Új hozzászólás Aktív témák

  • béke

    aktív tag

    válasz SinG #45810 üzenetére

    Szia nem igazán befolyásol semmit sajnos,
    Vásárlás előtt bontasd ki nézesd meg az a legcélszerűbb!!!
    Ha viszont házhoz szállítás akkor utána magadnak kell megoldani a vissza vitelt és élned kell 14 napos elállási jogoddal arra figyelj hogy minden ugyan úgy legyen vissza csomagolva illetve a fóliákat se szedd le sehonnan kivéve ahol le kell pl: talp. Én még az elemeket is vissza csomagoltam de hiába :) persze ez más történet ne vedd figyelembe.

    A 650-esről annyit hogy szerintem jó tv annak ellenére hogy pont kifogtam egy hibásat persze azt itt is figyelembe kell venni hogy ez a felhősödés még ha csak nagyon halvány nyit enyhén nagyító alatt nézve bár de sajnos ott van minden LG-be.

    De amit mai nap a mediaban néztem és az euronicsba is azokon nem volt látható pl: Focimeccs alatt ez a jelenség szóval tényleg az enyém volt a hibás.

    650-es: 1 napos tapasztalatom, szép kép színek gazdagok de sok beállítás mire meghozza a gyümölcsöt, csatorna keresés és kezelés, (finomítás (nem is találtam :) szerintem katasztrófa.

    Menü Kicsit lomha eléggé gondolkozós mire beállítottam mindent szívroham.

    Média lejátszás USB-ről: BDRip Sárkány 2... lejátszás rendben, Kép beállítás vagy felirat nem találtam nincs gyors menü, Tekerés csak előre fele sikerült hátra nem akarta az igazságot semelyik filmnél több pendriv-on is kipróbálva.

    Jók:

    Smart kiválló hibátlan és szerintem eléggé gyors (Samsungomhoz képest ultra gyors) Youtube videó keresés inditás pikk-pakk!! stb...

    3D Verhetetlen párja nincs még 107-es méretben is tökéletes.

    1 nap alatt ennyit sikerült le tesztelnem.

    Én inkább a 670,671,679,710 fele hajlanék ha LG-t szeretnél de a 650-től se tántorodj el mert az ára és tudása miatt jó választás lehet főlleg az AQUA árakat nézve de mondom vigyázz és vásárlás előtt inkább bontasd ki teszteld le Első bekapcs nál már ugy is látod mert egy világosabb háttér jelenik meg egy babmadárkával az élen!!!

    Hangzás rendben még ha kell pufog is :)

    Alá írás :)

Új hozzászólás Aktív témák