- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacinavi
tag
válasz huncutka1029 #10597 üzenetére
Sajnos egyenlőre ennyi, talán idővel kiszivárognak dolgok.
-
thyeby
őstag
Ez bosszantó dolog.
Nem lehet, hogy csupán az a baj, hogy nincs rajta olvasható fájl? Esetleg az, hogy nem kapcsoltad be a Winyót? Nekem bekapcsolja magától a tévé (aztán elhalgat, ha sokáig nem kap jelt), de ha kikapcsolom kézzel, akkor nem ismeri fel addig, amíg újra be nem kapcsolom.
Ha sehogy se sikerül elindítani, akkor még van egy esélyed, hogy megkéred az eladót, cserélné ki olyanra, amit felismer. Az is egy alternatíva, hogy a tévészerelő gariba addig buherálja, míg el nem indul.
Mondd: A tv hangerejével elégedett vagy?Több fa van, mint asztalos!
-
soultrapp
senior tag
ha a routerhez adott wifi adapterrel szeretném használni a tv-n a netet akkor kellene beállítani valamit a tv-n?mert nem ismeri fel a tv.(5590)
-
ZaenN
csendes tag
válasz thyeby #10602 üzenetére
Volt rajta mind 3D, illetve DivX fájl is, de addig el se jutottam, hogy egyáltalán felismerje a HDD-t. Bekapcsolva pedig természetesen be volt.
Tényleg azért nem értem, mert a TV felismeri az 1GB-s pendrive-ot (ami úgyszintén USB 2.0), a PC-m pedig felismeri a HDD-t, szóval külön-külön egyikkel sincs gond, csak valahogy együtt nem megy.
-
huncutka1029
addikt
válasz soultrapp #10603 üzenetére
akkor sajna felejtős
Nem fogja elfogadni
A TV szoftja semmilyen telepítést nem támogat!
Ha a routered a TV közelében van, akkor kösd össze LAN kábellel,
Sokkal stabilabb, és akadás mentesebb lesz a net, és aDLNA- is, lásd filmnézés PC-n tárolt mappákbóla női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
Lehet, hogy túl nagy a Vinyó áramfelvétele, és nem tudja meghajtani a TV.
Próbáld meg külön külső táppal is, ha lehet.
Vagy szerezz be kisebb vinyót pl 500 GbÁltalában a 2.5 -es notebook vinyókat jobban szereti az LG,
Valszleg a kisebb áramfelvétel miatta női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
soultrapp
senior tag
válasz huncutka1029 #10605 üzenetére
Azért nem akartam kábellel össze kötni,mert a egy emelet különbség van a tv és a router közt így a gépről is rossz lenne filmeket indítani.
Egyébként a gyári wifi adapter mekkora sebességet támogat?mert 50mb/s a netem,de a laptopon sem megy wifivel csak 20 mb/s-el. -
huncutka1029
addikt
válasz soultrapp #10607 üzenetére
az a router sebességtől függ
a G-s routerek mint pl: TP-Link gd350 54Mb/s adatátviteli sebességet tudnak csak
az N-es routerek 100Mb/s -t tudnakA Tv saját wi-fije AN WF100 szerintem tudja a 100Mb/s-t
de ha a routered csak 54-es akkor annyi lesz a tv-n isa női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
soultrapp
senior tag
válasz huncutka1029 #10608 üzenetére
a routerem 54mb/s-ot tud,de a laptopon wifivel meg csak 25mb-vel megy az 50 mb/s net.Kábelen meg 52mb/s-el megy.
Na de mindegy vagy kábel marad vagy a gyári w.adapter.
-
ZaenN
csendes tag
válasz huncutka1029 #10606 üzenetére
Ennek a HDD-nek van külső tápja, szóval elméletileg nem a TV-ről kapja az áramot.
A legrosszabb esetben akkor kicserélem egy kisebbre, de jó lenne azért valamilyen megoldást találni erre. :/ (vaterán vettem, szóval elég macerás a csere is)
-
PLaci58
addikt
Próbáld meg úgy, hogy bedugod a HDD-be a tápot (figyeld meg, hogy felpörög-e) és utána dugd be az USB csatlakozót a TV-be.
Vannak olyan HDD-k, amelyek csak az USB csatlakoztatásakor élednek és, mire felpörögnek a TV már ki is írja, hogy nincs bedugva semmi. Ilyen pl. a 2TB-os Medion.
Nem hiszem, hogy a méret a gond. Inkább a ház.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
Próbáld meg visszavetetni és vegyél egy 2,5"-os házat valami 500GB-os HDD-vel.
Azt olvastam róla, hogy az USB-ről nem vesz fel áramot. Lehet, hogy a TV ezért nem is érzékeli, hogy rádugtál valamit.
Kiír valamit a TV, amikor rádugod?"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
humax
senior tag
válasz Elijah Baley #10590 üzenetére
porobaltal softwer update?
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
-
Zirowe
nagyúr
Haverom vett ma egy 32ld551 készüléket és azzal szembesült üzembe helyezéskor, hogy a távirányítója egyáltalán nem működik.
Teszteltem az enyémmel, azzal ment rendesen, az övét pedig lekameráztam, és a kis lámpája egyáltalán nem villogott.
Holnap beszél majd a bolttal.
Ez mennyire megszokott dolog, mert kb én is most találkozom ilyennel először?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
BrTH
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Euronics akcióban ajándékba adott xbox pontosan milyen típusú?
By BrTH
-
fyy
csendes tag
Xbox 360 s Console Fekete 4 G x box 360 Wireless Controller
-
ZaenN
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #10625 üzenetére
Ugyanilyen TV-d van neked is? Csak mert akkor lehet olyanra cserélem.
De őszintén szólva annyira zavar, hogy nem tudom mi lehet a baja.
Usb 2.0-ás mindkettő, a TV 2TB-ig felismer, és a HDD csak 1TB-s. Próbáltam mindenféle formázást, többféle fájltípust is felraktam, próbáltam különféle sorrendben is összekötni őket. A TV felismeri az Usb 2.0-ás pendrive-ot, a PC-m pedig felismeri a HDD-t, szóval tényleg nem értem, hogy egymást miért nem ismerik fel. :S -
Lacinavi
tag
válasz PLaci58 #10618 üzenetére
Bocs ,hogy senkibe nem kötöttem bele, csak leírtam hogy elvileg miként kellene működni az USB portnak ha ez számodra érdektelen lépj túl rajt. Semmi sértő szándék nem volt benn csak infó amit te lehet, hogy tudsz de más nem. A tv-d nem nálam van szóval te beszélgess vele. Nekem működik minden old meg magad a te problémád remélem senki nem ad ezután tanácsot neked!!!
-
sz.z.csicsi
tag
A legegyszerűbb hogy kiszűrd: Ha van lehetőség bemész a boltba ugyanolyan tv-re ráteszed ha az felismeri akkor a tv-del van gond ha az se ismeri akkor valszeg a HDD a gond,de még mindig kipróbálható1 harmadik tv-n is. Nekem 55LW659s volt ment rajta minden gond nélkül.A bolt segít én valamelyik nap majdnem 10 tv-t teszteltettem 1 időben mert LM670-t tetszik,de nekem még mindig nem 100-as a 2D-je ,de még Hétfőn folytatom tovább a teszteket a saját szememmel nézve.
-
-
zdomiter
tag
Különben a DVR-hez használt fájlrendszerű HDD csatlakoztatásának mi lenne a hivatalos menete?
Formázatlannak kell lennie, vagy ha NTFS-t kötök rá, a TV-nek azt is át kellene formáznia valahol, mert nem találom ezt a lehetőséget sehol. Az NTFS, FAT rendszereket simán használatba veszi, de nem tudom befogni DVR-re. (42LW5590)
-
zdomiter
tag
válasz zdomiter #10630 üzenetére
Azt hiszem én voltam a hülye. A rubicomnál nem magyart, hanem Németországot használtam, és akkor működik a DVR-re formázás. Most hangolom újra a TV-t, mert a pendrivera lementésnél nem csak a csatornakiosztást, hanem a többi beállítást is, országot is visszatölti. Kiváncsi leszek a németnél milyenek lesznek az ékezetes karakterek.
-
zdomiter
tag
válasz zdomiter #10631 üzenetére
Ez a 22-es csapdája. Ahol jó a karakter, ott nem érhető el a DVR: Szlovákia, Csehország. Ahol pedig van rögzítés, ott nem jók az ékezetek: Németország, Ausztia.
Annyit váltottam országot, hogy most már kódot kér a váltásnál. Még szerencse hogy csináltam egy mentést, mert nem ismerem ezt a kódot. (0000,1105,0413 nem jó)
[ Szerkesztve ]
-
thyeby
őstag
Kisebbre ne cseréld!
Nekem nagyon hasonló LG-m van, és olvassa az 1TB-ot. 3D filek nagy fájlok, egy kisebb vinyó hamar tele lesz velük.
Azért vedd fel a kapcsolatot az eladóval, hátha segítőkész lesz!
Próbálj valakitől kölcsönkérni kipróbálásra 1TB-os HDD-t, nézd meg azzal.
Nem lehet, hogy nagysebességű az a Winchester, és ezért nem boldogul vele az LG?
Menüből a MY MEDIA-t választottad ki, vagy várod, hogy plug and play?Több fa van, mint asztalos!
-
Deepest
csendes tag
Sziasztok!
Az 47"-os (esetleg 55"-os) LG 3D LED tévék közül konkrétan melyikeket ajánlanátok megvételre most? A keret kb 300k-ig terjed, tehát ennek fényében.
Köszi előre is! -
SzokeZs
csendes tag
Sziasztok!
Vki meg tudja nekem mondani, hogy mi a különbség az alábbi két modell között:
55LM670S illetőleg 55LM660S???Szerintetek általánosan üti-e ezeket a modelleket a Samsung UE55 ES6560-as modellje?
-
jules99
csendes tag
Urak,
Kineztem egy LG 47LM660as tv-t az Edigitalnal.Jelenleg parhuzamosan tobb akciojuk is folyik, ugy mint peldaul 0%thm-15honap futamido minden tv-re, illetve cetelem hitelkaryara jelenleg minden termekbol -15%, valamint konkretan ehhez a tv-hez adnak most egy ajandek blueray lejatszot is.
Jol ertelmezem hogy ez a gyakorlatban azt takarja hogy 360ezer lenne naluk az eredeti ar, ami Cetelem miatt igy 306 lenne. Ami osszegnel 20% az onresz(honlapjuk alapjan 300ezer feletti aruk eseten), kifizetnek ~61ezret es a maradek ~245ezret kene kamatmentesen 0%thm-el havi ~16.4al fizetnem?
Vasarolt mar valaki hasonlo modon esetleg pont itt/mashol, jol ertelmezem ezeket a most zajlo akciokat hogy ezek kozott es kapcsolat van, vagy esetleg ezek nem "osszevonhatok"?Gyakorlatilag az erdekelne hogy hogy Cetelemen keresztul (jelenleg nincs semmilyen hitelkartyam) akar egyben akar tobb reszletben akar 15 honap alatt de osszesen 306ezerbe kerulne?
Elore is koszi.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
LG Cinema Screen promóció
Itt jól fel van tüntetve milyen ajándékok járnak most a tv mellé. -
-
berlin
csendes tag
válasz jules99 #10641 üzenetére
Az edigitalban úgy vettem meg a tévét (42LM660S, 280K), hogy 10% önerőt kellett letenni, a többi 15 hónapig kevesebb mint 17K.
Ehhez persze az "jár", hogy a Cetelem küld majd ki egy "hitelkártyát"
Amit aztán vagy aktivál a kedves kuncsaft, és költi róla a rendelkezésére bocsátott pénzt, vastag kamat ellenében.
Vagy: azonnal kivéve a postaládából, ollóval felvágja apró darabokra.
(Persze ettől még évekig jönnek a Cetelemes promós levelek a címedre.)Hogy a Cetelem kártyás 15% kedvezmény összevonható-e a 15 hónapos 0%-os THM-mel, azt helyben kellene megkérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest