- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BloodRay
veterán
Rendben, majd este írok.
Eddig még csak egy logitech vezeték nélküli billentyűzettel volt alkalmam próbálni a frissítés előtt, azt simán használta, csak ugye akkor még a tapipadját nem kezelte. Megpróbálok majd még tesztelni pár másik billentyűzetet, egeret is."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
humax
senior tag
az LG lcd-ben
van olyan ami bene van a SAT tuner? meg esetleg PIP?Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
-
humax
senior tag
válasz Paserák Gőcs #10409 üzenetére
ugy hogy nezel egyszerel 2 csatornat, kicsi vagy felezes ablak ban.
de kell huza HDMI forras legalab egy.
pl: szamitogepezel es nezel a RTL clubot.Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Re-Tech
aktív tag
válasz BloodRay #10404 üzenetére
Szia!
Követem ezt a fórumot már egy jó hónapja és tettél annó egy ígéretet azt hiszem, hogy személyesen is le fogsz tesztenli egy új szériás TV-t, talán egy 660S-t, miután túl leszel valamilyen vizsgán. Azóta nem láttam tőled ezt a beszámolót, pedig piszok kíváncsi lennék az input lag témára az új szériával kapcsolatban (elsősorban 660S érdekel, de gondolom 660-670is egykutya).
Sajnos nem találni bődületesen sok jó tesztet a neten még, a geeks írt egyedül 20ms-et egy bizonyos profillal, az összes többi oldal meg 110ms körül tesztelt ami már azért cinkes és el is gondolkodtató, hogy ők miért nem találták meg azt a bizonyos gyors beállítást. Jó lenne megtudni hol van az igazság. -
Roland76
tag
válasz Re-Tech #10413 üzenetére
Én is aggódtam az inputlag miatt, mielőtt tv-t vettem, de utólag rájöttem, kicsit túlmisztifikáltam a dolgot. Nemrég csináltam egy tesztet, (LW5590) igaz csak lcd-hez tudtam mérni a különbséget, ott 60 ms-t kaptam, amihez kb 20 ms-ot még rá lehet számolni. Ez normál módban történt.
Nemrég próbáltam újra, de nem késést mérve, hanem csak úgy szemre, érzésre hagyatkozva és bizony éreztem a különbséget mikor "egereztem" a képernyőn. Nem mondom, hogy vészes volt, de látványos. Akkor átraktam mindent játékgép módra és teljesen elfogadható volt, mintha a sima lcd-t használnám, amit megszoktam. Így még nem mértem értéket, de meg fogom ismételni (próbálok szerezni crt hozzá)
Ez egy 2011-es modell, a 2012-es pedig ennél jobb.[ Szerkesztve ]
-
benjoe1
aktív tag
válasz huncutka1029 #10412 üzenetére
Ez csak egy költői kérdés volt részedről, gondolom...
Szerinted?https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
fyy
csendes tag
bocsi most megyek venni egy LG 42 LM 660 a euronics be fel tudok vele valamit venni a tv böl.
Elég jo az ár 279000+xbox 360 meg 10%kedvezmény hitelkártyára -
fyy
csendes tag
5 év garanciával van euronicsbe
-
BrTH
tag
Az LM szériához mit szólnátok ehhez:
http://www.eminent-online.com/hu/product/984/EM3140-overview.html
By BrTH
-
fyy
csendes tag
csak aszt nem tudom lehet e vele muholdrol felvenni
-
humax
senior tag
van valami oszehasolitas tablazat az uj lg rol.
meilyk ben vaN PIP?Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
-
BiP
nagyúr
válasz Re-Tech #10425 üzenetére
Dual Play az az, (amiről itt a fórumban már volt is szó, csak házi megoldásban) hogy ketten tudnak játszani full-screenen ugyanazon a képernyőn.
Végülis a 3D-nek szánt technikát tekeri meg azzal, hogy nem a 2 szemnek küld infót, hanem a 2 játékosnak. (ehhez a sima 3D szemüvegek nem lesznek jók, a lencsék eltérő polarizációja miatt, Dual Playnél meg ugyanolyan kell egy szemüvegbe - viszont a 2 játékos szemüvege legyen eltérő)Amúgy mind az Euronics-es, mind az E-digitalos akció nagyon kedvező, ki melyik ajándék eszközt tudja jobban használni.
(Euronics mellett szól az, hogy Xbox+Fifa forintálisan többet ér, mint a 35ezres Blu-ray player, ill. ott lehet 10% árkedvezménnyel hitelkártyára venni)[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni?
Két különböző típusú tévét néztem ki, ami közül választanom kellene.
Az egyik a 42LK450 (120e.) a másik meg a 42LW4500 (200e.)
Tudom, hogy nem egy kategória de 100hz-esből csak az lw4500ast tudnám meg venni (ebből még van készleten).Az lk450-el csak az a bajom, hogy 50Hz-es és nem tudom mennyire lenne érezhető a különbség a 100Hz-es sony Crt- tvmhez képest. Szerintetek látszódna a különbség?
Akinek van lk450ese írna, hogy mennyire van megelégedve vele és hogy mire használja? Ha elfogadható, nem adnék +80ezerrel többet az LW4500-ért, vagy szerintetek ér annyival többet? -
Berry_l
csendes tag
Csak az a kérdés, hogy a 7 db szemüvegben van-e 2 db Dual Play-s szemüveg.
