, (standart) módban:
háttér:50, kontraszt:85, fényerő:70, élesség 30, szín mély: 55. árny:0, szinhő: c2,
további beáll:
din kontr: magas, din szín: magas, preferált szín:bőr :0, fű 2, ég:0, színskála: széles, szuper felb: alacsony, gamma: magas.további kép beáll:
zaj csökkentés: automata, Mpeg zaj: automata, fekete: alacsony, mozi: be, szemkimélő: magas, trumotion: törlés1.hozzá tartozik hogy upc digitális beltériről jön az adás, és a HD box beállításaiban: 1080P-re állítva a jel.
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz szmokiapa #51869 üzenetére
A frissítést úgy csináltad hogy a pendrive-ra csináltál egy mappát "LG_DTV" néven, majd ebbe másold bele a letöltött, és kicsomagolt .epk fájlt és nem ismerte fel?
fontos még hogy több, másik usb-s eszköz ne legyen közben a tv-be bele dugva, csak a pendrive. majd igy kapcsold ki-be a tvd, ezután frissíti magát, hogy ha nem újabb verzió van már gyárilag.
-
stancy
tag
-
stancy
tag
válasz szmokiapa #51885 üzenetére
nem nyelvi fájlt tartalmaz a firmware..szóval igen, ugyan úgy magyar lesz. és mi sem magyarról szedjük, mert ott soha nincs fenn, csak hónapokkal később. én pl a koreai LG oldalárol szedtem le, még decemberben.
mi ez a nem tudsz bemenni? Pc-vel szedd le, majd ráteszed pendrive-ra és kész.
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz gepetto86 #51950 üzenetére
ilyen tv-t miért vittél vissza? semmi baja. az összes led tv ilyen.
itt az összes 2014es led tv nézd meg: 2014 led tv-k
neked crt kéne venni nem ledet..
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz monroe8609 #52976 üzenetére
pedig ott valami gáz van. vagy a video kártya vagy a 1.4-es verziós (ugye olyan?) hdmi kábel.
Milyen progival játszod le a filmet? lehet az nem boldogul vele...
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz monroe8609 #52978 üzenetére
akkor lejátszó progi hiba lesz.. powerdvd 14-et használj, az viszi még a 3D mkv-t is.
-
stancy
tag
válasz Lacielvtárs #53127 üzenetére
a 3D látványhoz kell a 1.4-es HDMI kábel.
-
stancy
tag
válasz Watt25 #53146 üzenetére
Nem, én ezt egyszerű szőrszálhasogatásnak tartom részedről. ha ide jön valaki hogy melyik kábellal látszik a 3d, akkor azt mondjuk vegyél v1.4-est.
Így elmegy a boltba és kéri, és kap egy 1.4es kábelt, nem mellesleg ez is van ráírva a csomagolásra: high speed HDMI with enthernet v1.4. -
stancy
tag
válasz Lacielvtárs #53150 üzenetére
azt a mélyládát inkább a porszívó helyére raknám. meglepődnél mennyivel jobb lenne. és még nem is zizegne minden a szekrényen/ben.
-
stancy
tag
válasz tomikozma #53289 üzenetére
reméljük nem abba a hibába estél hogy a kiadás dátumát nézted, és nem a verziószámot, ugyanis csak ha újabb a fw, akkor frissít. Mikor én próbáltam régebbi verzióval, meg sem jelent semmi. csak ha újabb volt, akkor azonnal kiírta hogy frissitést talált, majd telepítette.
-
stancy
tag
válasz TeeJay #53716 üzenetére
ezt nem igazán értem, stabilabb a talpa? mert földrengés lesz, vagy mozgatjátok, rángatjátok a tv-t? ilyen bárgyú kifogást.. nálam forgatható tv állványon van, talpon, sose mozdult meg, vagy billent semerre. ilyeneket mért kell ide írni? most valaki akar venni, akkor majd retteg hogy felborul. Megnyugtatlak, atom stabilan áll a talpán.
-
-
stancy
tag
válasz noorbertt #53762 üzenetére
én pl ilyenkor átírom igy: vadasz.avi és vadasz.srt.. és sose volt gondom. ez a sok kis nagy betü meg felesleges karakter csak bezavar(hat).
rigóbácsi!
és a tv menüjében bekapcsoltad a feliratot? ott ahol a lejátszó van, jobbra ott a "további lehetőségek".
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz opeter70 #53798 üzenetére
csak szinuszost vegyél, Tudom drága (bár 30ért már lehet használtan venni egy 650-700ast), de inkább egy normális mint hogy utána baj legyen. nekem arra van kötve a pc, monitorral, és a tv. egy villám vagy valami gebasz és annyi, kuka minden.
az elektronikai szerelő ismerősöm azt mondta, a kvázi szinuszos kinyírhatja a tv saját tápegységét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest