- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Milyen "olcsó" 32-37-42 colos TV ajánlatok? 42LK530 típust néztem ki, de már sehol se lehet kapni
Üdv:
ImmyApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
RockCNC
senior tag
válasz karoly7603 #10877 üzenetére
És a szüleidet,hogy hivják és hol laknak?
-
jooker82
nagyúr
Itt 260-ért találtam,ettől olcsóbban szerintem nincs,ha csaknem vmelyik akciós katalógusban...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Azteeek
tag
LG 42LS570S SMART LED
vélemények? -
jooker82
nagyúr
válasz Azurooandrew #10907 üzenetére
Hivatalos vagy nem hivatalos,ott van alatta,h 5 év gyártói garancia...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
PLaci58
addikt
LCD-t könnyű, azt lehet fektetve szállítani
Én egy plazmával küzdöttem thaliában. Az 5 ajtós clióval simán elhoztam volna.
Ennek nem fért be az ajtaján Magasságra hiányzott 2 centi és szintén vagy 2 centivel hosszabb volt mint az autó szélessége. Azért begyűrtem Szerencsére a tv nem tölti ki a dobozt. Maga a tv simán befért volna a csomagtartóba, csak azt tilos fektetni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Akinek van LG 42-47 tökmindegy de LM új 2012-es modellje az megmondaná ha youtube-on miért nem indul el a videó?
VAn keresési találat de nem indul el!
5 másodperc múlva keresi a következőt hibaúzenettel!
Köszönöm!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
benvolio
őstag
Korábban olvasottak alapján leírom az én tapasztalatomat a 2010-es LG LD651-es TV-mről.
A laptopom ha HDMI-vel van összekötve a TV-vel akkor a hang optikain kijön dolby digital 5.1-be az erősítőre a TV-ből. Ennek csak egy feltétele van, hogy a lejátszó programban amit használunk be kell állítani az audio beállításnál a "HDMI/SPDIF Passthrough"-ot. DTS-t én sehogy nem tudtam átvinni, de az AC3-at használó programok transcode-olják így az is átmegy csak dolby digital 5.1-be, de bőven megfelelő így is.
DLNA-n én a Nero Media Home 4-et használom és LAN-on is átmegy az 5.1, de a DTS így felejtős. A wifi-n szintén ugyanúgy átmegy mint kábelen, semmi különbség nincs. Csak egy példának írom, hogy a laptop g-s wifi-jével küldve a Terminátor Salvation 12,8GB-os 1920x800 felbontású DD5.1 mkv film, akadás mentesen megy nálam. Egy esetben szaggathat be vagy akár állhat le a film ha a hálózat leterhelődik másik géptől vagy akár a saját laptoptól ha közben még netezek is rajta. Ezt kell csak kerülni illetve más futó programokat leállítani ami belassíthatja. Gépe válogatja mennyit bír egyszerre, de én ha filmet nézek akkor most már csak az megy így semmi gond nincs vele. Szóval ezeket az újabb TV-knek is tudniuk kell, ha valami bibi van akkor beállítás kérdése az egész szerintem.
ON:
Most készülök venni a másik szobába új TV-t, de nem tudok dönteni 42LW5590, 42LM620, 42LM660.
Tudásra szerintem nekem elég az LW5590, dizájnra viszont a LM620 tetszik, az LM660 túl van a pszichés anyagi keretemen, de aztán lehet... Érdekes viszont, hogy ha az LM660 árából kivonjuk a wifi stick árát és a remote-t /amit esetleg megvennék a többihez/, igencsak közelít a "kisebbekhez" főleg ha az ajándék bluray lejátszót nézem. Illetve találtam egy 42LM3400-ast is, ez hova tehető a sorba?
Üdv! -
PLaci58
addikt
Annyiért jelenleg sehol nem kapni.
Euronicsban érdeklődhetsz, ott most akció van 279.990-ért adnak XBoxot ajándékba.
XBoxot eladod 40-ért és máris 239.990-be van a TV"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
BloodRay
veterán
válasz benjoe1 #10895 üzenetére
Nem igazán tudom kipróbálni, mert az új tv-khez ami jár annak beépített az adaptere. De úgy emlékszem nem működik a régiekkel, ahhoz van a tavalyi változat.
Nagy frissítés már nem várható az LW szériához. Most azon erőlködök, hogy még egy pár jó, fontos funkciót rakjanak bele az LM szériába.
Én mint az adataimnál is látható pécsi vagyok és az LG-nek dolgozok.(#10907) Azurooandrew -> NEM, nem tudom minden oldalra odaírni, de CSAK A MEDIA, A SATURN, A EURONICS ÉS AZ EXTREME DIGITAL hivatalos forgalmazók(meg még az Auchan-ok).
Hiába mond, ír más bolt, webshop akármit.[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
benvolio
őstag
válasz jooker82 #10918 üzenetére
Hát, kinek mi tetszik. Nekem maga a felülete is bejön, de legjobban az, hogy a Port.hu-ról leszedi a film infókat, borítót, tartalmat stb. Ha ezen belül nyitod meg a film mappádat mindent látsz a filmedről, nem kell külön katalogizálni vagy listázni ha igényt érzel rá. A lejátszási képessége pedig szerintem egyenrangúnak mondható a Splash-el, de itt beállítható, hogy a film fps-éhez igazítsa a TV frekvenciáját. Próbáld ki, hátha bejön.
-
berlin
csendes tag
HDMI csatlakozón keresztül nézek IPTV-t (t-home boxról van szó)
Tudom így a DVR-t használni, azaz USB-re rögzíteni? (lg 42LM660S a készülék)
Köszönöm!
-
Zjunior
veterán
Használ vki innen mediacardot?
Nem tudom egyszerűen telepíteni!!
17-es hiba-!Megőrülök!!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz Yogi Bear #10851 üzenetére
Az mitől lehet, hogy egyik-másik film néhány jeleneténél cross-talk-ot (szellemképet) látok szemből nézve (és nem csak én)?
Úgy tudtam, hogy a cross-talk a passzív 3D technológiánál nem játszik."Tartalom", szemüveg vagy készülék probléma lehet???
[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
Berry_l
csendes tag
válasz Arthuro_Adam #10924 üzenetére
Mi az oka, hogy nem megy a TV-n ebben az esetben a DVR?
-
berlin
csendes tag
válasz Arthuro_Adam #10924 üzenetére
Köszönöm!
Két kérdés merült fel bennem bocs
1. Miért nem tudom?
(KÖszi előre is, érdekelne, kíváncsi vagyok.)ű2. Hogyan tudom használni akkor mégis a DVR-t?
Mert annyit értettem meg, hogy digitális adásnál műkszik. Tehát akkor a kábelen bejövő analóg jel nem lesz jó. ?
(Nekem ugyanis nagyon jó lenne. Sokszor rögzítek olyan tévéadást, amit későn adnak.)Üdv!
-
BloodRay
veterán
válasz Yogi Bear #10926 üzenetére
Milyen magasságból nézed? Csak mert ha szemmagasságnál magasabbról nézed a tv-t, akkor szétcsúszik a kép. Egyébként nem lehet crosstalk.
(#10919) tibtibx -> Erre rákérdezek.
(#10931) berlin -> Csak azt tudja rögzíteni a tv amit a saját tuner-je rögzít(tehát ha a tv-kábel, antenna stb... a tv-be van bedugva), tehát beltéri egységről érkező jelet nem.
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
pomk
őstag
válasz Watt25 #10893 üzenetére
Szegeny kis Polom kicsinek bizonyult. Keresztbe 5 centi híján nem flrt be, így kicsit elfordítva varázsoltuk be a kocsiba, állítva. Így viszont pont jó volt, mert az egyik oldalát a hátsó ülés támasztotta, a másikat pedig az anyó ülés hátulja.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
morpheus133
tag
Sziasztok!
Valakinek tapasztalat az 42LM3400-ról?Igazából szüleimnek vacillálok 3 tv között:
LG 42LV3400
LG 42LM3400
Samsung UE40EH5300WXXHIgazából a 3D nem lényeg, LAN jó lenne meg az USBs film lejátszás.
Köszi
-
BloodRay
veterán
válasz morpheus133 #10935 üzenetére
Ebben a kategóriában keress inkább LV4500-at, LV5590-et, vagy LS570S-t. LM3400-at mindenesetre semmiképp ne vennék, ahogy EH szériás samsung "led tv"-t sem.
-
Watt25
veterán
válasz Berry_l #10930 üzenetére
Az, hogy a HDMI-n már a kitömörített videójel megy át, nem pedig az MPEG stream.
Kitömörített HD videójel tárolására a világ összes vinyója sem lenne elég , arról nem is szólva, hogy eszméletlen adatsebességet jelentene.
Lehetne újratömöríteni is, de hát ugye az meg minőségromláshoz vezet, illetve szintén plusz erőforrást igényelne a TV részéről.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
BloodRay
veterán
válasz tomyka74 #10945 üzenetére
Mivan?? 42LM660S kb 95cm széles. Nem a képátlóról beszéltünk.
(#10944) Zjunior -> Persze, hogy tudsz. Csak regisztrálj egy felhasználói fiókot a tv-n és már töltögethetsz is lefele. Ma megnézem, hogy az LG Cloud megy-e már.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz Yogi Bear #10926 üzenetére
"egyik-másik film néhány jeleneténél cross-talk-ot (szellemképet) látok szemből nézve"
Ott van a megoldás a kérdésben Forrás hiba.
Szemüveg, készülék folyamatos hibát okozna.pomk!
Be kell annak férni valahogyberlin!
2, Ha a box tudja a PVR-t, akkor azzal lehet rögzíteni és visszanézni.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?