Megkérdeztem a közeli boltban, nem tudták megmondani. Kontroller egy van hozzá. A boltban nem is volt TV, csak megrendelni tudják. Kellene egy olyan boltot keresni, ahol akcióban együtt meg lehet nézni az egészet.
Vagy ha valaki már vett akkor írja meg. Kösz. -
-
Lehiñito
senior tag
válasz Gergőke88 #10435 üzenetére
Ez az hogy nem kell a 3D.
Nekem megfelelne egy 42lk530 is. Sőt az lenne a legjobb, csak nem nagyon kapni webshopban, szegeden meg esélytelen bárhol is rábukkanni.
Van valami jó alternatívád az lk530ra?
Nem szeretnék nagyon ledeset a bevilágítás miatt, csak már ccfl-eset nem nagyon kapok. -
sz.z.csicsi
tag
Jó kínálat az 55LM670s+xbox 490.000 Ft-ért?
-
dock3r
csendes tag
Hello TVsek,
na megrendeltem a 42LM620s-t.
Nagyon agyaltam a660-on, de egyszeruen a +50-60 az sok es kesz.
Hiaba plusz 3 ev gar, meg a design, meg magic remote, meg wifi, meg xbox, mert kb egyiket sem tervezem hasznalni, a +3 evet sem .
Oszinten probaltam rakeresni a forumban de nem talaltam, hogy mit javasoltok teszteleshez?
Ha meg lesz a tv akkor van valami muvi, vagy valami teszt tool, vagy modszer, hogy azt, mondhassam, hogy ok, ez a display teszi a dolgat?
pl nem hullamzik, nem, szurodik be, nem pixeles, vagy mi?
elore is koszonom, d. -
kircso13
senior tag
-
zdomiter
tag
LW5590-nél szlovák országbeállításnál van mód a DVR letiltás feloldására valahol a Hotel Mode-ban.
Ha ezt fel tudnám oldani, akkor a UPC mediacarddal, működnének azok a funkciók, amik a Rubicomnál alapvetően működtek:
helyes ékezetes karakterek, pontos idő, epg, timeshift, dvr
-
kircso13
senior tag
válasz kircso13 #10439 üzenetére
Megoldva
ozzy711 tag leírása szerint! mkv lejátsza azt is amit eddig nem, konvertálni kell, dts is azt meg ac3 ra kell . Szuper most mindenidézem én is, hátha segít valakinek
"Találtam egy leírást egy másik topikban. Kipróbáltam, nálam működik az 5.1-es format profillal is!
Itt a hozzászólás:
" Azért indítom a témát mert biztos sokaknak van hasonló gondja az LG tv-k lejátszójával. (utóbb kiderült samsungoknál is előfordul)
Nos örömmel tudatom hogy megoldottam egy nagyon bosszantó problémát.
Éspedig: ha a tv lejátszója azt írja egy "valami.mkv" (ált. full hd) fájl-ra, hogy nem ismeri fel és így lejátszani se tudja (kis piros x-el jelöli ilyenkor)
erre nem csak az a megoldás a jó, hogy teljesen újra konvertájuk több órán (délután) keresztül.
A probléma egy fejléc szerű valami miatt van.
megoldás:
letöltöd innen ezt a progit: értelem szerűen az oprendszernek megfelelőt
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.htmlKép: http://i59.photobucket.com/albums/g298/invincible2006/subtitles.jpg
itt a következőt kell bepipálni: File -> Options -> MMG-> Disable Header Removal Compression
miután ezzel végeztünk zárjuk be és indítsuk újra a progit.
add gombal keressünk egy mkv filmet és alul a start muxing-ra katt.
2-3 perc és kész. a kapott fájlt már 99% hogy lejátsza a tv szoftja.
(itt ha a filmet hozzáadtuk akkor a hangsávokat is látjuk, itt azt is megtehetjük hogy ha nincs szükségünk másra (német olasz, cseh..stb) csak a magyarra akkor a többi elől kivesszük a pipát és azokat már nem pakolja bele az új fájlba, így a mérete is csökkenhet)
HANGSÚLYOZOM HOGY A "DTS" HANG ETTŐL MÉG NEM FOG SZÓLNI? TEHÁT HA A HANGSÁV DTS AKKOR A FILMET LEJÁTSZA, DE AZ LG NEM FOGJA A HANGOT LEJÁTSZANI. (ekkor csak a hangot kell átkonvertálni, gyorsan megvan ez is de ez már egy másik fórumtéma lenne "[ Szerkesztve ]
..,
-
BloodRay
veterán
válasz huncutka1029 #10412 üzenetére
Nem tudok róla, hogy kapna.
(#10403) BrTH -> 03.03.50 a jelenlegi legfrissebb firmware.
(#10413) Re-Tech -> Bocs, de erről tényleg elfelejtkeztem. Nincsenek most meg igazán a feltételeim a tesztre, de rajta leszek az ügyön, most már nem felejtem.
(#10422) fyy -> Digitális műholdas tunerjáról is tud felvenni.
(#10439) kircso13 -> Max mkv lvl 4.1-es kódolású legyen a videó, erre figyelj.
(#10442) Zjunior -> 325-re egyáltalán ne számíts abban a szériában és méretben. Netes zugboltok árait meg továbbra sincs értelme hivatalos készülékekhez hasonlítani...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest